(Vlastní) Kudlanka (ROZTOKY 2010)

Založil grohl, 09.02.2010, 22:27:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

grohl

Představuji Vám další model určený pro výstavu v Roztokách.
Kudlanka nábožná (mantis religiosa) pohybuje křídly, seká předníma nohama a otáčí hlavou. Většina povrchu trupu pochází z Nitro Menace a traktoru 8284. Zajímavé je, že lime díly jsem nikdy ke stavění kromě svých novodobých prvopočátků nepoužil a uskladněné stihly z většiny velmi hojně popraskat.
Ještě technická data:
37cm délka
44cm šířka s roztaženými křídly
33,5 cm výška

Hana129

Toto nechápu, jak se dá z techniku něco takového stvořit. Fakt neuvěřitelné a moc povedené.  :o     

vasek

JardaL

Grohl má jako obvykle neobyčejnou fantazii, cit a smysl pro detail. Congrats..
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

AdamKo

Teda, jako živé!!! :o

to Grohl:  Máš vážně talent a velkou představivost 8)   Když se dívám na rozložený technic, maximálně bych z toho uměl postavit nějakou velmi primitivní (a k tomu ještě křivou ;D) příhradovou konstrukci, ty bouráš meze...

Shmade

Bery

Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD

Plutoone

Hodně povedené.  :D Absolutně nechápu, jak příjdeš na nápad postavit kudlanku ;D

Jonas

Skvělý nápad, výborné provedení a navíc dobře vyfoceno!!!

Zajímalo by mě jen, které díly ti popraskaly.
Jonas - Můj Brickshelf

Daniel

AdamKo, naprostej souhlas ;). Taky mi hromádka technicu příjde jen jako hromádka děravejch bricků ;D. O to víc čumím, když z toho něco pěkného vidím...třeba jako tohle ;)

grohl

Jonasi, jedná se o tyhle dílky:

gearcs

Takoví lidi by měli dělat u TLC. Taky nechápu, kam na to všechno chodíš, ale vždycky mě to usadí do židle :D

mirek

Smekám před Tvou fantazií. Kam se hrabou ti malí (cizí) broučci v krabičkách.
Úctyhodné rozměry. Na výstavě nikdo KUDLANKU nepřehlédne.

maeror

Citace od: gearcs kdy 10.02.2010, 08:04:35
Takoví lidi by měli dělat u TLC. Taky nechápu, kam na to všechno chodíš, ale vždycky mě to usadí do židle :D

Tak tak, občas si říkám, co tady vůbec grohl ještě dělá, protože to je úplně jiná dimenze... :)

Martys08

Nádherně zpracované ,hmyz z technica jsem ještě neviděl.

Vasyk

Prodám LEGO, toto mě ujistilo, že mezi takovými staviteli nemám co pohledávat.

Vážně je to jako živé, moc pěkný model.

linhi

Citace od: Vasyk kdy 10.02.2010, 13:08:14

Stotožňuji se s tímto názorem....

vasek

Citace od: linhi kdy 10.02.2010, 13:10:11
Citace od: Vasyk kdy 10.02.2010, 13:08:14

Stotožňuji se s tímto názorem....

No já nic prodávat nebudu a nemyslím si že zde nemám co pohledávat. Spíše jsem přesvědčen že Grohl by měl své umění nabídnout TLC, pokud ho nechtějí jejich škoda !!

smiky

Kudlanka je samozřejmě moc pěkná, ale TLC by se asi moc nevyplatilo to vydat do prodeje. Kolik dětí si vybere brouka když může mít auto, bagr, traktor a jiné.....Pár Afolů by si to koupilo ale myslím že by se to opravdu nevyplatilo.

jakpet

Já samozřejmě souhlasim s obecným názorem ;D. Jediná výhrada: Možná by bylo lepší, kdybys použil šedý piny, ale to je jen detail.

vasek

Citace od: smiky kdy 10.02.2010, 14:39:40
Kudlanka je samozřejmě moc pěkná, ale TLC by se asi moc nevyplatilo to vydat do prodeje. Kolik dětí si vybere brouka když může mít auto, bagr, traktor a jiné.....Pár Afolů by si to koupilo ale myslím že by se to opravdu nevyplatilo.
On Grohl tady publikoval i jiné své výtvory a že by nezvládal auta jsem si nevšiml.

peter

Citace od: jakpet kdy 10.02.2010, 14:50:12
Já samozřejmě souhlasim s obecným názorem ;D. Jediná výhrada: Možná by bylo lepší, kdybys použil šedý piny, ale to je jen detail.

Šedé piny se dají použít jen místně, jelikož nejsou "with friction", takže celá stavba by byla hodně vaklavá. Na druhou stranu by u statického modelu pro výstavu, ta vaklavost nemusela vadit.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

eNTy

Už bych jen opakoval ostatní, ale nechci to nechat bez komentáře. Kudlanka super, mám moc rád, když se staví "mimo hranice". Tohle je nádherný příklad invence a perfektní prezentace. One up

jakpet

Citace od: peter kdy 10.02.2010, 15:05:32
Citace od: jakpet kdy 10.02.2010, 14:50:12

Šedé piny se dají použít jen místně, jelikož nejsou "with friction", takže celá stavba by byla hodně vaklavá. Na druhou stranu by u statického modelu pro výstavu, ta vaklavost nemusela vadit.

To samozřejmě vim, ale právě si myslim, že u malého a statického modelu by to nevadilo...

grohl

Myslím si, že pokud prošly modré piny, tak černé už nevadí dvojnásob. Stavím z toho, čeho mám dostatek a přehrabávat vše kvůli šedým pinům, abych ve finále zjistil, že jich mám málo, se mi moc nechtělo.
Mimochodem, černý pravý loket bude nahrazen světlou bley, která už je na cestě, takže do výstavy už bude kudlanka sladěna dokonale.
Taky vím, že masové obliby by tohle nedosáhlo,ale zase na druhou stranu, děti ve škole se mě hned ptaly, kde se to dá koupit, protože nikdy nic podobného z Lega neviděly.

Závěrem díky za pozitivní ohlasy. Moc si jich vážím, má bláznivá "rodino".

Icewalker

Ještěže jsem dnes zavítal do sekce Techniku (což obvykle nečiním). Tohle je opravdu paráda a nemohu se dočkat, až kudlanku uvidím naživo :D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

hadato

Něco tak skvěle propracovaného a nápaditého už jsem dlouho neviděl, ani když jsem procházel brickshelf a ani jiné servery. Fakt patříš úplně do jiné dimenze. :o :o

PsychoWard666

Tak tohle se fakt povedlo, já sám nevim co pořád stavět a tohle by mě nikdy nenapadlo, fakt nádhera  ;)

Ryxe

Marťas

Nádhera... :o Člověče ani nevíš, jak ti závidim, že umíš takhle stavět. Já tak maximálně podle návodu  :-\