(vlastní) Thiron Research Guild - space modely

Založil Robbed, 06.04.2007, 21:22:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Robbed

Děkuji za komentáře :D

Citace od: otaznik kdy 02.11.2008, 23:38:44
Dalším krokem by mohlo být zobrazení výsadkářů v praxi!  ;)

Uvažoval jsem o tom, bohužel nemám příliš času ani chuť.

Citace od: grohl kdy 03.11.2008, 09:18:08
Trošku divná mi připadá kabina, ale i když jsem se snažil přemýšlet o tom, jaká by se tam hodila více, nenapadlo mě nic kloudného.

Pravda, že kabina je trochu hranatější. Taky s ní byl největší problém, předělával jsem ji snad po celou dobu stavby, ale s výsledkem jsem celkem spokojen.

Citace od: TomG kdy 03.11.2008, 11:25:41
Moc hezka lodicka. Ze jsi se u toho interieru nechal inspirovat u Starship Troopers? :)

Mno, ani nevím, takové interiéry jsou vidět docela často. Nicméně Hvězdnou pěchotu jsem viděl, takže vliv to na to určitě mělo.

Togaran

Parádní lodička :) moc se ti povedla. Pusobí trochu tlustě, ale má spoustu zajímavých detailů, které mě nadchly - sání motorů (jak už bylo zmíněno), samotné otočné motory, podpěry (hezky se schovají do lodi) ale nejvíc se mi líbí ta kabina - jsi opravdu expert na SNOTy ;)
Rád bych viděl nějaké fotky interiéru za světla, jestli je to možné, třeba i kabinu.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Icewalker

Všechny ty hejblátka jako podvozek, kryta atp. - parádní! Zajímalo by mě, jak jsou řešena ta boční skla kokpitu. Je to na stejném principu jako horní/přední sklo, nebo jinak? (nejlépší by bylo demonstrační foto;) )
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Robbed

Děkuji mockrát za komentáře ;)

Omlouvám se za zpoždění, tady jsou fotky těch interiérů. Je to foceno už při částečném rozkladu (jiný způsob jak nahlédnou dovnitř nebyl).

edit: redukce fotek

Mtron

vy-mazlený model, dávám 9/10 jenom proto, že jsem ho neviděl na vlastní oči. Hale Robbe už nestav takové nádherné modely jinak si budu připadat méně cenný. Já se snažím o takovouhle loďku několik měsíců a bez úspěchu, grrr  ;D ;D ;D cool work man  ;)
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Fox666111

nádhera ale kde jsi sebral ty potisky nebo kde jsi sehnal ty minifigy těch vojáků. Jsou super . :o :o :o
"To jim došli zbraně že přestali válčit?" " Ne došli jim klacky a kameny,  zbraně jim došli již před několika desetiletími."  T.Pratchett

smiky

Citace od: Fox666111 kdy 23.11.2008, 16:28:00
nádhera ale kde jsi sebral ty potisky nebo kde jsi sehnal ty minifigy těch vojáků. Jsou super . :o :o :o
No ehm diť je to na první pohled poznat že ty figi jsou ze SW.A potisky se dají sehnat různýmy způsoby....

Icewalker

Díky za ty zřetelné fotky interiéru. To zpracování kokpitu je úžasné ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Robbed

Citace od: Fox666111 kdy 23.11.2008, 16:28:00

Mno nálepky jsem používal ze začátku, teď už jen používám stejná SW torsa. Nálepky jsem si tisknul, ale není to zrovna zadarmo a výsledek taky není nijak extra, tak jsem toho nechal..

Eddie

Nemám slov! :o Fakt nádhera.Jen by mě zajímalo kolik si do toho vrazil času?Myslím, že by jsi měl dobrou kariéru jako návrhář space setů! ;)
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..

Robbed

Citace od: Eddie kdy 02.12.2008, 23:06:05
Nemám slov! :o Fakt nádhera.Jen by mě zajímalo kolik si do toho vrazil času?Myslím, že by jsi měl dobrou kariéru jako návrhář space setů! ;)

Tohle nejsou žádné rozsáhlé stavby. Pouze občas postavím nějaký model, většinou to zabere tak týden, dva (samozřejmě ne v kuse >:D). A jako návrhář - no nevím, myslím, že se mám ještě hodně co dohánět. Na netu je spousta mnohem lepších stavitelů.

Robbed

MAU - Modulární obrněné vozidlo, tentokrát netradičně non white & red. Modulové proto, že na zadní část se dá 'nasadit' různé zařízení (viz předposlední fotka). Zatím jsem ovšem postavil jen odpalovač raket. 

Zatím mám jen tyto fotky (foceno dnes večer s halogenovou lampou). Víc fotek nafotím až budu mít víc času a venku bude světlo.

edit: redukce fotek

Togaran

Tak to je dobrá mašinka  :) na mě je to moc vojenský a líbilo by se mi, kdyby tam byla i nějaká doplňková barva. Tvar i detaily jsou parádní. Koukám, že sis pohrál i se zatáčením, ukážeš nám podvozek?  :)
Zajímalo by mě co je to za díly na boku kabiny. Vypadá to jako ventilace nebo okno se žaluziemi, dobře je to vidět na obrázku 02, nad zatočeným kolem.

MwK

Znova úžasné! :D
Pri zmenšených obrázkoch to vyzerá dokonca ako nejaký plastový model... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Robbed

Díky za komentáře ;).

Togaran: Šlo mi o to, aby bylo téměř celé tmavě šedé. Ale s tou doplňkovou barvou to není špatný nápad, možná příště. Zatáčení funguje, ale nejsem s ním na 100% spokojen, občas zadrhává při maximálním vytočení. Problém je v samotném systému zatáčení (dílky 32068 a 32069) který není zrovna nejpevnější (kola se hodně kývají). Ventilace na boku kabiny jsou tři panely 1x4x1 otočené směrem dolů.
Fotek nafotím víc až bude světlo a čas.

otaznik

Velmi povedený model! Moc hezké, má to styl.

Šejmus

Tohle jsem vždycky chtěl postavit... fňuk
Fool of a Took!

Robbed

Děkuji za komentáře :).

Jinak tady jsou slíbené fotky.

gearcs

Nádhera, všechny ty naléhající plošky na vozidle jsou tak sladěné :D

Togaran

Ten podvozek je luxusní  :D mistře SNOTu. Hádám že černé ozubené kolečko hned za kabinou je na zatáčení?

Robbed

Děkuji, jsem rád že se líbí ;).

Togaran: Ano, kolečko je na zatáčení.

Robbed

Přidal jsem do galerie fotky nového modulu: dělostřelecký kanón s výsuvnými podpěrami.

MwK

Robbed

MwK: Děkuji ;), jsem rád že se líbí.

Jinak další modul zatím neplánuji.

Mtron

U tohohle stroje se úplně hroutím. Mohl by si ještě postavit spy centrum s radarem jako je naše Tamara, další modul, docela by mě zajímalo jak by to vypadalo v podání mistra jako si ty. Jinak Tohle telátko bych rád viděl na vlastní oči  ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

grohl

Nekompromisně promakané, krásné a strohé zároveň. Z toho vozidla doslova čiší: "Bacha, tady se schyluje k průšvihu."  >:D

Robbed

Mezihvězdný křižník - Interstellar A-DE cruiser Celeston
Může sloužit jak k obraně, tak k útoku, ale hlavní myšlenkou je průzkum vzdálených soustav a světů.

Velikost: 800 m na délku
Posádka: 320
Zbraně: 6 hlavních děl, 4 děla na spodní části, děla a odpalovače raket na přídi a na zádi
Motory: 6 s nadsvětelným akcelerátorem

Fotky na BS

MwK

nesquick

Togaran

Tak ta je povedená :) jestli se nepletu, je to tvůj první prezentovaný microscale? při prvním pohledu na fotku jsem si vůbec nebyl jistej :)
Líbí se mi moc, třeba ten můstek, galerie (asi) na boku, kruhové emblémy na zádi a robustní čumák  ;D
Trochu mi tam nesedí chromované prvky (hlavně motory)
Co je to vespod? je to hangár pro menší lodě?