Nove prirustky do sbirky...

Založil Colonel32, 25.10.2005, 21:56:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 10 Hosté prohlíží toto téma.

H0636

Citace od: tyborko kdy 05.07.2007, 21:33:18
8421 som kúpil za 102 Euracov. Nejako som odmietol kupovať to u nás na Slovensku lebo za tú cenu by som mohol mať aj dva.  >:( No a tu 8435 mam teda od Kanala.
Každopádně musím říci: "Dobrá práce" - pěkná sestava. ;) ;D

blackrabbit

Mě asi před dvoma měsíci dal kámoš stavebnice a to  6646 , 6568,6639,6423,6432,6459,6474,7033 a ještě jsem si koupil 7242  ;D , takže jsem spokojen .

hal1aeetus

Včera som neodolal a kúpil ďalších 5 kúskov   :D
Ale na bitku o stredozem je to stále málo  ;D

Edit: Jazda kompletná, hurá na pešiakov a lukostrelcov + malý výpomocný oddiel trpaslíkov v novembri  :D

Colonel32

jizda kompletni?

tz. planujes celkem 10 jezdcu, nebo rady po 10 jezdich?

hal1aeetus

1 x 10 stačí, viac by šlo až príliš do peňazí..aspoň mne. 
Takže Ty plánuješ 10 x 10  :o
Ani by som nezohnal toľko "plume"  ;D

Colonel32

ne, ja stavim rady jezdcu po 8mi

Vasyk

Něco málo přírůstků ;D.

Michal Moučka

Tak jsem si dnes přivezl tohoto mazlíka!  :D

Hansel

Svůj třístý první (třístý jsem propásl :)) příspěvek musím věnovat rekapitulaci.
Nejdřív se musím pochlubit novinkou.
Není to set ani vzácný, ani nový, ani starý, ani to není MISB, ale stejně je super! Kostky v stavu novém i s krabicí za neodolatelnou cenu.
Je to jedna z prvních stavebnic, kterou jsem tu po letech temna viděl, navíc mě navnadila Robova recenze a bylo rozhodnuto, že to musím mít 8)

Druhé foto uvadí stav mé sbírky. Nechci zakládat samostatné téma, tak velké přírůstky nemám. Není tam pár drobností, které mám bez krabic a Bionicle, které jsem zapomněl vystavit. Naprostá většina setů je koupená za poslední rok a půl působení na fóru. Z nějakých 800 (nepočítám vyloženě zhuntované LEGO z dětství, to uchovávám čistě z nostalgie) dílků jsem navýšil na 12500.

Ale je mi jasné, že ve srovnání s většinou uživatelů jsem lama ;D Njn, koníčků je moc a financí málo >:(
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Colonel32

this is how we do it in the united states....

myth

Zaujímalo by ma, ako to plánuješ previezť do Čiech. Koľko budeš platiť za extra batožinu v lietadle?
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Colonel32

dorazim v sobotu dopoledne, takze pak dam vedet, jak to dopadlo... zatim predpokladam, ze zrejme zaplatim 25 dolaru za pretizeni jednoho z kufru, ale mozna nedojde ani k tomu - protoze celkem mam k dispozici 62 kg volneho mista

blackrabbit

Tak jsem si včera udělal radost a rozšířil svou sbírku pár sety.  :)

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Colonel32

tak se povedlo, prave jsem prez celnici prenesl lego za 25 tisic...

fotos nekdy pozdeji (jen uz to nebude tak hezky pohled)

Vasyk

K O N E Č N Ě !!  ;D

Valentin Dobrotivý

moje manželka mě překvapila a k narozeninám mi dala tohle. Nevím sice, kde to sehnala, ale moc se jí to povedlo - set je v 100% stavu, stejně jako krabice, která vypadá jako by ji včera donesla z místního hračkářství

otaznik

Citace od: Valentin Dobrotivý kdy 03.09.2007, 09:44:03
moje manželka mě překvapila a k narozenimám mi dala tohle. Nevím sice, kde to sehnala, ale moc se jí to povedlo - set je v 100% stavu, stejně jako krabice, která vypadá jako by ji včera donesla z místního hračkářství

Velmi šikovná dražší polovička! ;)

Americká verze setu, předpokládám, že z českého obchodu to nebude. :)

Valentin Dobrotivý

jo, jo, je to US verze. Osobně tipuju BL nebo E-bay. Má také nějaké kamarádky za oceánem, takže i odtud může vanout vánek 8)

MwK

No už mám kompletnú sériu istého obdobia SW lega tak sa môžem pochváliť... ;D
Asi pred tromi mesiacmi som si pridelil(všetky naraz)Y-wing,AT-ST,Grivosov starfighter a už v poradí štvrtý clone battle pack.
Ale čakal som až do minulého týždňa kedy som si v Brne(podla mňa úžasné mesto :-*)okrem iného(vid foto >:D)kúpil Landing craft!
Je to super set!
A ani nestál tak veľa ako som čakal iba 2000czk...no ale ako to už býva snažila sa ma zlákat temná strana sili aby som si namiesto neho kúpil Obiwanovu stíhačku ale myslím že som sa rozhodol správne...
Tá príde narad keď dorazí do slovenských obchodov... ;)
Ps:na fotke sú aj nejaké clicits haluziny(no nekúp to za 20czk ;D),dvaja "R2Dvovia" ešte zo slovenska,maly aj katalógy a niektorými zatracovaný "MARS HNUS" >:D...čo je podla mňa super lego na bonusové kocky!

Inak skôr off-topick ale kúpil som si aj DvD SW1,2 a VHS 1,2,3(zídu sa aj dvakrát ;))

EDIT:Ešte som zabudol na MINI Anakina zo Sebulbov,tiež boli zo slovenska ale za 47SK!
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Darth

MwK

Asi pred dvoma týždnami som bol v madarsku a do zbierky mi pribudol tento super set "Jedi starfighter with hyperdrive ring"...je to bomba až na pár detajlov,možno napíšem recenziu. ::)
Zvažoval som aj N1 Nabbo fighter ale zdalo sa mi to byt príliš na to kolko som si toho v priebehu mesiacov kúpil,tak počkám...asi tak mesiac. 8) ;D
No ale hlavné je že som bol na modelárskej burze a našiel som na nej jednu ženu ktorá predávala vela lega...
Ani nešlo o sety boli to skor kocky v sáčkoch(mala ich cez 20 z každého) až na jeden Mars set 1195(mala asi desat kusov)...kúpil som od nej všetky druhy sáčkov aké mala(sú na fotke)...Mimochodom mám svojho prvého lego psa a hned dvoch aby sa mohli množit! >:D
Dalej nesmiem zabudnút na "SALT & PEPPER"! :)
Je to tak zlaté že som tomu nemohol odolat...najprv som nechcel verit že by to mohol niekto mat,ale ked som to uvidel musel som to kupit!Inak mali aj druhú verziu,tie dve duplové kocky(čiernu a bielu)ale neostali nám forinty tak si to pridelím o rok... :P ;)
Na dalšej fotke je moj Sail Barage...viem,že už viete,že viem,že viete že ho mám,či tak nejak je to jedno,ale foto som sem musel hodit...Ten set je toho hodný... >:D
PS:Nákup na burze ma višiel iba približne na 900sk...čo je celkom slušné.

descale

Moje nové přírůstky: 7993, 7991, 7890, 7248, 7242 a když jsem si z Bricklinku objednával dílky, tak se mi zalíbil starší set Pothole Patcher 6667 :)

MwK

Zase mi do zbierky pribudli nové setíky...tak sa chcem pochválit. ::) ;)
Prvá je už pár týždnou stará ale stojí za zmienku.
Využil som zlavu v Dráčiku a pridelil si ISD.Dlhšie som váhat nemohol lebo bolo posledné.(A týmto s chcem aj podakovat STARHAWKovi za tip.Díky!)
Druhá je z návštevy Viedne.Je to táto Auqa haluz,niekde som zapatrošil foto tak pripájam iba link na lugnet.
Ale hlavne,že v prepočte za 160sk je to úžasný set!Určite ho budem chciet ešte aspon tri-krát!Za tie peniaze to má jednoducho super kocky!Všetkým ho odporúčam.Mamina hned povedala že si mám zobrat viac ale na krabici to také prítažlivé nebolo. ;D :P
Dalej som si už iba priniesol katalóg,lebo kredity nejak došli(a rodičou nie a nie presvedčit že SlaveI a Republic cruisernestoja tak vela a sú super Vianočné darčeky >:D ::))
Mimochodom touto nemeckou verziou mám už:Slovenský,Český,Madarský a spomínaný nemecký...čiže všetky čo sa dajú na okolí zohnat. ;)

Asi najlepšia vec ktorú som zaposledné obdobie zohnal bol tento mix sáčkových setov ktorý mali pri minulo týždnovej návšteve v madarskom Auchane.Mali ich tam na mraky...Viem že sú primitávne ale mne pripadajú tak zlato. ::) :)
Dokopy to stálo nejakých 300sk(79 forintov za jeden)čo je fajn cena a ako si na fotke môžte všimnút stala sa chybka pri počítaní a o jeden viac som si napakoval...nuž čo. ;)

Darth

MwK

Colonel32

Citace od: Darth kdy 14.12.2007, 16:41:49
Zatím poslední malý přírustek do sbírky.

http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/IMG_1375.jpg

Konecne se tu nasel nekdo, kdo zacal brat sbirani SW vazne  ;D

Darth

MwK: Krabice šla přes Českou Poštu - můžu být rád, že ve zdraví přestál obsah.

Colonel: Jenom vážně? Z UCS mi chybí (z lodí) jen Naboo Starfighter a Millenium Falcon (věci typu Cloud City, Yoda nepočítám). A to některé sety jsou cenově hodně náročné - zkus sehnat Blocade Runner pod 9000, nebo X-Wing, Rebel Snowspeeder pod 7000. Spíš bych řekl, že než vážně na to sedí slovo "maniakálně"  ;D Ale naštěstí jsem už zásobu UCS setů skoro vyčerpal, Death Star 2008 bude podle všeho minifigová hrůza, Grievous nevím, ale není to loď a při velikosti 12" mě vyjde levněji 12" resin soška od Kotobukiye (a bude i věrnější originálu).

Colonel32

No, posbirat kazde UCSko 1x, to je brat sbirani vazne...

...kdybys ukazal garaz, kde by bylo zaparkovanych 10 UCS ISDcek vedle sebe, tak pak te zahrnu do kategorie maniaku.

btw, blahopreju k dalsi krasnemu kousku, a doufam, ze se brzy pochubis i tim RBR.

***Banana.com

Citace od: Colonel32 kdy 14.12.2007, 17:30:46
Konecne se tu nasel nekdo, kdo zacal brat sbirani SW vazne  ;D

Ehm ehm, vím minimálně o jednom dalším, který svou sbírkou SW může směle konkurovat..mj. má Cloud City MISB, a řadu dalších perel..a SW sbírá co já jsem na Kostkách..