Copak jste našli pod stromečkem?

Založil enginehead, 24.12.2007, 22:32:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

enginehead

Tak copak jste dostali/si nadělily?

Ja *osobně jsem dostal passenger train 7897  8)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na http://dallart.wz.cz

Colonel32

no, ja si nadelil tohle:

(meritko 1:120)

A ze skrine jsem vyndal Ca (pic.2)

buf91

Tak má sbírka se rozrostla o dva Star Wars sety a to:7659(http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=7659&cn=240&d=322) a 10144(http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=10144&cn=416&d=322) A nemusím vysvětlovat, že to dsruhé mi vyrazilo dech:)
Můj blog... http://buf91.blog.cz

nesquick

tak já sem dostal 10 setů  ;D akorát jeden 2x
nejvíce mě překvapil ten přístav když sem ho rozdělal tak se na mě vysypalo několik pytlíků a to sem vyděl po prví v životě je to můj největší set co sem kdy měl :)

H0636

Já byl skromnější a nadělil jsem si stavbu megapack a 7994.  ;) ;D
Jó, abych nezapomněl ještě mi příjde 50 rovných a 50 zatáček 9V kolejí.  >:D ;D

linhi

Hmmmm to já dostal dvě knížky o německé vojenské technice :-),ale lego dostal syn a to SW 6208 B-wing a AT-ST a docela mě mrzelo že si s tím moc nechtěl hrát,řekl že to postavíme až jindy.Tatínek se ale obětavě nabídl a tak už oba stroje stojí :-)

lospepos

Já jsem pro syna vytáhl "z archivu" Millennium Falcon 7190 a měl jsem problém dostat ho do postele. Teď už u toho zase sedí a staví. Mě je dovoleno dělat "podavače".

Nede23

Dostal jsem 7093 a 7092, tj. černokněžníkova věž a vězeňský kočár. Tím jsem završil svou sbírku castle, chybí mi jen limitované edice, ale ty budou taky  :). Jinak musím říct, že 7093 je z celé letošní castle série nejlepší :D.

Dejv

Už před pár dny jsem si nadělil Viking Ship challenges the Midgard Serpent a pod borovičkou na mě čekal Street Sweeper a Nitro Muscle. Ten poslední set mě nikdy moc nezajímal, ale postavený dělá mnohem lepší dojem. Ještě mě asi nějaký set čeká u přítelky..  ;)

myth

Citace od: sparkz kdy 25.12.2007, 11:54:13
... a pod borovičkou ...

Naozaj by som chcel vidieť tú vianočnú borovičku. Nejeden Slovák by sa niečomu takému potešil ;D ;D ;D
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Dejv

Citace od: myth kdy 25.12.2007, 11:59:50
Citace od: sparkz kdy 25.12.2007, 11:54:13
... a pod borovičkou ...

Naozaj by som chcel vidieť tú vianočnú borovičku. Nejeden Slovák by sa niečomu takému potešil ;D ;D ;D

..nejen Slovák  ;D ;D

Jarmila

A pod stromečky toho u nás byla dohromady pěkná kupa.  ;D Postupně rozbalujeme a stavíme.  ;D

Tímto děkuji všem mým oblíbeným zásobovačům lega, protože bez vás bych tam našla akorát něco děsně užitečnýho, např. mýdlo, ručník, kapesník,..... co se tak dává osobám staršího věku, když jim nechcete podstrčit kostkované bačkory.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

***Banana.com

Citace od: Jarmila kdy 25.12.2007, 13:26:24
co se tak dává osobám staršího věku, když jim nechcete podstrčit kostkované bačkory.  ;D

A co třeba "dřevěnej penál"?  ;D Praktické, neotřelé, a obdarovaný si to zaručeně bude dlouho pamatovat... ;D

tazzy

Tak ja dostal stavebni megapack a megapack s trenkama >:D. Pak dva letosni domky (4956, 4954) a hobby train je jeste na ceste.

Colonel32

Citace od: banana.com kdy 25.12.2007, 14:37:17
A co třeba "dřevěnej penál"?  ;D Praktické, neotřelé, a obdarovaný si to zaručeně bude dlouho pamatovat... ;D

Az do smrti...  >:D

Holkamodrooká

U nás se naděluje v průběhu roku, takže na Ježíška zbylo toto + šest balení silnic.  8)
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

descale

Pod stromeček jsem si sehnal set 4512 Cargo Train MISB, takže velká spokojenost  ;D

gearcs

Já jsem si nadělil Castle 7036 - Trpasličí důl. Pokud chcete, koukněte na  http://gearcs.blog.cz   , udělal jsem tam pár fotek a malý popis pro zájemce...

TomKQT

Já jsem dostal Combine Harvester, česky zkomoleně kombajn  ;D
http://guide.lugnet.com/set/8274

Není to ani dárek, který bych si koupil sám sobě a dokonce ani dárek, který bych si přál (myšleno jako že bych si napsal Ježíškovi kontrétně o tenhle set). Bylo to prostě překvapení a tak to má být  ;D
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Lord.obiv

No to já jsem dostal star wars clone troopers battle pack,vrtulník na dálkové ovládání,mp3-je mi jedno jestli je to mp4 nebo mp3 ale tu sem si ani nepřál takže to bylo překvapení :) no a samozřejmě OBLEČENÍ :P Toho lega letos moc nebylo protože jsme si koupily pinec a je SUPER >:D :D ;) No a DVDčka 8)
Budiž LEGO

yaqwsx

Pyzamo, MIstrovstvi v C++ a pak set 8421-to jsou takovy ty nejcenejsi darky

tomasus

když se tu píší i ostatní dárky tak já dostal MP3 přehrávač, župan (  ;D) pyžamo, oblečení, autíčko (1:72  ;D) film na DVD + jako celá rodina jsme si pořídily DVD rekordér  ;)

+ lego

VÁNOCE hodnotím kladně, dostal jsem pěkné dárky a dárky ode mně udělaly radost (doufám že upřímnou)  ;D

V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

Rewolt

Tak já se teda taky pochlubím  - z lega sem dostal 
6210  Jabba's Sail Barge,
6208  B-Wing Fighter ,
10156  LEGO Truck,
3535  Skateboard Street Park pro bratra, 
7942  Off-Road Fire Rescue a
jednoznačně nejlepší 5591  Mach II Red Bird Rig
jinak dál lyže ;D ,dosti dobré rukavice , a kopu knížek mimo jiné  i Guinness word records 2008 .     

pyžamo bohužel :(
It's a trap!

Aki

Citace od: rewolt kdy 25.12.2007, 22:26:37pyžamo bohužel :(
Tak ty jsem dostal čtyři - za to lego žádné.  ;D

Hamec

Ne že bychom se dohodli, že si nic nekoupíme, ale letos toho bylo míň. Zato Lega bylo víc.
Maminka byla tak laskavá, že mi donesla balík z pošty (dík Kanále  ;) ) a pěkně zabalila. Byl v něm set 4094. Na oplátku maminka (sbírá modré transparentní propisky) našla "mikro-setík"  - kaligrafické pero. Měla velkou radost, ale loga LEGO si na první pokus nevšimla  ;D

A  jinak na objednávku malý stativ k foťáku a pár knížek.
Modifikované přísloví: LEGO za LEGO, stud za stud.

Barbuxa

Dostala jsem vilu 4954. Nadšená moc nejsem, protože chybí pár kostek ..  :-[

THOR

Já jsem našel obálku a v ní napsáno, že ježíšek má toho na rozdávání moc tak, že k nám dorazí později nicméně mi přinese toto :

5590
5550
5561

nikoliv MISB ale OVP  ;D

P.S. : Někdy má to manželství výhody  >:D

Tomášek

To já jsem pod stromečkem našel LCD monitor, LEGO žádné, protože už mě to nějak neláká, viz. moje poslední aktivita na fóru... ;)
Procházím DARK AGE.

stomcova

No, u nás byl nejdříve před Ježíšek a nadělíl nám:
4482 - AT-TE a 7163 Republic Gunship - parádní sety
no a 24. 12 . přišel skutečný Ježíšek a nadělil nám další Star Wars sety:
4480 Jabba´s Palace, 7664 TIE Crawler, 7665 Republic Cruiser.
Pak také PC hru WTAR WARS Battle Front a pár knih s tématikou Star Wars.
Myslím si, že by dost štědrý.
Batman, forever...

TomKQT

Citace od: Aki kdy 26.12.2007, 11:28:21
Citace od: rewolt kdy 25.12.2007, 22:26:37pyžamo bohužel :(
Tak ty jsem dostal čtyři - za to lego žádné.  ;D
V LEGu se nevyspíte  ;)
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.