Nove prirustky do sbirky...

Založil Colonel32, 25.10.2005, 21:56:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 10 Hosté prohlíží toto téma.

otaznik

Citace od: mato kdy 28.05.2008, 22:18:25
2230 raft (pokrcena krabica, nakolko to posielali postou v obalke) a prisla aj objednavka z brickarms. odporucam

Uf, tak za tu krabici bych tedy prodejci nepoděkoval...

***Banana.com

Citace od: otaznik kdy 28.05.2008, 22:20:05
Citace od: mato kdy 28.05.2008, 22:18:25
2230 raft (pokrcena krabica, nakolko to posielali postou v obalke) a prisla aj objednavka z brickarms. odporucam

Uf, tak za tu krabici bych tedy prodejci nepoděkoval...

A to já zase jo, patřičně šťavnatým feedbackem. Takhle to může poslat jen nemyslící hovado... :P

mato

poslali to z airport shopu

Colonel32

725  Basic Building Set

(teda, kdybych tusil, kolik s tim bude prace a starosti, tak bych byval dal kanalovi 1500 za MISB a bylo by vymalovano  :-X )

MasterWindu

7664 - Tie Crawler
7666 - Hoth Rebel Base
10175 - UCS Vaders Tie Advanced
10182 - Café Corner
+
8881 - Battery Box - 2x
8882 - Motor XL - 2x
8883 - Motor M - 2x
8884 - IR Reciever
8885 - IR Remote
(motorizované súčasti zaobstarané kvôli možnej účasti v LTTT budúci rok  >:D, musím na tom ešte popracovať, v budovaní MOC-technicov som len začiatočník  )
Dark ages forever ...

peter

Citace od: MasterWindu kdy 19.06.2008, 13:31:26(motorizované súčasti zaobstarané kvôli možnej účasti v LTTT budúci rok  >:D, musím na tom ešte popracovať, v budovaní MOC-technicov som len začiatočník)

Tak tedy předběžně vítej v klubu. Dovolím si jen malou radu na úvod. Pokud to opravdu myslíš vážně, tak doporučuji ještě sehnat ty redukční kabely PF-9V a dlouhé 9V kabely, aby jsi se vyhl ovládání přes IR. Dle zkušeností z prvního závodu, většina soutěžících s IR ovládáním venku za sluníčka velmi zápolila.

Jinak z přírůstků kvituji zejména CC :D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

MasterWindu

6207 - A-Wing Fighter MISB (Star Wars release 2006)
Dark ages forever ...

Colonel32

Dorazilo par chybejicich dilku, takze lode prefoceny.

MasterWindu

7121 - Naboo Swamp (no box, instructions, perfect condition)
8296 - Dune Buggy (MISB) - 2x

p.s.: ... tak C-32 čo máš dnes ty?  >:D

DOPLNENIE:

LEGO Collectors Guide
Dark ages forever ...

Colonel32

6368  Jet Airliner

Dalsim rozsirenim letecke flotily je v poradi jiz druhy jet airliner, tanto pochazi od Cliffjumper Lego Trading Corp. a prosel nakladnou a narocnou rekonstrukci. Mozno porovnat fotografie pred a po.

MwK

Toto sú moje najnovšie(síce menšie ale sú)prírastky do zbierky... :)
Za setíky(obidva MISB),diely a figy vďačím matnymu... >:D
A tak okrem feedbacku ktorí napíšem neskôr,chcem povedať jedno veľké ďakujem najväčšiemu predajcovi a zberatelovi... >:D
ĎAKUJEM matny. ;) Inak už sa teším na ďalšiu návštevu u teba... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

hal1aeetus

Citace od: MwK kdy 22.07.2008, 09:05:04
ĎAKUJEM matny. ;) Inak už sa teším na ďalšiu návštevu u teba... ;)
To by som chcel vidieť, kde matny skladuje to množstvo.
Ale ako chodím po BB, tak chodím, nikde lego z okien nevytŕča  ;)

Skyder

Z okien? Ved on ma na to velkosklad  ;D

Ale nie s jeho sluzbami som maximalne spokojny.
Skyder

matny

CitaceAle ako chodím po BB, tak chodím, nikde lego z okien nevytŕča

Tam kde ja skladujem sety okná vôbec nie sú.  ;)

Sorry za off-topic - do zbierky mi síce pribudlo zopár setov, ale ja obvykle zverejnujem len kompletné serie, tak aspon prikladám photo môjho skladu dielikov.

otaznik

Marty713

Nádhera, krása, perfektní... u tebe bych si chtěl něco postavit  :D

To já jsem na tom dnes jen o něco líp než na fotografii.

matny

Citace od: otaznik kdy 23.07.2008, 20:16:16
A to je všechno plný?

Ubezpečujem ťa, že to nie je fotka z predajne IKEA - jednotlivé boxy sú skutočne zaplnené, nehovoriac o tom, že som zverejnil len tú časť skladu, ktorej obsah je inventarizovaný - tých MARS skriniek a rôznych boxov z dielikmi mám ešte o niečo viac.  ;)

otaznik

Citace od: matny kdy 23.07.2008, 20:58:04
Ubezpečujem ťa, že to nie je fotka z predajne IKEA - jednotlivé boxy sú skutočne zaplnené, nehovoriac o tom, že som zverejnil len tú časť skladu, ktorej obsah je inventarizovaný - tých MARS skriniek a rôznych boxov z dielikmi mám ešte o niečo viac.  ;)

Tak v tom případě máš tedy velmi slušnou zásobárničku. To klobouk dolů.

Darth

Nepatří náhodou veškerá tahle diskuse do tématu Skladování Lega???

hal1aeetus

Citace od: Darth kdy 23.07.2008, 22:44:42
Nepatří náhodou veškerá tahle diskuse do tématu Skladování Lega???

No hej, patrí, ale keď sa to rozbehlo dajako samo. Veď to môžeš považovať za matneho mesačný prírastok do zbierky. Musím vymáknuť, kde tie nákladné autá nakladajú a vykladajú  ;D.
Dobre, dobre, končím v tejto debate.

Marty713

Citace od: hal1aeetus kdy 24.07.2008, 07:49:53
Musím vymáknuť, kde tie nákladné autá nakladajú a vykladajú  ;D.

Napadá tě to samý co mě? - loupežný přepadení.  >:D

MwK

Citace od: Marty713 kdy 24.07.2008, 09:19:09
Citace od: hal1aeetus kdy 24.07.2008, 07:49:53
Musím vymáknuť, kde tie nákladné autá nakladajú a vykladajú  ;D.

Napadá tě to samý co mě? - loupežný přepadení.  >:D
;D ;D ;D
Ale myslím že by ste sa unosili a už v polovici by ste neznášali lego,lebo matny ho tam má naozaj tak veľa... :)
Inak to som ževraj videl iba polovicu a nemohol som tri dni spať... >:D
A ešte že tie boxy,ktoré sú naozaj plné som mu všetky zasebou otváral ako blázon a nevládal dýchať... ;)

Marty713

;D No je to hnus no...

Hele, teď z trochu jinýho soudku: rovnal jsem si figurky a s obrovským znechucením jsem zjistil, že mám ve sbírce cca 30 Harry Potterů (+- 5 kousků). To ať mi nikdo neřiká, že to neni výsledek spiknutí. Jestli něco sbírám tak star wars, ale že bych měl něco 30 (snad kromě droidů), o tom nevim.

Takže navzdory tomu, že trpim nedostatkem některých nožiček, tělíček a hlaviček, mám doživotní zásobu zjizvenejch hlav, šedejch svetrů, afra a teploušskejch plášťů.  >:D ;D ;D

MasterWindu

7675 -  AT-TE Walker
7676 - Republic Attack Gunship

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Dark ages forever ...

MwK

Tak a konečne sa mi podarilo zozbierať všetky fotky a pekne ich poupravovať na predvedenie "mojich nových prírastkov"... >:D

Na prvej fotke sú moje vlastne staršie novinky asi s pred troch mesiacov,vtedy boli ešte všetky MISBi až na väčšieho Indyho,ktorému som neodolal hneď pri dostaní do rúk,môžte si všimnúť že Indyčka sú z USA krabicou... ::)

Na druhej fotke je aktualita z pred včera a z nedele kedy som sa takpovediac "placol po vrecku" nárazovo,a čiastočne vyhol svojej prioritnej SW téme,zatial sú to všetko MISBi a aj ostanú... ::)

Na tretej fotke sú prírastky z dneska,z Tesca kúpene všetky kôli dielom,ale tieto dlho nevydžia MISBi,lebo mám s nimi určité plány,napr z "exohnusom" postaviť,tešiť sa a rýchlo všetko vytriediť na diely... ::) ;D ;)
Ale napr. z mojou rozširujúcov sa zbierkou novostarých kástlov plánujem diorámu... ;)

Off Topic:
Na štvrtej fotke,hádam sa nikto neurazí kôli OT,ale pre SW zberatelov to bude určite vtipný pohľad,najmä na "krumpli Dartha hlavu",ktorému som nemohol odolať v Dráčiku. >:D >:D ;D
(bol aj R2D2 a Stormtrooper,ale vyhral DV ;D)
Ďalej som pobral posledné zvyšky TCG kariet z BA brlohov a pridelil si tri balíčky SW mincí ktoré zbieram(chýba mi už iba pár zlatých),všetko sú to prírastky z nedele... ::)
Mimochodom rozšíril som si aj zbierku Revell SW kitov ale foto nemám... ::)

A napadlo mi že nebudem zakladať nový thred ako trebars Colonel,ale chcel som sa pochváliť aj inak ako legom,tak na ďalšej fotke vidno môj malý hriech v podobe odbočenia úplne od lega a SW a doplnenia si trošku inej,mojej a ocinovej,väčšej,ako legovej zbierky ktorú raz možno zverejním,zatial len tieto novinky z predpár týždnov... ;)
Inak,dúfam že OT prežijete... :-[ :-[

EDIT:
Nechcel som nikoho uraziť a Colonel bol len príklad,pri ktorom som chcel len povedať že na jednu fotku sa mi neoplatí zakladať novú tému... ;)

MasterWindu

Nové prírastky  >:D

7673 - Magna Guard Starfighter
10030 - UCS Imperial Star Destroyer

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Dark ages forever ...

MwK

Tak a zase mám nejaké Lego novinky... ::)
Možno je to spôsobené aj tou tortou v profile,ale to je detail... ::) ;D

Takže moje najnovšie novinky sú zovčera,keď som ich dostal na sedemnáste(o deň predčasné)narodeniny,a vlastne všetky sú na fotke a sú zjavné... :)
(ako som písal o 7669 v SW téme,musím to mať aj keď to má len inú krabicu >:D)
Teda zjavné až na rozbalené a postavené 7675 AT-TE,ktoré som kúpil(ďakujem hal1aeetus)a zároveň dostal od rodičov,síce bez figúrok ale som rád. ;)

A ostatné darčeky by boli OT,takže ich spomínať nebudem... ;)

Inak,musím napísať že už som sa niekoľko rokov doslova nehral z legom,ale to AT-TE ma úplne dostalo a asi polhodinu som s ním "kráčal" a vydával zvuky a zostreloval droidské stíhačky a asi ďalšiu polhodinu som si ho len tak dokázal obzerať,proste krása,úžasné lego,aj keď zatial mi chýbajú figy(okrem bieleho klona a droida),ale tie prídu časom z ďalším,dúfam že MISBom... >:D
Inak,toto je lego na ktoré čakám od roku 2002 a takisto aj na Gunship,takže keď ma toto tak dokázalo zaujať/dostať tak potom Gunship ma doslova zmení na hrajúce sa dieťa na niekoľko mesiacov... ;D
Takže už aby som aj ten mal! ;D

EDIT:
Prepáčte,až teraz som si všimol aká je tá fotka škaredá,asi preto že je zrezaná z 3072X2304 v skicári na 25%x25%... ::)

MwK

Tak toto sú moje najnovšie prírastky... ;)

Sú zovčera kedy som bol na menšom výlete a nevydržal som odísť bez týchto setov,ktoré chcem už dlho a povedal som si že to už nebudem odkladať... ;)
Inak Y-wing bol samozrejme zlacnený,je to už môj asi tretí,teda ani presne neviem... :P
Ale ostatné sú moje premieri! :D

Inak keď mi už dorazí ten Comiccon set z USA tak budem mať spolu zo všetkými BP a droidmi z ostatných setov celkom slušnú armádu... ::) >:D

MasterWindu

4481 - Hailfire Droid /Technic/
Dark ages forever ...

MwK

Citace od: MasterWindu kdy 26.08.2008, 18:47:26
4481 - Hailfire Droid /Technic/
BA?Petržalka? :)

Už som si odpovedal sám pri pozrení inej témy... ::)
Škoda,už asi 4 roky počumujem po tom sete,ale nikdy som sa nerozhíbal... ::)
Ale gratulujem... ;)