#3. Bratislavský KOSTKY.org pub (ANKETA)

Založil S.t.a.l.k.e.r., 24.08.2009, 11:50:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ktorý z termínov vám vyhovuje?

12.9
1 (16.7%)
19.9.
2 (33.3%)
26.9.
0 (0%)
3.10.
0 (0%)
10.10
3 (50%)

Celkem hlasů: 6

S.t.a.l.k.e.r.

Keďže viacerí sa 2. BKP nezúčastnili pretože hlasovali za termín po prázdninách, dávam na výber z termínov v novom školskom roku.

5o

Vyberám si všetky termíny okrem 19.09.
Preto lebo Lego...

MwK

Prosím o to aby to nebolo v termíne od 5.9 do 20.9 som totiž v Taliansku... :-\

Inak mi vyhovujú všetky termíny,ale zaškrtol som 10.10... :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

S.t.a.l.k.e.r.

Termínom 3. BKP sa stáva 10. október. Môžme zahájiť debatu o mieste stretnutia.

MwK

Citace od: Stalker kdy 08.09.2009, 12:13:18
Termínom 3. BKP sa stáva 10. október. Môžme zahájiť debatu o mieste stretnutia.
Super...mozem hocikde... :)

(Ospravedlnte ma,som bez interpunkcie)

5o

Zase sobota? No dobre teda, už si to škrtám v diári.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Zase sobota... iný deň to by to šlo asi len ťažko s ohľadom na avizovanú účasť mimobratislavčanov. Mohli by sme začať o 14.00, na vaše tipy ohľadne miesta stále čakám. Ak vyhovovala reštaurácia Stein, môžme sa stretnúť zase tam.

Čo ma mrzí je, že sa neozývajú tí, ktorí predtým hlasovali za termín po prázdninách. Kto máte záujem prísť, vyjadrite sa k miestu a času.

5o

Ok, sobota
Ok, 10.10.
Ok, 14:00
Ok, Stein

Čo dodať? Teším sa na vás.
Preto lebo Lego...

Micho

Citace od: Stalker kdy 14.09.2009, 14:11:13
Zase sobota... iný deň to by to šlo asi len ťažko s ohľadom na avizovanú účasť mimobratislavčanov. Mohli by sme začať o 14.00, na vaše tipy ohľadne miesta stále čakám. Ak vyhovovala reštaurácia Stein, môžme sa stretnúť zase tam.

Beriem na vedomie tu sobotu 10.10. Teraz som ani nehlasoval, sobota je pre mňa dosť komplikovaný deň, už tam mám väčšinou súkromný program. V BA som pracovne cez týždeň, v piatok večer resp. v noci chcem už byť doma v Košiciach. Rád jazdím v noci (pokiaľ nesneží ;D), takže keď dorazím hoci aj o tretej nad ránom, tak to mi nevadí. Takto stratím jeden celý deň. Som si vedomý, že niektorým to zase takto lepšie vyhovuje.

Keď sa bude dať, tak si zorganizujem nejaký program v BA na sobotu 10.10., potom by som prišiel samozrejme aj na stretnutie.   ;)   

eltee

Som tu na fóre nový, ale predbežne si ma napíšte na zoznam.

5o

Tak vitaj nový člen  :D

A zatiaľ to stretnutie vyzerá nádejne na väčší počet zúčastnených.
Preto lebo Lego...

eltee

Za takéto vrelé privítanie to budem musieť riešiť aj s "prískočným"  >:D
Autá nechajte doma !!!

S.t.a.l.k.e.r.

Prískočné... ty si vzorný občan.  ;D

Okrem reštaurácie Stein dávam do placu ďalší tip na miesto stretka, pizzeriu O sole mio na Ferienčíkovej, je to vedľa reštaurácie Sparx, teda za rohom.

STARHAWK

7.10. mam narodky tak uvidim, vecsinou robime nejaku rodinu seslost, ak by so ju spravil 3.oktobra tak ten nasledny vkend bby som mal volny

este dam vediet

Stalker: dik sa SS bo nejak som v poslednom case malo checkoval forum, tak si ma dobre upozornil

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: STARHAWK kdy 17.09.2009, 10:39:11
Stalker: dik sa SS bo nejak som v poslednom case malo checkoval forum, tak si ma dobre upozornil
Za málo... ak prídeš tak ti k narodeninám aj zaspievame.  ;D

5o

Fíha, zborový spev kostkáčov by si nikto nemal nechať ujsť.
Preto lebo Lego...

MasterWindu

Citace od: Stalker kdy 17.09.2009, 21:09:28
Citace od: STARHAWK kdy 17.09.2009, 10:39:11
Za málo... ak prídeš tak ti k narodeninám aj zaspievame.  ;D

Samozrejme zahmmmkáme (zvučku Star Wars) ...  >:D
Dark ages forever ...

S.t.a.l.k.e.r.

Ľudia, žiadne pripomienky k miestu? Ak sa Stein každému páčil tak sa môžeme stretnúť tam, len to potrebujem vedieť včas.

5o

Ja nemám žiadnu pripomienku k miestu konania.
Preto lebo Lego...

MwK

Ani ja, len nech sa tam dá parkovať... :)

5o

Podľa vyjadrení a spokojnosti s dvojkou, sa dá parkovať celkom slušne, ale ja keď prídem, tak s MHD.
Preto lebo Lego...

5o

Neviem či s to niekto všimol, ale 10.10. o 20:30 hráme futbal so Slovincami o 20:30. Tak pokiaľ nie je náhodou v Steine nejaké televízne zariadenie, tak buď skončíme skôr, alebo prídeme o športových fanúšikov.
Alebo nie sme až taký športový fanúšikovia? Ak sa dohodneme skôr, určite nájdeme nejaké rozumné riešenie.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: 5o kdy 24.09.2009, 13:35:27
Neviem či s to niekto všimol, ale 10.10. o 20:30 hráme futbal so Slovincami o 20:30. Tak pokiaľ nie je náhodou v Steine nejaké televízne zariadenie, tak buď skončíme skôr, alebo prídeme o športových fanúšikov.
Alebo nie sme až taký športový fanúšikovia? Ak sa dohodneme skôr, určite nájdeme nejaké rozumné riešenie.
Nemusis mat obavy, oba doterajsie BKP skoncili pred osmou a zapas stihnes.
Offtopic
Mna osobne ceskoslovensky futbal nezaujima od MS 1982 v Spanielsku. Momentalne tabulkove postavenie SR v nasej skupine povazujem za situaciu, ked motyka vystrelila davkou. Ale drzim chlapcom palce, nech si len uziju kvalifikacne zapasy, neverim totiz, ze v pripade uspesnej kvalifikacie na MS postupia zo zakladnej skupiny dalej.

5o

Nejde ani tak o mňa ako o ostatných. Aby nakoniec niekto nenapísal, že nemôže prísť, lebo ide na futbal.
Preto lebo Lego...

MasterWindu

Citace od: Stalker kdy 24.09.2009, 14:31:58

Offtopic
Mna osobne ceskoslovensky futbal nezaujima od MS 1982 v Spanielsku. Momentalne tabulkove postavenie SR v nasej skupine povazujem za situaciu, ked motyka vystrelila davkou. Ale drzim chlapcom palce, nech si len uziju kvalifikacne zapasy, neverim totiz, ze v pripade uspesnej kvalifikacie na MS postupia zo zakladnej skupiny dalej.

Uf pamätám si Filmy a Pásmo pre pamätníkov, ale toto je ďaleko za obzorom ;) SKaCZ futbal taktiež nemusím, pozerať sa dá len na pohár UEFA
Dark ages forever ...

MwK

Citace od: 5o kdy 24.09.2009, 16:12:31
Nejde ani tak o mňa ako o ostatných. Aby nakoniec niekto nenapísal, že nemôže prísť, lebo ide na futbal.
;D ;D ;D
Tak somnou rátajte aj keby sa hrali neviem aké majstrovstá, premňa aj medzi marsom a zemou, pokiaľ to bude hokej alebo futbal, nazujíma ma to... :P
To je asi ako zo superstar a podobnými "vydarenými" televíznymi programmi, ide to mimo mňa.

Ale F1, WRC, JWRC, WTCC, DTM, MotoGP alebo čokolvek iné, to by som zvážil účasť.

Mimochodom, niesom si istý či sa dlho zdržím, zrejme spojím návštevu BA aj s kúpou auta druhého premňa na ND, číže možno sa zdržím minimálne. :(

5o

Nuž, každý má svoje záujmy. Tak zatiaľ sa asi o futbale rozprávať nebude. Paráda.
Nuž a nákup auta, tak to je iný koníček. Ja som skončil zatiaľ pri dvoch, čo sa budem trocháriť, keď  Lego kupujem aj po štyroch.
Preto lebo Lego...

5o

Filmy pre pamätníkov som pozerával aj ja, a v posledenej dobe si rád pozriem aj staré filmy z ČR.
Preto lebo Lego...

S.t.a.l.k.e.r.

Nuž, mešurs, bolo by super keby ste takto zanietene debatovali o tom kde usporiadat 3. BKP, kde je dobra kuchyna, dobre nacapovane pivo, slusne prostredie a obsluha na urovni. Mam taky pocit, ze bratia Cesi sa musia medzi takymito miestami rozhodovat a my ich ich musime hladat...

MasterWindu

Citace od: Stalker kdy 24.09.2009, 20:54:18
Mam taky pocit, ze bratia Cesi sa musia medzi takymito miestami rozhodovat a my ich ich musime hladat...

Presne to je náš problém tu v BA...
Dark ages forever ...