Copak jste našli pod stromečkem?

Založil enginehead, 24.12.2007, 22:32:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Rewolt

:P
Citace od: TomKQT kdy 26.12.2007, 15:32:45
Citace od: Aki kdy 26.12.2007, 11:28:21
Citace od: rewolt kdy 25.12.2007, 22:26:37pyžamo bohužel :(
Tak ty jsem dostal čtyři - za to lego žádné.  ;D
V LEGu se nevyspíte  ;)
:P nevim jak si budeš z pyžama stavět??
It's a trap!

Jarmila

Citace od: rewolt kdy 26.12.2007, 15:50:16

Nestavíš z pyžama ale v pyžamu.  ;D To neznáš?  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

buf91

No tak dnes jsme dostavěl Imperial landing craft. A musím uznat, že je velmi pěkný. No a na Sancrawlr se chystám až na chalupě kde na jeho stavbu budu mít dostatečný prostor, čas a počet táců. Jinak jsem se později dozvěděl, že tenhle set nebyl jen dárek pro mě ale i pro tátu. Tak už chápu, proč jsme ho dostal:) A co vy už stavíte?
Můj blog... http://buf91.blog.cz

nesquick

Citace od: buf91 kdy 26.12.2007, 15:55:51
No tak dnes jsme dostavěl Imperial landing craft. A musím uznat, že je velmi pěkný. No a na Sancrawlr se chystám až na chalupě kde na jeho stavbu budu mít dostatečný prostor, čas a počet táců. Jinak jsem se později dozvěděl, že tenhle set nebyl jen dárek pro mě ale i pro tátu. Tak už chápu, proč jsme ho dostal:) A co vy už stavíte?
tak já už všechno dostavěl ještě večer sem se pustil do přístavu a stavěl sem to 1hodinu a půl  ;D
a zbytek během druhého dne

Rewolt

Citace od: Jarmila kdy 26.12.2007, 15:52:21

Myslel sem jako že si nic z pyžama nepostaví ,i když bez lega si nic nepostaví ani v pyžamu
It's a trap!

buf91

Citace od: rewolt kdy 26.12.2007, 16:03:15

Myslel sem jako že si nic z pyžama nepostaví ,i když bez lega si nic nepostaví ani v pyžamu

Ale bez pyžama nepostavíš žádné lego ;D
Z lega by šlo postavit i pyžamo. Ikdyž by bylo značně nepohodlné;)

Rewolt

Citace od: buf91 kdy 26.12.2007, 16:06:47
Citace od: rewolt kdy 26.12.2007, 16:03:15

Ale bez pyžama nepostavíš žádné lego ;D
Z lega by šlo postavit i pyžamo. Ikdyž by bylo značně nepohodlné;)

to by mě teda zajímalo jak postavíš z pyžama lego?? když to obraceně jde
It's a trap!

buf91

No jde to pouze jedním směrem. ::)

tazzy

Vy jste se v tom pekne zamotali :D

Jarmila

Citace od: tazzy kdy 26.12.2007, 17:23:37
Vy jste se v tom pekne zamotali :D

To tedy jo.

U nás to funguje tak, že když kluk zaleze do pyžama a já taky, tak vyženu synka do postele a jdu si stavět. To je ochranné opatření proti tomu, aby mi to nezabavil a hlavně, aby mi do toho nekecal. A ráno pro změnu synek vyleze z postele a aniž by se převlékl, tak si jde stavět. Abych mu do toho nekecala.  ;D
Protože já ještě chrním, když můžu.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Ondra

Děcka já jsem šel letos jinou cestou,místo 10-20 setů(Kde mám z jednoho jen malou radost ),jsem si pořídil jeden velký a pořádný set 4896 (KONEČNĚ,KONEČNĚ,KONEČNĚ neslušné slovo to dva roky odkládám a pak to koupím za pět minut dvanáct)Zkuste to také  ;)

tyborko

U nás sme našli pod stromčekom hneď niekoľko setov. Nejako sme sa cez Technic vďaka najmladšiemu členovi rodiny prepracovali k City takže nakoniec sme objavili 7898, 7894, 4896 a ešte nejaké doplnky - kolajnice, výhybky atď. No a našiel sa aj technic 8455 takže spokojnosť bola na mieste.

TomKQT

Citace od: tyborko kdy 26.12.2007, 20:01:13
U nás sme našli pod stromčekom hneď niekoľko setov. Nejako sme sa cez Technic vďaka najmladšiemu členovi rodiny prepracovali k City takže nakoniec sme objavili 7898, 7894, 4896 a ešte nejaké doplnky - kolajnice, výhybky atď. No a našiel sa aj technic 8455 takže spokojnosť bola na mieste.
Tak už je mi jasné, kde se bere těch průměrně utracených 15 000 Kč za dárky  :o
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

stomcova

No, alespoň je ten průměr 15 000 vidět třeba LEGU, než to někde prohulit nebo prožrat, což slyším u nás v práci dost často.
Jimak Ježíšek doma nadělil i ta pyžama, fusky, ale to hoši ani já jsme odsunuli na vedlejší kolej.
P.S. Všechny sety jsme během 2 dnů zhltli a složili, ale prozatím mám jen fota od před Ježíška.
Batman, forever...

tomasus

Citace od: TomKQT kdy 26.12.2007, 20:39:27
Tak už je mi jasné, kde se bere těch průměrně utracených 15 000 Kč za dárky  :o

To je pravda ? Z jakých to je zdrojů ? Nejmenovaná agentura se zeptala 100 náhodně vybraných lidí v prodejnýách značkového oblečení ?  ;D

Pokud to je někde na internetu, prosím dejte mi odkaz ať si přečtu podrobnosti jestli je to na osobu nebo na rodinu  ;)
dík.
V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

MwK

Konečne som sa dostal k tomu aby som sem napísal...bolo to len samé prejedanie a pozerania TV... ;D ;D ;)
Takže myslím že tento rok bol u mna Ježiško vééélmi štedrý pretože som dostal všetko čo som si len prial...
Viem znie to divne ale tajne som si prial Naboo fighter,sith infiltrator + zopár nelego darčekov(HP5 slint,slint)a dostal som to! ::)
Plus k tomu som dostal aj legá na ktoré som ani nemyslel a strašne ma potešili,trebars ako 4656(domček),dve mozaiky a až dnes som si otvoril u tety aj jeden clone trooper pack...jednoducho na lego velmi plodné Vianoce!(len ma zarazilo tych vela nalepiek na N1 :P)
A ked už sa tu baví aj o nelego darčekoch tak sa chcem pochvalit z trebars DVD HP5 ;D,Doba ladová 2,Shrek3,Simpsonovci(aj plagát,plyšová Maggie ;D),PC hry,nejaké to oblečenie(šál aby som stále nebol chorý ;D),knihy a plastové SW modely od revellu: Anakinovu a Obiho Etu2 z Arc170kou... ::)
Jednoducho fakt super sviatky! :) Inak pripájam aj foto lega...(len tam nieje ten CTpack bo fotka je zo včera ;))
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

TomKQT

Citace od: tomasus kdy 26.12.2007, 22:24:50
To je pravda ? Z jakých to je zdrojů ? Nejmenovaná agentura se zeptala 100 náhodně vybraných lidí v prodejnýách značkového oblečení ?  ;D

Pokud to je někde na internetu, prosím dejte mi odkaz ať si přečtu podrobnosti jestli je to na osobu nebo na rodinu  ;)
dík.

Někde jsem to (letos, před těmito Vánoci) zaslechl či četl. Tuším to bylo něco ve smyslu, že Češi letos utratí za dárky zase více než loni a padlo tam to číslo. Smutné ale je, že nevím, jestli to bylo na osobu nebo na rodinu, tedy jestli tolik utratí průměrně každý Čech nebo každá rodina.
Každopádně ale když vidím, jaké tady padají sumy (když se člověk podívá na ceny těch setů) a když si vezmu i to, že letos je prý populárním dárkem LCD a plasmová televize, případně celé domácí kino, tak bych se nedivil, kdyby to bylo na osobu. Bude to asi podobný efekt jako s průměrnou mzdou, která taky běžnému člověku zní utopicky  ;D
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Rewolt

Citace od: TomKQT kdy 27.12.2007, 00:14:22
Citace od: tomasus kdy 26.12.2007, 22:24:50

dík.

Někde jsem to (letos, před těmito Vánoci) zaslechl či četl. Tuším to bylo něco ve smyslu, že Češi letos utratí za dárky zase více než loni a padlo tam to číslo. Smutné ale je, že nevím, jestli to bylo na osobu nebo na rodinu, tedy jestli tolik utratí průměrně každý Čech nebo každá rodina.
Každopádně ale když vidím, jaké tady padají sumy (když se člověk podívá na ceny těch setů) a když si vezmu i to, že letos je prý populárním dárkem LCD a plasmová televize, případně celé domácí kino, tak bych se nedivil, kdyby to bylo na osobu. Bude to asi podobný efekt jako s průměrnou mzdou, která taky běžnému člověku zní utopicky  ;D

http://www.novinky.cz/clanek/128985-cesi-vyrazili-nakupovat-trzby-obchodu-rostou-o-desitky-procent.html

Až úplně dole ;D  .. i když nevim jak bychom se do toho vešli
It's a trap!

smiky

Já sem dostal vše co sem si přál.Ale tentokrát to nebylo moc lega ale přeci jen 7657 AT-ST
a taky 7654  Droids Battle Pack.A co se Star Wars týká tak taky hru Star Wars Battlefront 2 PSP jo a taky PSP celkově.

tazzy

By me zajimalo, jak to je v zapadnich statech, jestli na tom jsme podobne nebo hur (ve smyslu, ze utratime mene nez oni). Vygooglil jsem, ze ta spolecnost Deloitte je mezinarodni, ale nenasel jsem na jejich strankach podrobnosti o tehle studii.

Holkamodrooká

A já si to pyžamo tak přála, a našla jsem tam akorát to Lego... :'(
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

yaqwsx

Citace od: Holkamodrooká kdy 27.12.2007, 17:11:34

Nevymenis? ;D

Holkamodrooká

Citace od: yaqwsx kdy 27.12.2007, 17:27:59
Citace od: Holkamodrooká kdy 27.12.2007, 17:11:34

Nevymenis? ;D

Jaký máš? He he, jasně, že nevyměním. ;D Lego je ... prostě Lego.
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Mondak

Tak já jsem našla pod stromečkem 7235  ;D ;)

enginehead

Citace od: Mondak kdy 28.12.2007, 20:00:38

To taky není špatný a policejní motorka se vždy může hodit  ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na http://dallart.wz.cz

digidigidigi

Zabalil jsem si tam 10175 - Vader's TIE Advanced.   Je to pekne.

Marcel

Já jsem k Vánocům dostal Cafe Corner 10182
                                         Market Street 10190
                                         Sandcrawler 10144 
                                         Trade Federation MTT 7662
                                         Batmanova jeskyně 7783

Mondak

Citace od: enginehead kdy 28.12.2007, 22:46:23
Citace od: Mondak kdy 28.12.2007, 20:00:38

To taky není špatný a policejní motorka se vždy může hodit  ;)

Však si nestěžuju ;)  Motorek není nikdy dost ;D

Jindroush

My toho dostali každej dost, já hlavně čtení (např. návod, jak se společensky chovat při vraždě), syn vůbec hromady věcí.

Trošku vyjímečná věc bylo tohle, co jsem přivez letos z Berlína (u nás jsem ještě nic podobného neviděl).

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Marťan

Že by tyranosaurus rex... nebo nějaký předek našich předků?  ;D >:D