(vlastní) Thiron Research Guild - space modely

Založil Robbed, 06.04.2007, 21:22:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Robbed

Thiron Research Guild

Thironská výzkumná gilda patří pod správu Thironské říše. Thiroňané se vyznačují svým vědeckým talentem a vysokou inteligencí. Tito výzkumníci si kladou za cíl nejen výzkum nových technologií (ať už civilních nebo vojenských), ale také průzkumu, hledání nových zdrojů a zkoumání přírodních zákonitostí.

Hlavní planetou soustavy je Thiron IV, nádherná planeta s bujnou vegetací a ideálními podmínkami pro život. 

Kvůli častým putováním napříč galaxií se toho o původu Thiroňanů příliš neví. Většinou prchali před nepřítelem, který si chtěl podmanit všechny Thironské vědomosti a technologie. Spekuluje se, že by Thironští obyvatelé mohli být potomci dávného rodu Exploriens.

Přikládám fotky hlavního vědeckého týmu a bezpečnostní jednotky

EDIT:
Space vozidla a Vesmírná loď Guardian patří také pod Thironskou guildu.

Robbed

První stavba je část kosmického přístavu v hlavním městě. Snad to bude prozatím stačit jako náhrada za základnu.
V levé části je menší přistávací plocha s přislušným zařízením. Na druhé straně se nachází komunikační budova, městská rychlodráha a část zahrady. Tyto dvě části od sebe odděluje silnice.
Detailnější fotky přidám až budu mít čas na focení

Robbed

Další výtvor je malý obrněný transportér. Je vybaven odlehčeným pancéřováním, takže může dopravit jednotku rychle na místo určení. Zbraně ovšem nemá žádné. Kromě řidiče uveze ještě 4 členy bojové jednotky.

Název:Armoured personnel carrier typ LA1
Posádka:  Řidič: 1; Pasažéři: 4
Zbraně:Žádné
Využití:Využívá se hlavně ve městech, rychle a efektivně dopraví jednotku na místo určení.

Více fotek zde

Robbed

A zatím poslední výtvor je malý experimentální prototyp meziplanetární stíhačky. Hlavní důvod její existence je testování nového druhu motorů. Nese dvě laserové děla na křídlech a dva odpalovače raket. Je schopna pohybovat se v atmosféře i ve vakuu. Má i zatím nevyužitelný nákladový prostor.

Název:Starfighter type AU-E
Posádka:  Pilot: 1; Střelec: 1
Zbraně:2 laserové kanóny, 2 odpalovače raket
Využití:Zatím ve fázi experimentu.

Více fotek zde

TomG

Koukam, ze sis vyhral. Ti vojaci vypadaji velmi dobre.
Vitej teda na mape :) Peter bude chtit jeste doplnit nejake podrobnosti, aby te tam mohl pridat.
Only the best can survive.

Aki

Taky se mi to moc líbí. Originální zpracování základny i prima figové.
Stihačka mi tvarem připomíná ty z Hvězdné brány.  ;)

Mtron

No vypadá to slibně..... tím chci říct, že Vesmír znovu nalézá potenciál a nadechuje se tiše k jednomu z nejlepších odvětví na kostkách.

Robbed ta kosmická stanice vypadá kouzelně a jak píše AKI trošku mi to připomíná SG. No a protože jsem fanda SG a space musím uznat , že jako Thiron Research Guild bude asi velice silná gilda, kterou nelze podceňovat.
Mocy od tebe jsou vždycky výjimečné,  takže dodávat komentář už asi nemá ani cenu , snad jen WooW  ;D a stav dál. Těším se na další fotešky  ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Robbed

Přidávám detailnější fotky kosmického přístavu:

Více fotek zde

edit: redukce fotek

Need

Velmi se mi to líbí   BTW : ta televize na posledním obrázku je opravdu z LEGA? Pokud ano nechce se mi tomu věřit co společnost LEGO vyrobilo

ADMIN: Příště míň spamlíků!
Spy Agent

Robbed

Citace od: Need kdy 14.05.2007, 19:14:59
Velmi se mi to líbí   BTW : ta televize na posledním obrázku je opravdu z LEGA? Pokud ano nechce se mi tomu věřit co společnost LEGO vyrobilo

Díky.
Jedná se o Tile 4 x 4 s originální samolepkou. Použita je třeba tady v 6982 - Explorien Starship. Vyskytuje se i v dalších Exploriens setech - 6899 a 6958.

Need

Spy Agent

Robbed

Po delší době přicházím s dalším kouskem. Jedná se o vesmírnou loď třídy Protector. Využívá se jako doprovod větších neozbrojených lodí. Posádku tvoří pilot, navigátor, koordinátor střelby a velitel - každý má své vlastní místo v kabině. Do zadní části se dá projít a tam se nachází servisní panely strojovny a výstupní rampa.
Přední i zadní vzpěry jsou odpružené a dají se pomocí skrytých tlačítek uvolnit a zaklopit. 

Název:Vesmírná loď třídy Protector
Posádka:  Pilot: 1; Střelec: 1; Navigátor: 1; Velitel: 1
Zbraně:2 hlavní laserové kanóny, 2 přední věže, 2 zadní věže
Využití:Doprovodná loď.

Kompletní galerie zde

Šejmus

Krása. Naklonění kabiny je mistrovský kousek, stejně tak nebývalá (na MOCy) prostornost. Na první pohled se mi to sice zdálo trochu přeplácané, ale pak vše splynulo, a navíc spousty udělátek atd. k vesmírným lodím patří. Všechno je supr, leda snad -když už to je "ochránce"- větší výzbroj (nějaký těžší kalibr), ovšem jestli to tak bylo míněno...
Fool of a Took!

Mtron

Koukám, že těžce přebíráš vládu na galaxiemi, budu muset přehodnotit zbraňové systémy základny... Cool stavba, pojedeš na sraz do Pha ?

To: šejmus - myslím, že zbraní tam má dost a dost a jako let doprovodných či útočných stíhaček mno umím si představit jakou by uměla nadělat paseku.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Šejmus

Je pravda že tam má dost zbraní, ale možná by stačil jenom pár účinných - proti silným štítům  >:D. Ale to už je celkem off...
Fool of a Took!

MwK

Robbed tak to ti vyšlo! :o :o :o :D
Je to krása!Fakt nádhera!Úplne úžasné...
Nemá to chybu,tá velkost,prepracovanost,celkové tvary a farby,tolko miesta v kabíne!
Dal by som ti 15 z 10 bodov!
Len mám jednu otázku...máš to z iných dielov alebo si musel použit tie zo základne alebo ostatných stíhačiek?
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Robbed

Díky ;)

No zbraní má podle mě akorát. Určitě by stačily pouze ty hlavní kanóny a když má k tomu ještě přední i zadní věže...

Citace od: Mtron kdy 28.10.2007, 11:23:40
Cool stavba, pojedeš na sraz do Pha ?

Bohužel nejspíš nebudu moci.

Citace od: MwK kdy 28.10.2007, 13:37:54
Len mám jednu otázku...máš to z iných dielov alebo si musel použit tie zo základne alebo ostatných stíhačiek?

Používám dílky z předchozích staveb. I kdybych měl dostatek dílků, tak nemám místo, kam bych to dával...

Jonas

Technicky zajímavé řešení, hezký barevný design! Blahopřeji.
Pro oko laika (jako jsem já) je to příjemné osvěžení proti všem těm nudně šedivým Falconům, ISD, DS, atd.
Jonas - Můj Brickshelf

TomG

Pekna lodicka. Musi se uznat, ze umis. Ja to ted bohuzel flakam :(

Robbed

Díky všem za komentáře. :)

Loď už moc dlouho postavená nebude, takže jsem nafotil ještě docela dost fotek - hlavně detaily.
Podívat se na ně můžete ve stejné galerii (zde)

Icewalker

Skvělá základna. A to megaauto je na mě až moc mega. Ale hlavně je to výborné space-téma s dobře vybranou kombinací barev. Jen ta tmavě červená se asi hůř shání, co?
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Robbed

Citace od: Icewalker kdy 13.11.2007, 00:38:20
Skvělá základna. A to megaauto je na mě až moc mega. Ale hlavně je to výborné space-téma s dobře vybranou kombinací barev. Jen ta tmavě červená se asi hůř shání, co?

Díky, tmavě červená u mě není zas takový problém. Mám zrovna pár setů, kde se vyskytuje poměrně hodně. K tomu jsem ještě něco dokupoval, takže DarkRed dílků mám celkem dost.

Robbed

Zdravím
Přicházím s dalším modelem. Je to výsadková loď TTU-273, pravděpodobně poslední z bílo-červené série (příště mám v plánu jiné barvy). Model jsem postvil o prázdninách, ovšem až teď jsem našel čas a chuť ho také nafotit.
Loď má celkem neobvyklý tvar (chtěl jsem zkusit něco nového), boční motory se naklání podle toho, kterým směrem má loď letět. Uvnitř je družstvo 8 výsadkářů. Ještě bych zmínil přistávací vzpěry, které pruží a dají se při letu zaklopit, přičemž uvnitř nezabírají mnoho prostoru.

Název:Výsadková loď TTU-273
Posádka:Pilot; Navigátor/střelec; 8 výsadkářů
Zbraně:1 Lehké protipěchotní dělo, 1 odpalovač raket, 2 přední děla , 2 zadní děla
Využití:Výsadková loď

Doufám že se bude líbit :)

Robbed

Ještě pár fotek...

linhi

Super,poslední fotky mě připomínají program 3d mark 2006

gearcs

Je to libovka, ten podvozek, to jsem ještě neviděl! Po všech stránkách (výzbroj, vzhled, interiér, funkčnost) je to bomba :o

otaznik

Citace od: Robbed kdy 02.11.2008, 21:14:36
Zdravím
Přicházím s dalším modelem. Je to výsadková loď TTU-273, pravděpodobně poslední z bílo-červené série (příště mám v plánu jiné barvy). Model jsem postvil o prázdninách, ovšem až teď jsem našel čas a chuť ho také nafotit.
Loď má celkem neobvyklý tvar (chtěl jsem zkusit něco nového), boční motory se naklání podle toho, kterým směrem má loď letět. Uvnitř je družstvo 8 výsadkářů. Ještě bych zmínil přistávací vzpěry, které pruží a dají se při letu zaklopit, přičemž uvnitř nezabírají mnoho prostoru.

Název:Výsadková loď TTU-273
Posádka:Pilot; Navigátor/střelec; 8 výsadkářů
Zbraně:1 Lehké protipěchotní dělo, 1 odpalovač raket, 2 přední děla , 2 zadní děla
Využití:Výsadková loď

Doufám že se bude líbit :)
Hezký detailní model a skvělá prezentace!  :o
Dalším krokem by mohlo být zobrazení výsadkářů v praxi!  ;)

grohl

Oceňuji především vzhled sání trysek ( skvělý nápad i provedení), podvozek, zbraňové systémy a otočné motory. Trošku divná mi připadá kabina, ale i když jsem se snažil přemýšlet o tom, jaká by se tam hodila více, nenapadlo mě nic kloudného.
Fotky opět na 1*
Těším se na tvoje další výtvory.

TomG

Moc hezka lodicka. Ze jsi se u toho interieru nechal inspirovat u Starship Troopers? :)

MwK

Zase krásny model! :o
Nemá to chybu,staviaš dokonale! :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...