Nove prirustky do sbirky...

Založil Colonel32, 25.10.2005, 21:56:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 12 Hosté prohlíží toto téma.

MwK

Všetko najlepšie!!! :D
Waw,máš super vek,super tortu a toľko super darčekov(tie SW sú bomba)...
Uff asi ti to všetko aj trochu závidím... >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

jvucka

Já si zase pořídil minifiga. Vlastně ho mám doma už rok, ale teprv teď jsem ho zkusil dát do nějakého diorámatu s jiným legem.   :D

MasterWindu

Prírastky do Lego zbierky Star Wars:

7153 - Jango Fett´s Slave I
7155 - Trade Federation AAT (thx Cliffjumper)
6210 - Jabba´s Sail Barge (thx Colonel 32)
6211 - Imperial Star Destroyer
Tieto už mám dlhšie, ale na fotenie sa dostali až teraz:
7665 - Republic Cruiser
10178 - Motorized walking AT-AT

A nejaké redish brown,brown a tan diely na stavbu diorámy "Geonosis" (Bricklink)

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Dark ages forever ...

MwK

For JMW:
No... ;D
Pekné prírastky,slušné kúsky,hlavne ten SLAVE I a tie bricky...divné,ale tie bricky ti najviac závidím.:)
A inak k tomu ATT,apoň viem koho som chcel pôvodne preplatiť... >:D ;D ;)

Colonel32

.

Colonel32

.

MasterWindu

7133 - Bounty Hunter Pursuit
7659 - Imperial Landing Craft
7660 - N1 Naboo Starfighter & Vulture Droid - 2x
7670 - Hailfire droid & Spider droid
10185 - Green Grocer
10190 - Market Street
-----------------------
32x32 rised plate - 3x (THX Matny)
Brown,Tan a Reddish brown wall elements,brown round brick
na výstavbu diorámy "Geonossis + Kashyyk" (Bricklink-German Brick Circus)
Dark ages forever ...

Darth

Hele, ty sedíš v parlamentu (hádej pro co to je ekvivalent), nebo máš bohatou tetičku v zámoří? Co měsíc takový nákup. Nebo s originálním balením jíte jenom suchý chleba a vodu a bydlíte v zemljance a všechny vydělané peníze jdou do Lega???

MasterWindu

Citace od: Darth kdy 17.04.2008, 14:30:48
Hele, ty sedíš v parlamentu (hádej pro co to je ekvivalent), nebo máš bohatou tetičku v zámoří? Co měsíc takový nákup. Nebo s originálním balením jíte jenom suchý chleba a vodu a bydlíte v zemljance a všechny vydělané peníze jdou do Lega???
hh  :D ...no skoro...tetička v zámoří není, iba známa v Európe  ;)...no tých $$$ do Lega ide teda fakt dosť, no nejako sa s5 vracajú skrz 2 roboty a dobre otáčané peniaze v poslednej dobe.
Bydlíme v senníku, máme jednu kozu na kyslé mlieko a chleba máme 3dňový s tunajšieho tuzexu, ktorému sa ho nechce prebalovať do nového obalu   8)
Už takéto nákupy fakt nerobím, lebo budem museť ten chleba baliť ja a kozu dať do záložne....   :-X
Dark ages forever ...

MwK

LOL! ;D
To s tou záložnou a kozičkou je dobré... ;D

Ale inak,hmmm pekné novinky... :-*
Síce to SW mám,aj v takom počte,ale kúpiť to naraz a ešte aj s tymi brickmi...no,máš môj obdiv. :)
A to nevravím o tých domčekoch... ::) ;)

Skyder

Green Gorcer a Market street zavidim. Chystas sa aj na ostatne veci ako Hotel Corner a Town plan? A to som si myslel ze zbieras SW >:D
Skyder

Colonel32

.

MasterWindu

Citace od: Skyder kdy 17.04.2008, 19:10:57
Green Gorcer a Market street zavidim. Chystas sa aj na ostatne veci ako Hotel Corner a Town plan? A to som si myslel ze zbieras SW >:D

ÚPRAVA:
Tak už som zakúpil nakonec aj Café Corner

....hej SW je priorita, no tieto 2 sú zaobstarané pre dcéry (nemajú ani ešte 1/2 roka  :-\ ) ale plánujem ich zakonzervované uskladniť na dobu minimálne 12 rokov v MISB stave    >:D  ....takže vianočné darčeky sú už zaobstarané na rok 2020...teraz sa ešte postarať o ten zbytok  :-X
Dark ages forever ...

Peetrs

Po delší době se také musím pochlubit...  8) Tento set se mi dostal do ruky, tak trochu omylem a původně byl plánován na prodej. Když jsem ho ovšem měl "na živo" v ruce, tak jsem změnil názor. Absolutně mě nadchl a to ani nejsem nějaký SW fanda.  :) 

Colonel32

2x 6921

Darth

Malý přírustek do sbírky (horní je pro malou, dolní pro mne, kdyby to někomu nebylo jasné  ;D
http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/DSC00035.jpg
Díky Vasyku

Colonel32

4011  Cabin Cruiser

4012  Wave Cops

4030  Cargo Carrier

4031  Fire Rescue

hal1aeetus

ja sa asi prestahujem do CR  ::)
tu makam ako blazon a nic  >:(
trochu prehanam, ale v kocke je to tak  ;D

Colonel32

To je vytazene z KW z Nemecka. To se da zpracovavat i na Slovensku.

Skyder

Citace od: Colonel32 kdy 05.05.2008, 16:59:30
To je vytazene z KW z Nemecka. To se da zpracovavat i na Slovensku.
Presne tak len sa treba pytat ludi ci svoje LEGO /ak nejake maju/ predaju a ak ako tak sa snazit kupit za prijatelnu cenu. Potom investovat tak 1 mesiac stavania a hladania /mozno aj menej, zavisi od mnozstva/ a mas tolko LEGA ze ... Ved uvidis.  ;)
Skyder

Colonel32

Citace od: Skyder kdy 05.05.2008, 17:30:39
Presne tak len sa treba pytat ludi ci svoje LEGO /ak nejake maju/ predaju a ak ako tak sa snazit kupit za prijatelnu cenu. Potom investovat tak 1 mesiac stavania a hladania /mozno aj menej, zavisi od mnozstva/ a mas tolko LEGA ze ... Ved uvidis.  ;)

No, ja to tridim, myju, cistim, belim a skladam uz prez rok..  ::)

Skyder

Fakt? no vies to zalezi od toho kolko casu do toho das a kolko toho mas. Nemas nejake fotos? rad by som to videl. Asi tam toho bolo viacej nez tieto 4 sety ze?  >:D

EDIT: diky colonel, cize vacsina setov co mas v inzercii je z toho KW?
Skyder

Colonel32

Colonel32

Citace od: Skyder kdy 05.05.2008, 17:49:16
EDIT: diky colonel, cize vacsina setov co mas v inzercii je z toho KW?

Vsechny pouzite sety v inzerci jsou z KW. Ale ne nezbytne vsechny jsou z te sedesatky, protoze se mi do toho zamichala jeste jedna desitka.

Colonel32

2x 6419  Rolling Acres Ranch

Colonel32

6358  Snorkel Squad

6690  Snorkel Pumper

6650  Fire and Rescue Van

6621  Fire Truck

6610  Gas Pumps

6651  Mail Truck

Colonel32

6629  Ambulance

Colonel32

3x 7891  Airport Firetruck

(oproti ostatnim TownJr.2.generace setum mi tohle prislo jeste docela rozumne, a tak kdyz se objevila moznost vice kusu za dobrou cenu...)

Vasyk

Nové Coast Guard...

mato

2230 raft (pokrcena krabica, nakolko to posielali postou v obalke) a prisla aj objednavka z brickarms. odporucam