Výloha k propagaci nové řady F1

Založil peki, 08.11.2024, 15:55:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Citace od: Vasyk kdy 07.03.2025, 19:56:55Nevypadá to tak, ale jedu nadzvukovou rychlostí  ;D .
Pěkné

Co ostatní? Foto napoví :)

Stimpi

Polepky na figy mam pripravene pro kazdou staj ;)

peki

Citace od: sharkabrick kdy 07.03.2025, 21:37:42Stimpi, já určitě o nálepky na figy prosím. Na instalaci vystříhám a polepím.

Peki - je nutné na druhé patro dělat střechu? Bez ní by dovnitř bylo lépe vidět. Nebo budou světla i pro druhé patro a máme připravit uchycení stejné jako dole?
světel máme dost ;D  kdo chce svítit v druhém připraví si jako v prvniím.

peki

Hardegon

Citace od: peki kdy 07.03.2025, 21:52:31
Citace od: Vasyk kdy 07.03.2025, 19:56:55Nevypadá to tak, ale jedu nadzvukovou rychlostí  ;D .
Pěkné
Co ostatní? Foto napoví :)

Potvrzuju, že dojela hromada diváků. Sestavím a v pondělí pošlu fotku plného hlediště.

Stimpi

Jinak foto poslu, zatim to vypada jak po naletu. Napad na pit stopy mam. Fotky poslu spolecne

peki

sharkabrick

Foto dodám ráno. Aktuálně vybavuji fan shop.

Kdo dělá 2NP...uhlazueje dlažbu TILE...příp. ta přední část by byla fajn barevné sjednotit...
Za mě bych možná nechala se study, lépe se nám přemisťují figy, ale přizpůsobím se.

peki

sharkabrick

Ahoj, aktuální stav.
Prodej oblečení, hrnků, helem, čepic, vlajek. Přidám asi trofeje, parfémy, lahvičky, lego sety. Na stěně vede závodní draha s malými formulemi. Prpoejni pult bych ráda jako masku formule, ale uvidím... Na přední terase je můstek pro kameramana. Ještě dodam nějakým figům foťáky .

Stimpi

Posílám pár náhledů na garáž.

Pitstop pro všechny garáže bohužel kvůli materiálu asi nedám (možná mě ještě přepadně nějaká kreativita a něco vznikne.

Na jmenovky mrknu večer a pošlu náhled.

Borun

Hotovo. Model předán spojce do Hradce a na instalaci přiveze Vasyk. Fotka pít stopu rozmístění figu je v krabici. Jen je třeba doplnit díly na uchycení světla. Neměl jsem na skladě.

Vasyk

Tak garáž zdá se hotova.

Stimpi

Na rychlo jsem udělal jmenovky nad garáže pro ty co budou mít druhé patro. Je to provizorní na Černý most ... do Letňan bych připravil jiné s helmičkami atd.
Je to na 2x tile 2x8.

Mám je natisknout?

Robkteryten

Mercedes je ve fazi dnes to dokoncim.
Omlouvam se rychleji to nejde.

peki

Citace od: Stimpi kdy 09.03.2025, 21:02:48Na rychlo jsem udělal jmenovky nad garáže pro ty co budou mít druhé patro. Je to provizorní na Černý most ... do Letňan bych připravil jiné s helmičkami atd.
Je to na 2x tile 2x8.

Mám je natisknout?
kdyby se místo Ferrari povedla BWT Alpine (dělám náhradní modul budu ho zastřešovat) jíné propracovanější stáje budou otevřené. Bylo by to suppr.

peki

Citace od: Robkteryten kdy 10.03.2025, 06:22:04Mercedes je ve fazi dnes to dokoncim.
Omlouvam se rychleji to nejde.

Ok. Je to pěkné, těším se na finál.

peki

peki

Citace od: Borun kdy 09.03.2025, 11:39:32Hotovo. Model předán spojce do Hradce a na instalaci přiveze Vasyk. Fotka pít stopu rozmístění figu je v krabici. Jen je třeba doplnit díly na uchycení světla. Neměl jsem na skladě.
Naprosto úžasné :)

peki

Citace od: Stimpi kdy 09.03.2025, 10:31:34Posílám pár náhledů na garáž.

Pitstop pro všechny garáže bohužel kvůli materiálu asi nedám (možná mě ještě přepadně nějaká kreativita a něco vznikne.

Na jmenovky mrknu večer a pošlu náhled.

Těším se na finál.

peki

Citace od: sharkabrick kdy 08.03.2025, 11:20:03Ahoj, aktuální stav.
Prodej oblečení, hrnků, helem, čepic, vlajek. Přidám asi trofeje, parfémy, lahvičky, lego sety. Na stěně vede závodní draha s malými formulemi. Prpoejni pult bych ráda jako masku formule, ale uvidím... Na přední terase je můstek pro kameramana. Ještě dodam nějakým figům foťáky .

Pěkný je tam řada nápadů. S Milanem jsme domluvený na osvětlení tohoto nadzemního modulu.

Stimpi

Citace od: peki kdy 10.03.2025, 08:14:15
Citace od: Stimpi kdy 09.03.2025, 21:02:48Na rychlo jsem udělal jmenovky nad garáže pro ty co budou mít druhé patro. Je to provizorní na Černý most ... do Letňan bych připravil jiné s helmičkami atd.
Je to na 2x tile 2x8.

Mám je natisknout?
kdyby se místo Ferrari povedla BWT Alpine (dělám náhradní modul budu ho zastřešovat) jíné propracovanější stáje budou otevřené. Bylo by to suppr.

Není problém, bude

Stimpi

Takže takto?

milanv

Citace od: sharkabrick kdy 08.03.2025, 11:20:03Ahoj, aktuální stav.
Jak psal peki, počítám s tímto modulem na osvětlení - ale tím pádem tam prosím udělej na něj uchycení podle návodu, jako do spodních modulů.
Pán na Žlutém hradě

milanv

Stav osvětlení: je uloženo u pekiho, celkem 10 modulů, každý připojitelný zvlášť. Později můžu přidat další.
Pán na Žlutém hradě

peki

peki

Citace od: Izabella08 kdy 04.03.2025, 19:58:35Ahoj spolustavitelé,
máme na Vás s Patrikem prosbu...model McLaren dovezeme pečlivě zabalený v ochranné krabici vlakem a nechali bychom jej v LEGO store na Chodově. Bude tam uložený od pondělí 10. 3. od 13 hodiny. Byl by někdo z Vás prosím ochotný jej převzít a dopravit na instalaci 13. 3. do OC Černý Most?

Vyzvednuto, vyřešeno.

april.lix

Stimpi

Díky opravím, ten mi ulítnul ...

peki

Úpravy na dráze a ochranné zdi.