Výloha k propagaci nové řady F1

Založil peki, 08.11.2024, 15:55:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Robkteryten

Citace od: Stimpi kdy 27.02.2025, 16:06:51Peki, dostal jsem nápad.
s Pit stopem počítám, nicméně napadlo mě formuli co mám postavit do stavu částečně odstrojeného, jako přípavu před závodem. Něco jako na obrázku. Dobrej/špatnej nápad?

To mam v planu u Mercedesu tak na ji rozbiju jinak

Stimpi

V pohodě ji rozbij taky ... čím cíc fotek na výběr tím líp

Hacislav

Pracovní fotky.
Vím, že mám nízkou garáž, to je zatím schválně protože budu předělávat barevnou vestavbu.
Vestavbu plánuji takto vysokou, jen musím rozvrhnout rozmístění ručního nářadí. A poladit co z nářadí použiju.
Nad barevnou nástavbou budou šedivá zeď na který budou výdech a nasávací otvory vzduchotechniky...

moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

peki

Citace od: Borun kdy 25.02.2025, 19:00:48Mám arch nálepek k týmu Red Bull.Něco z těch mensich bych chtěl použít na vnitřní stěny stáje. Nedocetl jsem se jestli jsou nálepky povoleny.
Správa pro stáje Redbullu :)
xxx
Dobrý den pane Pekárku,

Za mne v pořádku, samolepky jsou i na formulích, takže OK.

Mockrát díky,

Jakub Charvát
xxx

Stimpi

- Minifigy před chvilkou došli
- přelepky mám v datech připravené, doladíme tisk a zítra nebo v pátek budou hotové. Kdyby si je někdo chtěl natisknout sám, dejte vědět, pošlu data ;)

taky mám jednu fotečku se svojim mazlikem, ale to už je hluboká minulost  ;D  ;D  ;D

Izabella08

Ahoj spolustavitelé,
máme na Vás s Patrikem prosbu...model McLaren dovezeme pečlivě zabalený v ochranné krabici vlakem a nechali bychom jej v LEGO store na Chodově. Bude tam uložený od pondělí 10. 3. od 13 hodiny. Byl by někdo z Vás prosím ochotný jej převzít a dopravit na instalaci 13. 3. do OC Černý Most?

Stimpi

Kdyby se nenašel nikdo, kdo to bude mít cestou tak se o to postarám ;)

Izabella08

Citace od: Stimpi kdy 04.03.2025, 20:48:53Kdyby se nenašel nikdo, kdo to bude mít cestou tak se o to postarám ;)
Luki, děkujeme!!!:)

Stimpi

Kdo bude chtít, přelepky na figy hotové. Večer ještě hodím jak vypadají na figurkách. Pokud měl někdo objednané figy v jiné barvě, tak to myslím není na škodu. Odliší to pilota od mechaniků.

Vasyk

Citace od: Stimpi kdy 05.03.2025, 11:52:52Kdo bude chtít, přelepky na figy hotové. Večer ještě hodím jak vypadají na figurkách. Pokud měl někdo objednané figy v jiné barvě, tak to myslím není na škodu. Odliší to pilota od mechaniků.

Vypadá super, mohu poprosit o Astona ? Děkuji

Stimpi

Aston je taky hotový. plánuju to přivézt na instalaci, nebo to potřebuješ dřív?

peki

Jak jsou na tom satvitelé stájí? CO druhépatro jak probíhá stavba? BAvil jsem se se Šipkou,Šárkou a Igorusem ale klidně mohou i další. Baseplate 16x16 dodám při instalaci.

Vasyk

Citace od: Stimpi kdy 05.03.2025, 14:52:23Aston je taky hotový. plánuju to přivézt na instalaci, nebo to potřebuješ dřív?

Stačí na místě. Mám si vzít nůžky ?

Stimpi

Borun

Polepy torz nádhera. Pokud bude chuť a čas může figy ze stáje Redbull taky někdo polepit při instalaci . Mám hotovo . Fotky přidám až o víkendu protože jsem mimo domov.Vrchní část dodám až na příští instalaci. Teď to nestíhám.

šipka

Odpovídá to představě ?  V základu.

sharkabrick

Ahoj,
máme mít ke stájím i PIT STOP konstrukci?

Já s tím počítám. Mám za to že všechny stáje mají dodat i kci pro pit stop a vyřešit uchycení této kce na středový sloup.
Pokud by někdo dělala všech 10 jednotných (měl by říct požadavek na uchycení - přípravu od nás)
Kci, kabely, konzulu, říkejme jak tomu chceme by měla mít každá stáj, ne jen stáj kde bude auto aktuálně v pit stop, neboť tento prostor (kce) je během závodu vždy připravena a i mimo závod je před sloupem také.

PS: V noci jsme se vrátili z jarňáků. Dnes se vrhnu na druhé patro. Na 90% celá přední vysoká prosklená stěna bude celočerná, nebudu ji kombinovat s šedými bricky, myslím že tak bude hezčí.

Stimpi

V reálu nářadí pro Pit stop je mobilní a instaluje se jen na závod takže bych asi spojení s garáží neřešil. Nicméně během závodu je v pohotovosti.

peki

Citace od: sharkabrick kdy 06.03.2025, 08:21:09Ahoj,
máme mít ke stájím i PIT STOP konstrukci?

Tady by jsem potřeboval pomoc/poradit. Vzledem k růtahu a potom chvátání na instalaci nevím co s tím. Ideální by bylo pokud by to bylo asi stejné nekomplikované.

Citace od: sharkabrick kdy 06.03.2025, 08:21:09PS: V noci jsme se vrátili z jarňáků. Dnes se vrhnu na druhé patro. Na 90% celá přední vysoká prosklená stěna bude celočerná, nebudu ji kombinovat s šedými bricky, myslím že tak bude hezčí.

Měl jsem představu že do bude pestré, ne že všichni dodají 1 stejný blok. Takže nechávám na vás uvidíme co vznikne.

Povinné je zábradlí/zeď z oken + 1 brick šedá, nechat ten první pruh palte 16x48 volný pro figy a dodat nějaký život (vaše figy). Zábradlí se staví na 1 ředi bricků takže volných zůstává jenom 15 (minimum). Další stavby nemusí být hluboké jako ta šipkova = bude více místa pro figy.

Důvod pro druhé patro je že v OC Letňany nebude za stavbou banner a potřebujeme jít více do výšky ne jenom tribunou
Šipka Igorus dodají šipkou předsatvený modul, takže budou 2. Další mohou a ideálně by bylo faj, být jiné. Včetně nějakého přechodového modulu (placka) s figy a třeba stánky s občerstvením).

Snažil jsem se dodat aspoň nějaký materiál:
- bricky
- okna (je t toho zeď) takže jakýsi jednotící prvek)

peki

Včera jsem zaznamenal dotaz co s formulí kterou jste dostali s dílky. Zatím vrátit, bude součástí vystaveného modelu.
Jak jsem psal dříve všechny formule budou složené a na trati. 2-4 mohou být na zastávce v pitstopu (potom potřebuji dodat obrázek /dílky jak to při instalaci rozestavět), protože pitstop je na ploše kterou nestavíte.

peki

Citace od: Stimpi kdy 06.03.2025, 08:36:32V reálu nářadí pro Pit stop je mobilní a instaluje se jen na závod takže bych asi spojení s garáží neřešil. Nicméně během závodu je v pohotovosti.
Zvládne někdo navrhnout a dodat 10 stejných modulů, pro naznačení pitstopu? Nebo budeme řešit až do Letňan?

peki

Citace od: šipka kdy 05.03.2025, 16:21:11Odpovídá to představě ?  V základu.

Ano
Drobnosti (pokud se schodneme se všema).

Doplnil by jsem všechny moduly o definovaný dozměrměr tile, na který by se nalepil obrázek:
- logo stále a hlava lego figurky/jezdce

Ty samolepka (Stimpi?) by se mohli lepit i na bricky, ale tou tile by se to ještě zvýraznilo. Centroval by jsem to k středovému sloupku stáje (vrata jsou lichý počet, jak upozornila Sharkabrick - nechtěl jsem zužovat pohled do garáže)

Na střechu by to chtělo nějaké vlaječky?

Prosba pro všechny máte nějaké foťáky, nebo takový ten divný černý dílek dam večer fotku ze kterého se dělá kamera? Pokud ano tedje to figům v horním patře do ručiček :)

peki

Instalace
OC Černý Most
11.3 od 18:00 (budeme ještě fotit před instalací Hačislav)

OC Letňany cca za 2 měsíce (přesun z OC Černý MOst)
- kompletní druhé patro (stavitelé stájí)
zadání 2 patro odkaz

stáje kdo ještě nedodal fotky klidně rozestavěné dejte aspoň pracovní verzi. O víkendu nejpozději v neděli prosím o finál.

1) Martindavid igorus BWT Alpine
2) Borun Red Bull
3) igorus Ferrari
4) Hacislav Sauber
odkaz
5) Robkterýten Mercedes
6) vasyk Aston Martin
7) Izabella+werny McLaren
odkaz
8 ) Sharkabrick CeshApp
odkaz
9) linhi šipka Williams
odkaz
10)stimpi Haas

11) hardegon tribuna (2 baseplate 48x48 žlutá)
odkaz
12 peki startovní dráha (12 baseplate 48x48 šedá)
odkaz

Plánek dioramatu (pořadí stájí bude řešeno při instalaci)

Druhé patro,
potřebuji 2-4 moduly do OC Černý (Most 11.3 instalace) pro testování osvětlení
1) šipka
2) Igorus
3) sharkabrick
4) ???

Druhé patro kompletní za cca 2 měsíce do OC Letňany
- od všech stavitelů stájí
- zadání 2 patro
odkaz

Ostatní:

figurky do stájí (je možné domluvit samolepky u Stimpi)

odkaz

Osvětlení (Milanv)
odkaz

sharkabrick

2x patro je 48x48 nebo 48x50 (hloubka)?

Dle fotek je o  2 vysunuté, což je hezké, ale vzadu by nebylo zarovnané. Jsem pro 48x50...

peki

Citace od: sharkabrick kdy 06.03.2025, 15:02:382x patro je 48x48 nebo 48x50 (hloubka)?

Dle fotek je o  2 vysunuté, což je hezké, ale vzadu by nebylo zarovnané. Jsem pro 48x50...

Ano 48x50, protože je o  2 vysunuté.

Dále by jsem udělal zábradlí jak má šipka

Bric + okno + tile (černa)
Na mám obrázku je zábradlí
Bric+brick+ okno (zbytečně vysoké)

Stimpi

Jmenocky nad stáje klidně připravím, ale nejsem si jistý jestli to stihnu do této instalace na . Letňany jsou v pohodě.

peki

Citace od: Stimpi kdy 06.03.2025, 15:22:21Jmenocky nad stáje klidně připravím, ale nejsem si jistý jestli to stihnu do této instalace na . Letňany jsou v pohodě.

Tak v první fázi (OC Černý most ) by šlo "jen" o maximálně 4 stáje. Je jedno jaké ty horní patra můžeme proházet. Respektive staví určitě a budemít:
- šipka
- sharkabrick
- vasyk
- Igorus ?

šipka

Hotovo, hloubka opravena na 50. Střecha je již na tile.

Vasyk

Nevypadá to tak, ale jedu nadzvukovou rychlostí  ;D .

sharkabrick

Stimpi, já určitě o nálepky na figy prosím. Na instalaci vystříhám a polepím.

Peki - je nutné na druhé patro dělat střechu? Bez ní by dovnitř bylo lépe vidět. Nebo budou světla i pro druhé patro a máme připravit uchycení stejné jako dole?