O/T - vtipy

Založil Colonel32, 28.10.2005, 02:33:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

tomas.

Nemusíte tam zadat svůj e-mail ;)
A vaše obličeje jsou zachycený všude, kde jsou kamery ;) A kdo ví, co se s tím pak děje...

fulda

WhatsApp Image 2023-11-21 at 15.12.43.jpeg
Snad nedostanu za ucho za politicky nekorektní vtip.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.

fulda

koupil_dalsi.jpeg

Tomik

Citace od: fulda kdy 21.11.2023, 18:57:43Snad nedostanu za ucho za politicky nekorektní vtip.
Přiznám se, že tenhle vtip jsem nepochopil a co je na něm nekorektního už vůbec ne...
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

Tak keď už tu fičíme na Nutellach a pod. tak 2 nové GWP aj ja pridávam. >:D

XPete-1

Vás to nedeprimuje, že co se dřív muselo postavit a nafotit, tak dneska stačí naklovat "Lego's gipsy house" a je? Jasně, jsou tam, chyby, ale i tak.

Tak aspoň ty výstavy, no...

hobby

Citace od: Fricoolinek kdy 02.12.2023, 00:42:26Vás to nedeprimuje, že co se dřív muselo postavit a nafotit, tak dneska stačí naklovat...

Ano, mně to deprimuje, že dnešní svět je samý podvod... >:D
Na druhou stranu, pokud jde o vtipy, tak to toleruji, jinak bychom se ani nezasmáli.

david.zeman

Mě deprimuje, že tohle někomu přijde vtipné.

fulda

co je v návodu / co je realita
legonavod_penrose.jpg legorealita_penrose.jpg
lego_penrose.jpg

XPete-1

Humor brýlatých nerdů z ČVUT nebo MatFyz  :)

Anatyt

Veselý Silvester a šťastný Nový rok!  :)

Tomik

Citace od: Anatyt kdy 31.12.2023, 19:29:54Veselý Silvester a šťastný Nový rok!  :)
Tak tenhle je fakt dobrej. Smál jsem se mu tolik, až jsem dostal škytavku. ;D
můj flickr

rainfall

Tak toto by som si kupil hned..  8)

LZ

Foton

Hezkej AI obrázek.
Musel jsem si dohledat co je ETF.
Zkráceně pro ostatní: Jde  o fondy, které místo ackií drží bitcoiny, hodně bitcoinů.
A zatím v USA nebyly povolené.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Tomik

Citace od: Foton kdy 13.01.2024, 22:19:12Hezkej AI obrázek.
...
Z dálky to vypadalo zajímavě, ale při bližším ohledání to má s Legem společné jen logo na krabici. Zbytek je opravdu šílený paskvil - nechat umělou inteligenci generovat obrázky modelů z Lega je opravdová bolest pro oči. >:(
můj flickr

Colonel32

(kameňák kamenější než obvykle)

Potkají se dva kamarádi a jeden si stěžuje:

"Hele já nevím co se děje, koupil jsem vláček bez motoru, ale když jsem tam dal svůj náhradní, tak se rozbil, úplně se zkroutil a přestal fungovat. Ještě jsem si říkal, jestli to není nějaká blbost. Jestli jsem něco nepřehlídnul. Ale zkusil jsem tam dát druhej, funglovej, zkontrolovanej... dal jsem ho tam a úplně to samý. Zase se zkroutil, úplně na vyhození. Fakt to nechápu..."

"Hele a kdes k tomu vlaku přišel?"

"Normálně, koupil jsem ho na eBayi od jednoho němce..."

"A jak víš že to byl němec?"

"No protože v popisu bylo uvedeno: 7715, ohne Motor!"

fulda

lego_scanning.jpg

fulda

Ahoj,

myslíte, že je to standardní minifig, nebo custom?
hlava.jpg

Colonel32

V reakci na aféru, která aktuálně hýbe českým internetem:

Dotaz na rádio Jerevan: Je pravda, že brašnářství pana Tlustého krachuje?
Odpověď: Tak v principu je to pravda, ale není to brašnářství pana Tlustého nýbrž brašnářství pana Petrůva a nekrachuje, nýbrž jen potřebuje více zakázek

Současně se nabízí i nahrávka na smeč v podobě suchého britského humoru:

Je pravda, že brašnářství Tlustý krachuje?
Ano.

fulda

Citace od: Colonel32 kdy 09.08.2024, 21:47:49Současně se nabízí i nahrávka na smeč v podobě suchého britského humoru:

Je pravda, že brašnářství Tlustý krachuje?
Ano.
Nebo spíš: "Teď už ano"

Colonel32

Z toho co jsem vyrozuměl, tak podstata suchého britského humoru je právě v tom, že se omezuje na naprosté minimum toho, co je potřeba říct.

Podobně je to u vtipu, jak jeden tunér navštíví druhého v tuningové garáži a druhý tuner vstane od rozpracovaného auta a nabídne nově příchozímu závodní volant se slovy: Hele, nechceš tenhle volant? Mně se do auta nehodí.
"Nedělej si škodu."
"DO TOHO TI NIC NENÍ!"

A suchý britský humor prý je

"Nechceš tenhle volant?"
"A není to škoda?"
"Ne."

Petronel

fulda

In_LEGO_we_trust.jpg

hobby

"Úžasně vtipné" a jak vidno, malí muslimáčkové se dobře baví (asi se "to" hýbe).

otaznik

Já to pochopil tak, že vtipné je to, že to není LEGO.

Anatyt

Ja som to pochopil tak, že nejaká iná firma chce ukrižovať Lego. Inú (vtipnú) pointu tam moc nevidím. Asi by to chcelo poznať širšie súvislosti okolo toho obrázku.

ditetemnaporad

Když se to dá do google vyhledávače obrázků, tak to odkáže na link originálu.

Jak se dalo podle té zmatenosti v dílcích soudit, jedná se o fikci umělé inteligence podle zadání: "In LEGO we trust".

fulda

On je to takový multikulturní vtip.
Kdo je víc vzdělaný v oblasti křesťanství, tak se může pousmát tomu, že se místo k Ježíši Nazaretskému děti modlí k legu (normálně má atlet nad hlavou nápis INRI = Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum = Ježíš Nazaretský, Král Židovský).
Kdo je schopný sledovat kulturně náboženské rozdíly blízké různým rasám, případně má zvýšenou citlivost na pozitivní diskriminaci, tak se může pousmát nad tím, že mezi dětmi není ani jedno bílé a přitom si radostně hrají s křesťanskými symboly, typickými pro bělochy.
Kdo je spíše morbidně založen, tak si může představit, na co si právě hrají.
Kdo je technicky založen, může například sledovat nedokonalosti spočívající v tom, že hlava (vlasy) procházejí kostičkami pravého ramene.
A další si mohou najít jiný pohled.

Anatyt

Čím ďalej bude pre bežného človeka ťažšie rozoznať, čo je realita a čo podvrh AI.

ditetemnaporad

Citace od: Anatyt kdy 17.09.2024, 14:07:25Čím ďalej bude pre bežného človeka ťažšie rozoznať, čo je realita a čo podvrh AI.

Pak je jediné řešení, musíš se stát něčím víc než jenom běžným člověkem. Muhahaha!