O/T - vtipy

Založil Colonel32, 28.10.2005, 02:33:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Anatyt

Citace od: ditetemnaporad kdy 17.09.2024, 14:14:24
Citace od: Anatyt kdy 17.09.2024, 14:07:25Čím ďalej bude pre bežného človeka ťažšie rozoznať, čo je realita a čo podvrh AI.

Pak je jediné řešení, musíš se stát něčím víc než jenom běžným člověkem. Muhahaha!

Já su BFU a BFU už zůstanu. 8)

Colonel32

Tyhle aféry jen každého otravují. Já bych všechno to vládání AI generovaných obrázků, které vypadají, jakože je něco postaveného z Lega, prostě zakázal.

poMOCník

Citace od: ditetemnaporad kdy 17.09.2024, 14:14:24
Citace od: Anatyt kdy 17.09.2024, 14:07:25Čím ďalej bude pre bežného človeka ťažšie rozoznať, čo je realita a čo podvrh AI.

Pak je jediné řešení, musíš se stát něčím víc než jenom běžným člověkem. Muhahaha!

AFOLem!

Anatyt

Výstižné! ;D

fulda

blyatiful_.jpg
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.

ditetemnaporad

Nemohu si pomoci, ale líbí se mi to. Asi zejména díky nereálnému rozlišení, které evokuje, že v každém bytě bude zpracováno rozlišné vybavení bytu. Zkrátka takový mikrokosmos. Bohužel opět AI.

Colonel32

Jestli můžu poprosit tyhle věci dávat do vlákna: https://www.kostky.org/forum/index.php?topic=54598.0

fulda

Nevím kam jinam, ale na instructables vyšel zábavnej lego kostým

Anatyt

Ironia osudu. ;)

racco42

Jo jo, plastoví dinosouři jsou praví dinosauři!

Hacislav

W-tron by Emil  Emilovič, on Flickr

Weyland-Yutani Corporation Logo by Grantmasters, on Flickr

Ta podobnost nemůže být náhoda...
Co ty na to @Mtron vlastně Wtrone?
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Daniel

Pokud mi něco neuniklo v možném uchycení cheese slope, tak toto jsi mohl dát do svého jiného vlákna: příklad stavby "bez možnosti převozu"? :-)

https://www.kostky.org/forum/index.php?topic=54634.msg308761#quickreply_anchor

Tomik

Citace od: Daniel kdy 18.11.2024, 09:43:51Pokud mi něco neuniklo v možném uchycení cheese slope, tak toto jsi mohl dát do svého jiného vlákna: příklad stavby "bez možnosti převozu"? :-)
Já bych tipoval, že ty cheese slope jsou přilepené kráglem. >:D
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Hacislav

Když už máme aktuálně ten F1 heap.
Tak tady jedna F1 prohra...

moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

tomas.

.

yoshimaka

Na FB chodím prakticky jen kvůli klientům (ověřování) a lajkování kolegových akcí - nechal jsem se však nalákat na literárního umělce píšící pro MP Přerov - p. Miroslava Komínka. V roce 2021 získal za sbírku svých blogů vydaných knižně (365+1 příběh strážníků z Přerova) cenu Magnesia Litera. Kdo by si tak chtěl přečíst, čím vším se zabývají strážníci městské policie Přerov stravitelným způsobem, doporučuji si dát do sledování FB stránku Městská Policie Přerov. Nebudete věru zklamáni.
Lust och fägring stor

Colonel32

This ain´t Thomas the Tank Engine.
This is Thomas the Tank.

Petronel

Když člověk tolik neovládá angličtinu nebo to jen chce mít pohodlné a dá použít překladač na text, občas se i pobaví jak vám to přeloží nicky.  ;D

Ale vůdce smečky -pekiho jsme vybrali dobře. Zkrátka dobře.  ;D

Colonel32

"Nemůžu najít hlavu se smutným výrazem."
"Tak si vem nějakou jinou."

fulda

Colonel32

Colonel32

via Brad Barber

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.