(vlastní) Thiron Research Guild - space modely

Založil Robbed, 06.04.2007, 21:22:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Díky, skutečně je to můj první microscale, takže jsme byl docela zvědav na to, jaké bude mít ohlasy :D.

Togaran: Modré skla na boku a na spodku mají být vstupy do hangáru. Ty stříbrné motory se mi právě naopak hodně líbí, navíc mi to přišlo jako super využití těch dílků.

Robbed

WIP - průzkumná loď (zatím bez názvu)
Začal jsem stavět takovou menší loď. Zatím mám pouze interiér (o ten mi hlavně šlo), ještě musím postavit plášť a zbytek lodi. Možná postavím i nějaké malé diorama (řekněme baseplate 48x48).

Pár fotek:

Icewalker

Jako obvykle velmi pěkné. Teď ještě ten zbytek ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Robbed

Před půl rokem jsem dostal k narozenínám nečekaný dárek 8910 - Toa Mahri Kongu. Myslím, že se něco takového stalo stalo skoro každému z nás >:D. No, vybral jsem tedy použitelné díly a zbytek uložil k ostatním neužitečným dílům do krabice pod postel. Předevčírem jsem na tuto krabici opět narazil a zrovna se mi v hlavě zrodil nápad, jak tyto díly využít.

Dovoluji si tedy představit Tomakon starfighter, hybridní prototyp bojové stíhačky.

Brickshelf galerie

Enjoy!

MwK

Zaujímavé, ty ešte aj z blbých dielov dokážeš niečo pekné postaviť... :D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Robbed

Citace od: MwK kdy 23.07.2009, 08:37:16
Zaujímavé, ty ešte aj z blbých dielov dokážeš niečo pekné postaviť... :D

Díky, to piplání s malými stíhačkami mě nějak začalo bavit, možná si seženu další bionicle >:D.

peter

Tahle stíhačka se mi také velmi líbí. Použití Bionicle dílů je parádní a dodávají modelu vynikající proporce. Velmi členitý povrch mám u kosmických plavidel moc rád, raději než uhlazené tvary. Pro mě parádní model, který dokazuje, že i zprvu nepoužitelné díly se dají velmi pěkně využít :D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

grohl

Krásná práce. Jen pořád čekám na někoho, kdo dokáže zakomponovat do modelu i držáky na gumičky.  ;D
//Už jsem díky autorovi tématu našel :)