Nove prirustky do sbirky...

Založil Colonel32, 25.10.2005, 21:56:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MasterWindu

10019 - UCS Rebel Blockade Runner

Není potreba komentár, odosielateľ si myslel, že to asi zostavené vydrží.

Doplnené:
Zabudol som napísať, že tak ako to vidíte to prišlo, kvázi ochranu pred poškodením robil len pár stránok lokálneho nemeckého magazínu o politike  ::)
Stickers sú totálne na šalát  :-X ... zbytok som už rozobral, zatiaľ to nevyzerá zle. Nič není zlomené ani viac škrknuté.

Doplnené II
Nechýbalo toho skoro vôbec veľa, celkom som bol prekvapený:
2x rubber band large /x138/; 1x white cylinder 2x2 dome top /553/
1x oldDkGrey plate 4x4 /3031/
Dark ages forever ...

Marty713

Ježišmarjá! >:( Co to je?! :-\

Já mám ten svůj rozebranej a pečlivě uloženej v pytlíčkách podle velikosti. Tohle je... to někdo zkoušel, zda-li se LEGO samo od sebe umí rozebrat? ::)

Přeju 0% poškození. Fakt to prohlídni, těch dílů je tam moc. :(

descale

Set 6334 Wave Jump Racers jsem vlastnil už jako malý kluk, bohužel jsem ho tehdy daroval (dark ages). Sehnal jsem si ho tedy znovu (v MISB). :D

Colonel32

tak mi dneska dorazila takovahle hromadka dilu...

Muzete mi do dnesni pulnoci posilat SZ s tipem, kolik kc to i s dopravou stalo, kdo bude nejblize, dostane 5 USD kredit na dily.

Colonel32

Tak, zklamani... 5 dolaru za to, ze napisi jedno cislo, se ukazalo jako dostatecne lakadlo pouze pro tri lidi, konkretne tipy znely 530, 700 a 2000+posta, a vzhledem k tomu, ze jsem platil 1290, se vitezem stava nesquick s tipem 700, sekl se jen o 590.

Pokud to nekomu vrta hlavou, tak se podivejte na http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=3044 , v Light gray  >:D

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 24.10.2008, 00:13:42
Tak, zklamani... 5 dolaru za to, ze napisi jedno cislo, se ukazalo jako dostatecne lakadlo pouze pro tri lidi, konkretne tipy znely 530, 700 a 2000+posta, a vzhledem k tomu, ze jsem platil 1290, se vitezem stava nesquick s tipem 700, sekl se jen o 590.

Pokud to nekomu vrta hlavou, tak se podivejte na http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=3044 , v Light gray  >:D

Ale i tak je 1290,- docela dost. Z jakého to bylo shopu?

linhi

Zde je Colonelův nákup -

[New] Black Minifig, Armor Breastplate with Leg Protection, Dracus Silver Studs & Chain Mail Patten (x12) ..... $0.84 each = $10.08
[Used] Dark Gray Tile 1 x 1 with Groove (x50) ..... $0.09 each = $4.50
[New] Light Gray Slope 45 2 x 1 Double (x22) ..... $0.74 each = $16.28
[New] Light Gray Slope 45 2 x 1 Triple (x2) ..... $0.24 each = $0.48
[New] Light Gray Slope 75 2 x 2 x 2 Quadruple Convex (x8) ..... $0.39 each = $3.12
[New] Reddish Brown Slope 30 1 x 1 x 2/3 (x150) ..... $0.13 each = $19.50
[New] Sand Green Slope 45 2 x 1 Triple (x40) ..... $0.14 each = $5.60

Colonel32

a z jakeho to bylo shopu?

ja uz si to nepamatuju...

Marty713

Neodolal jsem a musel jsem si včera z Makra něco odnést. Všechny kupony a slevy vejdou v platnost až později, a tak to bylo za plnou cenu. :-X

2krát 8492
Důvodem k nákupu byla úžasná kola s černým středem a vhodným vzorkem. No a proč dvakrát? Mám v plánu v rámci série WWIII stavbu několika obrněných transportérů 6x6 a 8x8 (zatím si pohrávám s BTR-80).

Set mě překvapil i ostatními díly, a tak až na setrvačník a rampu se vše bude hodit.

Peetrs

Malé setíky také potěší....  :)

JimB

Tak tady jsou moje přírůstky za říjen, měl jsem narozky takže bylo na Lego hojné období. ;D
Creator 4993 Parádní kabriolet- skutečně parádní set, dobrá zásoba dílků, za 900Kč v Tescu opravdu stojí za to
Service 5125 Launch Command Accessories- za 80Kč mi přišel jako dobrá koupě, navíc zdvojnásobil počet starých hinge plates v mé sbírce 8)
Service 5129 Exploriens Accessories- za 125Kč si můžu postavit něco co bude vypadat jako exploriens ačkoli nemám jediný set z téhle série
Star Wars 7260 Wookiee Catamaran- zatím MISB, pokud v inzerci nenajde nového majitele, tak půjde pod můj vánoční stromeček
Discovery 7469 Mission to Mars- 60% slevu jsem v hračkářství nechat nemohl, tenhle set si rozbalím až na Vánoce
Moje BS galerie k prohlédnutí zde

MasterWindu

6209 - Slave I /release 2006/ - týmto mám zbierku Slave I uzatvorenú /7144,7153,6209/ - ešte chýbajú samo tie MINI /4487+6964/
810004 - LEGO Collector's Guide - Premium Edition /číslo 2225 of 3333/
4520679 - Millenium Falcon Bag Charm
4534552 - Clone Commander Cody Keychai
n
Dark ages forever ...

Colonel32

nedavno se tu resily samsonite krabice, tak by teoreticky mohla nakoho zajimat nabidka tohoto shopu:

http://www.bricklink.com/store.asp?p=legosam

Colonel32

Takze dalsim prirustkem do sbirky Control Center II. Dlouho dobu jsem mel postaveneho dinosaura, ale ted jsem se konecne dostal k tomu vsechno rozebrat, umyt, a vytridit vsechny dily, ktere do setu patri. 

Edit: nahodou sjem si vzpomel, ze vlastne mam i jednu fotku toho tyranosaura - pridano.

Zoufalec

Citace od: Colonel32 kdy 30.11.2008, 23:30:48
Edit: nahodou sjem si vzpomel, ze vlastne mam i jednu fotku toho tyranosaura - pridano.

Tak to je ovšem moc pěkná ještěrka ;D ;D ;D

Michal Moučka

Dneska mi přišel balíček z Eduxe.   :)

Lord.obiv

A co na něj říkáš?  :)
Budiž LEGO

Michal Moučka

Citace od: Lord.obiv kdy 05.12.2008, 17:52:46
A co na něj říkáš?  :)
Já jsem spokojen, ale jsem hračička a těšil jsem se hlavně na manometr. Průhledné písty se mi samozřejmě také líbí. ;) A bílý AirTank se bude pěkně vyjímat u šesti modrých.  >:D

Peetrs

Další z mini setíků, které mi chybí k dokonalosti mé pirátské sbírky.   8) Nikdy bych neřekl, že sehnat tyhle malé sety bude tak problematické... Ještě 5 mini kousků a budu spokojen.  ::)

MwK

Viem,že už sa sem dávno neprispelo a aj od môjho posledného príspevku mi toho statne pribudlo,no nedá sa mi nepochváliť tým,čo som si doniesol zo stretnutia v Bratislave... ;) >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

nesquick

Včera mi taťka přivezl 4 malé sety (viz foto) . Byl jsem hodně překvapen,protože sem na kostkách četl,že už se na pumpách neprodávají.Prý to je ze 2 pump a vždycky ty 2 sety co měly na každé měly poslední.Ale jsem za ně hodně rád .  :)

Ravenhorn

:o

Tyhle ty malé sety se prodávaly ve výprodeji před několika lety. A to jsem nevěděl, že se někde daly ještě dnes sehnat.  :o
Castle, Pirates a Star Wars.

TomB

Tak se taky pochlubím ;).
Na narozeniny(slavilo se 21.3.) jsem dostal RCX 2.0 MIB a ještě 8261 ;) + na LTIR jsem vyhrál 8229 také ve stavě MIB ;).
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

rdk

Jelikož to s dostupností Indiana Jones setů za snesitelnou cenu začíná být špatné, doplnil sem několik chybějících: 8)

FilipS

Před týdnem jsem na aukru vydražil za 169Kč tady tu hromádku + pytlík kostkami který na fotu není.
Z 1808 mám obzvlášť radost, i když 3 díly chybí.

MildaPajda

na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

linhi