Nove prirustky do sbirky...

Založil Colonel32, 25.10.2005, 21:56:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 12 Hosté prohlíží toto téma.

otaznik

Citace od: rewolt kdy 02.06.2007, 22:31:21

a z čeho je ta míchačka ??? 

Jestli myslíš samotný buben, tak ten je z jednoho dílu (respektive z více, ale už z výroby sešroubovaných).

peter

Citace od: otaznik kdy 02.06.2007, 23:37:56

a z čeho je ta míchačka ??? 

Jestli myslíš samotný buben, tak ten je z jednoho dílu (respektive z více, ale už z výroby sešroubovaných).

Omyl. "Buben" je ze dvou dílů, které se spojují piny.

Citace od: Tomášek kdy 02.06.2007, 20:40:48
I kostky míchačky nemají další využití.

Toho bych se nebál. Myslím, že spousta MOCařů další využití brzy najde. Podobně to bylo s rampami u scatebordů a snowbordů, nebo dalšími na první pohled jinde nevyužitelných dílů. Dnes se stačí trochu více zadívat na BS a tyto díly najdete na kosmických lodích či jak tvoří různé střechy domů. Podobně to dle mého názoru dopadne i s mixem, který by mohl najít využití např. na imitaci tryskových motorů u kosmických lodí či letadel.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Citace od: peter kdy 02.06.2007, 23:39:35

Pravdu díš (předělali prototyp), už mlčím.  :-X

Vasyk

Citace od: peter kdy 02.06.2007, 23:39:35

Dejv

Další velkej díl s minimálním alternativním užitím  ::)

Tomášek

Přesně. I kostky míchačky nemají další využití. Navíc mají popeláři např. výfuky, které se u townařů rozhodně neztratí ...

a z čeho je ta míchačka ???   to jo výfuky jsou nej mám 4 chromsilver a dost často je používám  8)
Já myslím ta část, ve které se míchá beton. Nenapadá mě, jak ji jinak využít ...  :-\
Procházím DARK AGE.

Ondra

Citace od: Tomášek kdy 03.06.2007, 11:52:50
Přesně. I kostky míchačky nemají další využití. Navíc mají popeláři např. výfuky, které se u townařů rozhodně neztratí ...

a z čeho je ta míchačka ???   to jo výfuky jsou nej mám 4 chromsilver a dost často je používám  8)
Já myslím ta část, ve které se míchá beton. Nenapadá mě, jak ji jinak využít ...  :-\
Silo,část vagonů?

Rewolt

Citace od: Ondra kdy 03.06.2007, 12:21:11
Citace od: Tomášek kdy 03.06.2007, 11:52:50

Silo,část vagonů?
já bych to použil jako  jako část kanónu    ;)         na tom jsou samolepky??
It's a trap!

Vasyk

Citacena tom jsou samolepky??

Všude samé samolepky.

Vasyk

Brrrm.. brm..

Vasyk

I'm  C I T Y  Boy...    ;D

Přístav je super, loď ohromila velikostí.

Benzinka trochu sklamala, auto vjede do myčky, ale ven už ne.
Ty "nové" (nevím, zda už někde tyto dílky nebyly) panely jsou z jedné strany "duté" a celkový pohled na děravou zeď tento set docela sráží.

No a pak všudypřítomné samolepky.

U Star Wars nic nového, vylepšený model. Ale k 30tému výročí SW bych čekal aspoň absenci samolepek a pořádné potisky.

tyborko

Tak som včera "nechtiac"  ;D rozšíril zbierku o set 8653. Objavil som ho pri prechádzaní medzi regálmi v Tesco Zlaté piesky za cenu 1249,- Sk. Je síce roztrhaná krabica, ale naštastie nič nechýbalo tak som sa hneď večer pustil do stavania. No dalo sa to nekúpiť?

Hansel

Citace od: tyborko kdy 24.06.2007, 07:44:54
Tak som včera "nechtiac"  ;D rozšíril zbierku o set 8653. Objavil som ho pri prechádzaní medzi regálmi v Tesco Zlaté piesky za cenu 1249,- Sk. Je síce roztrhaná krabica, ale naštastie nič nechýbalo tak som sa hneď večer pustil do stavania. No dalo sa to nekúpiť?

V Liberci měli jeden v naprosto zhuntované krabici, ležel tam celý rok a když jsem se nedávno ptal, stál pořád 4000,-. Slevu mi dát nechtěli. Pochybuji, že si někdo takový humus za tu cenu koupí - hrozí velké riziko chybějících dílů, protože hrabice byla nejen pomačkané, ale i otrhaná. A nemohli mi ho dát za 1200,-. Grrr! Závidím ti :)
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

otaznik

Jeden malý setík, co mi udělal v poslední době radost:

6694 - Car with Camper

Tomášek

Citace od: otaznik kdy 25.06.2007, 23:01:07
Jeden malý setík, co mi udělal v poslední době radost:

6694 - Car with Camper

S krabici, nebo MISB?  ;D
Procházím DARK AGE.

otaznik

Tadeas

Citace od: hal1aeetus kdy 28.06.2007, 18:30:25
Včera som neodolal a kúpil ďalších 5 kúskov   :D
Ale na bitku o stredozem je to stále málo  ;D
Tiše Ti závidím :'( ...Já mam zatim jen jeden Crosbow attack ,budu to muset dohnat 8)

J0hny54

Citace od: Tadeas kdy 29.06.2007, 10:11:41
Citace od: hal1aeetus kdy 28.06.2007, 18:30:25
Včera som neodolal a kúpil ďalších 5 kúskov   :D
Ale na bitku o stredozem je to stále málo  ;D
Tiše Ti závidím :'( ...Já mam zatim jen jeden Crosbow attack ,budu to muset dohnat 8)

Je to sice hezký ale gold castle éře se to stejně nevyrovná  >:D

Miketuk

Mě se hrozně líbí, už jsem si pořídil: 12x7090, 1x7009, 4x7091,1x7093, 1x7094     8)

linhi

Nevím proč ale mě tyhle sety nějak radost neudělali ..... Není to ten temný středověk,ale pohádkoví svět.Některé věci jsou přehnané.Ale sem odkojen starými sety a tak věřím že narodit se teď tak se mi taky líbí.Jinak já osobně raději koupím místo nových setů staré a nebo to investuji do BL nákupů!

hal1aeetus

Citace od: linhi kdy 29.06.2007, 12:29:40
Nevím proč ale mě tyhle sety nějak radost neudělali ..... Není to ten temný středověk,ale pohádkoví svět. Některé věci jsou přehnané.Ale sem odkojen starými sety a tak věřím že narodit se teď tak se mi taky líbí.Jinak já osobně raději koupím místo nových setů staré a nebo to investuji do BL nákupů!
Súhlasím, že staré hrady touto sériou neprekonali, a aj s tým, že pre deti je stále hit to, čo práve je v ponuke. Ale to sa už tu rozoberalo veľa krát.
Na týchto setoch sa mi páčia najviac zbrane: kosa, palcát a  dvojitá sekera! >:D
Ale momentálne je 7009 pekná a hlavne najdostupnejšia jazda, tak prečo nie. Za pár rokov to bude aj tak hit ;D.  A čo sa týka nákupou na bricklinku, tiež si pomaly plním detské sny  ;)

zakm

Takže včera som za dostal nové vynikajúce sety z castle  7009 a 7090 a jeden kýbel väčšinou obyčajných kociek 5519 .
Najväčšiu radosť mám aj tak z toho ,že môjho brata chytili tie 2 castle sety lebo jeho Lego nejak extra nebaví.  8) ;D
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

H0636

Citace od: linhi kdy 29.06.2007, 12:29:40
Nevím proč ale mě tyhle sety nějak radost neudělali ..... Není to ten temný středověk,ale pohádkoví svět.Některé věci jsou přehnané.Ale sem odkojen starými sety a tak věřím že narodit se teď tak se mi taky líbí.Jinak já osobně raději koupím místo nových setů staré a nebo to investuji do BL nákupů!
Úplně s tebou souhlasím. Sice jedu TOWN, ale radši taky investuji do starých setů. ;) >:D

***Banana.com

Citace od: H0636 kdy 30.06.2007, 22:21:45
Úplně s tebou souhlasím. Sice jedu TOWN, ale radši taky investuji do starých setů. ;) >:D

;D Mohu potvrdit  ;D ;D :D >:D

Ravenhorn

no já mám teď doma  7094   :-)  zítra budu stavět.  ;D
Castle, Pirates a Star Wars.

otaznik

Po delší době jsem zase umyl větší set. Tentokrát to byl 6385 - Fire House-I z roku 1985. Se stavem jsem celkem spokojen, bohužel mi chybí 4 samolepky, ty budu muset ještě sehnat.

H0636

Citace od: otaznik kdy 01.07.2007, 13:21:25
Po delší době jsem zase umyl větší set. Tentokrát to byl 6385 - Fire House-I z roku 1985. Se stavem jsem celkem spokojen, bohužel mi chybí 4 samolepky, ty budu muset ještě sehnat.
Jsem na tom úplně stejně.  ;) ;D

tyborko

S blížiacimi sa narodeninami nášho Jakubka sa nám nejako zaplnila šatníkova skriňa.  ;D Dúfam, že to s mojou drahou polovičkou vydržíme do budúcej soboty až to všetko vybalíme.   ;D Dávali sme to dokopy cca mesiac, niečo máme tu od nás zo SR, niečo z "DDR" a jeden setík aj od Kanala.  :) 

H0636

Citace od: tyborko kdy 05.07.2007, 20:52:06
S blížiacimi sa narodeninami nášho Jakubka sa nám nejako zaplnila šatníkova skriňa.  ;D Dúfam, že to s mojou drahou polovičkou vydržíme do budúcej soboty až to všetko vybalíme.   ;D Dávali sme to dokopy cca mesiac, niečo máme tu od nás zo SR, niečo z "DDR" a jeden setík aj od Kanala.  :) 
Člověče.
To jste se docela plácli přes kešeňu. >:D ;D Tu 8435 máš od Kanala, nee? Dotaz. Za kolik si koupil tu 8421?

tyborko

8421 som kúpil za 102 Euracov. Nejako som odmietol kupovať to u nás na Slovensku lebo za tú cenu by som mohol mať aj dva.  >:( No a tu 8435 mam teda od Kanala.