Technic Challenge - AFOLové vítáni

Založil eNTy, 17.02.2010, 18:57:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

eNTy

Jak jste možná někteří zaznamenali, Lego Technic Challenge, jejíž první kolo bylo uzavřeno nebylo původně určeno pro AFOLy, ačkoliv to pravidla nespecifikovala. Mám za to, že marketingové oddělení, které je jistě tvůrcem soutěže nemá o AFOLech až tak ponětí.
Trpká reakce AFOL komunit na dnes představených 10 porotou předvybraných modelů TLC zjevně zaskočila a během dne vydalo Lego PR zprávu, kterou se AFOLům omlouvá. Soutěž sice stále bude dále určena jen dětem - PR zpráva tedy trochu šovinisticky celou dobu zmiňuje pouze boys - ale AFOLové zkátka nepřijdou.
Na Technic designers blogu budou vždy po uzávěrce zmíněny nejzajímavější AFOL modely a v říjnu bude porotou vybráno 20 modelů z celé sezóny, které se v internetovém hlasování utkají o cenu - Lego Technic řada 2010.
Mimochodem, první příspěvek na blogu stran AFOL kreací je již online. Tímto gratuluji Grohlovi, jeho kudlanka je tam  ;D

grohl

Zvláštní je, že Avatar helikoptéra (ta hezčí) ani Da Vinciho letec nepostoupili.  ???

eNTy

To je jen výběr zajímavých AFOL MOCů. Nikdo teď nikam neposupuje. Až v říjnu vyberou zpětně top 20 mezi kterými vybere veřejnost vítěze.

grohl

hadato

No, jak jsem viděl těch 10 co vybrali, tak většinu z nich strčí grohl do kapsy, asi tam nechtěli více modelů od jednoho člověka. >:(

grohl

Mimochodem, všimli jste si jména u žlutého letounu? IGOR LIŠKA?

eNTy

Igi

Už ste sa aj dopátrali :) celkom ma potešilo že vybrali aj môj model, bol som najprv dosť prekvapený z tých 10 vybraných modelov

eNTy

Ahoj, tak vítej na fóru. Koukám, že si z Bratislavy, tak to bys měl nejlíp zamířit do tohodle tématu  :D

A pak nám snad pošleš pár lepších fotek toho letadla a jiných výtvorů

grohl

Následující dva týdny jsou na vytvoření ofrroad automobilu, ale nějak mě nenapadá, čím je posadit na zadek. Jediná šílená věc, která mě napadla, ale bohužel by to nebyl moc offroad, by bylo auto na 4-6ti nohách. Chystá se někdo z fóra k účasti? Shmade se svým LTTT speciálem by to dle mého měl rozhodně zkusit.

eNTy

Není to sice k uchvácení, ale pošlu tam svou Tatru, jen ji obuju větší kola. Na nic jiného nemám čas  :(

Měch

no, vzhledem k tomu, že jsem ještě neobětoval všechny dílky na LTTT tak postavím něco na způsob staré dobré 8466ky...fotky očekávejte příští týden
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

grohl

Já jsem zase kompletně bez kardanů. Fakt nevím, jak to vyřešit. A nebo udělat auto bez pohonu, ale to mě moc neláká.

Plutoone

Citace od: xtepn01 kdy 01.03.2010, 17:53:17
Není to sice k uchvácení, ale pošlu tam svou Tatru, jen ji obuju větší kola. Na nic jiného nemám čas  :(

Tvoje tatra je hodně povedená. Svůj offroad tam radší posílat nebudu, protože by vedle ní neměl šanci http://www.youtube.com/watch?v=7N4hcv4qW5c

Bery

Ale tvůj off road je jízdně skvělý.
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

grohl

http://technic.lego.com/en-us/Competition/Default.aspx

Páni, tak téma pro tento měsíc mě dost překvapilo. Bohužel nevím, co má zanmenat poznámka, že na mostě musí být silnice. Téma je to ale rozhodně nečekané a zajímavé.

Shmade

"a section of the road/other must be above ground"
tam je to spíš o tom, že nějaká část musí být ve vzduchu, abys neposavil "most" bez pilířů, prostě jen ležící na zemi :) Jinak silnice tam být nemusí (other) takže můžeš postavit třeba most pro lodě, monorail...

grohl

Díky, jsem po Májce ještě zabržděnej.

Shmade

Chápu, kdybych nemusel být v práci tak taky ještě dobržďuju. :)

Shmade

Každopádně téma je to zajímavé, na nějakej velkej most nemam díly, ale možná nějakej malej bych ze srandy zkusit mohl, třeba jen jeden beam podepřít dvěma brejlema :)

ass

Citace od: Shmade kdy 01.05.2010, 15:07:56
třeba jen jeden beam podepřít dvěma brejlema :)

Koukám, že terminologie se už chytá. ;D