Nove prirustky do sbirky...

Založil Colonel32, 25.10.2005, 21:56:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

otaznik

tomasus

měl jsem dobrý den aneb co jsem dostal k vánocům :)  >:D

7906 :

Jako první, jsem rozbalil vskutku velký balíček, vůbec sem v něj nedoufal protože mi mamka před 2mi měsíci říkala že jej vyprodali. Asi jsem měl jako správné dítě dárky hledat, navíc měly rodiče štěstí - dárek byl celou dobu ukryt v šuplíku u mé postele a já tam za celou dobu nepotřeboval jít  ;)
Ať si říká kdo chce co chce, podle mě je tahle loď úžasná. Škoda jen materiálu ze kterého je "spodek" lodi... 

(možná by stálo za zmínku že nebyla za celou cenu ale za 499)

8102

Jako druhý jsem rozbalil dárek, o kterém jsem věděl ba dokonce jsem si ho sám kupoval, ale radost jsem měl stejnou, protože jsem na něj týden civěl a dnes jsem si ho mohl rozbalit, sestavit a trochu si s ním pohrát  :-*
Lojza (jak mu říkám) je velice ohebný chlapík s pěknými dílky které, až se s ním rozloučím budou k užitku využití naopak nevidím pro ty podivné leč efektivní klouby ???

(možná by stálo za zmínku že nebyl za celou cenu ale za 299)

7091

Podle mě samozřejmost a ke spokojenosti mi chybí už jen 7092 protože tím bych zakončil letošní Castle sérii menšího měřítka ( ke koupi hradu a věže by mé rodiče nepřesvědčila ani pětitisícovka na poličce u těchto setů v obchodě ;D)  Set je pěkný, jen mě při stavbě nebavily pořád ty piny (nojo, nejsem TECHNICák  ;D )

Závěrem bych si dovolil podotknout že tyto dárky rozšířily řady mého hasičského zboru na krásný počet 5ti mužů. U Castle je to ještě víc - 5 vojáků, 4 kostry a 3 koníčci.

Děkuji za pozornost.

(omluvám se za kvalitu fotky, dám sem ráno novou + každý set blejsknu zvlášť  ;D

(omluvám se, že jsem nedal nové fotky, stavěl jsem celý den katapult, abych mohl zjistit že i při 3x větší velikosti má stejný dostřel  ;D
V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

Colonel32

6384, kompletni, dobry stav dilu, s navodem v horsim stavu.

(mam doma cca od dubna, ale ted to konecne stoji za zverejneni)

Colonel32

Citace od: Colonel32 kdy 16.08.2007, 23:14:15
this is how we do it in the united states....

Byla by skoda ty drobecky na americkem S@H nechat, kor kdyz byly 7 usd / kus...

Skyder

V tych CITY krabiciach je aky set ? ? ?

Diky za odpoved
Skyder

otaznik

Odhadoval bych to na Tic Tac Toe.

Colonel32

7907 CITY ADVENT CALENDAR

***Banana.com

Citace od: Skyder kdy 05.02.2008, 21:25:19
V tych CITY krabiciach je aky set ? ? ?

Diky za odpoved

10137 Belville Technic Paradisa Starwars Bullshit  ;)

Skyder

Citace od: otaznik kdy 05.02.2008, 23:06:47
diky myslel som ze tam je nejaka sedmicka ale ked som to zozoomoval tk tam bolo dost kociek... Myslim ked moc zoomujete.. 8)

PS: Tic Tac Toe si musim aj ja zaobstarat, ak to je adventny, tak ten som uz asi zmeskal... >:(
Skyder

***Banana.com

Citace od: Skyder kdy 05.02.2008, 23:24:05
Citace od: otaznik kdy 05.02.2008, 23:06:47
diky myslel som ze tam je nejaka sedmicka ale ked som to zozoomoval tk tam bolo dost kociek... Myslim ked moc zoomujete.. 8)

PS: Tic Tac Toe si musim aj ja zaobstarat, ak to je adventny, tak ten som uz asi zmeskal... >:(

RTFM, UTFG, RTFM, UTFG, RTFM, UTFG !!!!!!!!!!!!!§§§§. Než začneš psát totální kraviny, tak si alespoň přečti manuály z kostek a použij vyhledávač. Jak může být adventní společenská hra obsahující 5 figů vězňů a 5 policistů. Slovo advent ve slovenštině také existuje, TADY si přečti, co znamená.  ::)

Nedělám si iluze, že si to najdeš sám, takže polopaticky :
V City krabicích, je-li na nich napsáno velkým písmenem Advent, nemůže na 99,9 % být nic jiného, než adventní kalendář. Adventní kalendář je specifický druh Lego setu, vydávaný rok co rok, se 24 okénky, podobně jako čokoládová verze téhož.
Tic Tac Toe nemá s adventem nic společného, je to Lego hra, něco jako piškvorky.

Colonel32

Citace od: Skyder kdy 05.02.2008, 23:24:05

O den pozdeji byly "SOLD OUT"

patrix

Citace od: Skyder kdy 08.02.2008, 18:36:02
Citace

O den pozdeji byly "SOLD OUT"

Sakra... ja asi proste nemam stastie... no nic asi pockam na nejaku dobru dusu co si ich kupi a potom hodi do inzercie... ;)

a čo keby si si tú inzerciu aj pozrel ?  :o Kanal ich tam predáva už druhý týžden....

Skyder

Dakujem za uvedomenie, uz som mu napisal.

A ospravelnujem sa za nevedomost... :)

THX
Skyder

Jenčula

MISB 4020  - krabice v luxusním stavu.

Jenčula

MISB 6891  - krabice v luxusním, ještě celofánovém stavu...

tyborko

Dnes som objavil v jednom malom obchode s hračkami v Malackách nejaké staršie sety. Náš Jakubko neodolal setom 5935 a 6429. Majú ešte jeden kúsok 6429 za 350,- Sk, 7141 za 550,- Sk a 2ks 4164 za 250,- Sk/kus.

MwK

Tak,toto sú moje prírastky do zbierky za posledný mesiac...
Prvý minisetík z čarodejníkom ktorý som jednoducho ignorovať nemohol a kúpil som si ho,druhý je môj už v poradí šiesty clone battle pack a asi posledný,ešte neviem a tretím prírastkom je už tretí droid battle pack ktorý určite nieje posledný... ;) Zatial sú to všetko MISBi lebo som to ešte nepotreboval otvoriť,ale príde čas aj nato...
No ale hlavným kúskom,štvrtým ktorý bol vlastne kúpený prvý v poradí je SANDCRAWLER... ;D
Poviem Vám,to je setík,a hlavne tie figy! :-* Konečne mám toľko mini-nožičiek že si môžem urobiť "Jedijsku škôlku"... ;D (asi 10)
A aby som nezabudol ďakujem KAREL K že si mi ten sandcrawler predal. ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Rever

Sice se spíše zaměřuji na stavení, přesto i já jsem si udělal radost a koupil jsem si jeden MISB z HP a sice set 4712 Troll on the Loose. Přikládám několik fotografií pro ty, kterým se HP líbí a samozřejmě i pro ostatní, aby viděli, že série HP stojí za to ;)

Jak je z fotografií patrné, tak MISB už není MISB, každopádně tento set snad přispěje k tomu, že někdy postavím bradavický hrad, na což se už chystám druhým rokem  :(, ale pořád není čas, však to znáte...

MasterWindu

Poslednú dobu toho bolo viac, ale toto je najnovšie.
10179 - UCS Millenium Falcon - chystá sa rozsiahla recenzia na model
nejaké dva MOC-y - trvalo to asi tak 25min + 8mesiacov ale nakonec sa podarilo

Dark ages forever ...

Meduin

Citace od: JediMasterWindu kdy 19.03.2008, 22:20:39
Poslednú dobu toho bolo viac, ale toto je najnovšie

Opravdu moc pěkné MOCy, to se tu často nevidí. Gratulace.

Hana129

Taky gratuluji a ty dva dívčí figy opravdu "závidím"  ;D

MasterWindu

Ďakujeme  ;)
Žene som hovoril,že musíme zohnať na tie figy určite:
"Minifig Head with Standard Grin Pattern or Smirk Pattern" farba LtFlesh

;D sry za OFFtopic
Dark ages forever ...

Skyder

Citace od: JediMasterWindu kdy 19.03.2008, 22:20:39
Poslednú dobu toho bolo viac, ale toto je najnovšie.
10179 - UCS Millenium Falcon - chystá sa rozsiahla recenzia na model

WOWO UCS!!! tesime sa na recenziu.. ;)
Skyder

MwK

For JediMasterWindu :
Si ma s tým "25min + 8mesiacov" dostal! ;D ;D ;D
No ale v každom prípade gratulujem k všetkým novinkám... ;D ;)
A určite sa teším na recenziu... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Darth

Až na to, že ty minifigy nemáš v MISB balení - ale stejně, nechat MISB balení 8 měsíců a pak je vybalit  ;D

U Falcona tiše závidím, můj je už skoro měsíc na cestě přes Vasyka, snad ho nepoužil při stavbě parníku (pak by Mark Twain měl i hyperpohon).

MasterWindu

Viete čo ma na tých MOC-och v MISB prekvapilo :o. Keď sme to teda po 8.mesiacoch rozbalili, neboli tam žiadne originál "instructions"  :D
Dark ages forever ...

Darth

Nestěžuj si, buď rád, že tam byly všechny parts, nechyběly žádné study a hlavně, že bylo Lego v dobrém stavu.  ;D

Postni i nějakou fotku originál krabice, doufám, žes ji mezitím už nevyhodil.  ::)

Jo a radši ty minifigy neber na další Lego akci do Brna, Kanál tam hodlá vyprodávat minifigy po 10Kč, tak aby ti je omylem neprodal  ;D

Jinak ségra má podobného minifiga, nedávno sem mu koupil Duplo farmu :o)))

zakm

Síce trochu dávnejšie prírastky ale takisto aktuálne...odporúčam - perfektné sety  ;)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Rewolt

Tak mám dnes narozeniny  ;D tomu se říká nadílka :D
a mám také nový a pouze dočasný set který zde vydrží jen pár hodin  ;D

Symbolika s doktorem není náhodná protože studuji zdrávku na 5.květnu a bude ze mě zdrav.asistent
It's a trap!

Skyder

Aj ja chcem taku tortu!!! Inac vsetko najlepsie. A pekna nadielka, treba si aspon raz do roka dopriat poriadne. No vlastne dvakrat-netreba zabudnut na Vianoce.  8)
Skyder