LEGO Moonraker 007

Založil mfstudio, 25.06.2010, 16:57:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mfstudio

Pořádnou dávku akce vám snad nabídne můj další film, který bude zveřejněn asi na jaře příštího roku - LEGO Moonraker 007. Ano, opět se bude jednat o bondovku tentokrát na motivy třetího románu Iana Fleminga, který byl poprvé publikován v roce 1955. Děj bude proto převeden do současnosti. Můj film, stejně jako kniha nebude mít téměř nic společného s filmem z roku 1979 Moonraker, s Rogerem Moorem v hlavní roli. Film byl sice ve své době u diváků úspěšný, nicméně kritici mu vyčítali hlavně odklon od tradičního špionského žánru. Důvodem takového odklonu byla tehdy rostoucí popularita Hvězdných Válek. Podobný film by asi v dnešní době úspěch neměl, neboť většina diváků dnešní doby má slabost pro drsné agenty typu Jasona Bourna. Můj Bond tedy zůstane naprosto věrný Flemingově knize, i když se od ní bude částečně taky distancovat. Děj se odehrává v současné době finanční a ekonomické krize a zasazen bude tentokrát netradičně pouze do Británie, takže čekejte poměrně komorní film a ne nějaké přehnané cestovaní světem.

V tomto tématu najdete odkazy i novinky z natáčení...

Podobné prohlášení můžete najít i zde: http://www.brickhorizon.com/boardz/viewtopic.php?f=10&t=2251

Název: LEGO Moonraker 007
Rok: 2010-2011
Formát obrazu: 16:9
Rozlišení obrazu: Full HD
Délka: Asi 25 minut
Premiéra: Jaro 2011

všechny moje předchozí filmy můžete vidět zde: http://mfstudio.blog.com/movies/

otaznik

Citace od: mfstudio kdy 25.06.2010, 16:57:05
Film bude natáčen v HD a stříhán bude v programu Adobe Premiere...
Pokud mluvíš o Adobe Premiere Pro, tak předchozí film musel být komerčním úspěchem.

FilipS

Citace od: otaznik kdy 27.06.2010, 17:41:38
Citace od: mfstudio kdy 25.06.2010, 16:57:05
Film bude natáčen v HD a stříhán bude v programu Adobe Premiere...
Pokud mluvíš o Adobe Premiere Pro, tak předchozí film musel být komerčním úspěchem.
V době ulozto.cz ani ne.  :-\

Colonel32

Zkusil jsem si pustit "Save bullets".

"když mi z něčím pomůžete" a "adventures film" je fakt luxusní.

Měch

Jak vidím ty závěje prachu a popsané lego tak spíše obavy  :-\
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Zoufalec

Colonel32

Anatyt

LEGO logo Ti povolili používať na plagátoch?

nerow

Zatím to byl vždy jen fail. Počínaje scénářem a konče postavenou scenérií. Snad jen ta animace se možná trochu zlepšuje dílo od díla.

kamil

Neočakávam nič veľkolepé, ale rád by som sa mýlil.

Colonel32

Anatyt

Icewalker

Citace od: Colonel32 kdy 26.12.2011, 22:49:22
Proč neuděláš něco jako je tohle?

http://www.youtube.com/watch?v=Ua5qh40x4KA&feature=youtube_gdata_player
Pravděpodobně proto, že autor upřednostňuje příběhovou složku (byť různých kvalit) nad vizuální. Ale nechám Martina, ať se k tomu vyjádří sám.

Abych pravdu řekl, osobně mi krátká akční Lego videa jako Tebou uvedené a jemu podobné přijdou nudné a bez jakéhokoli napětí. Kdyby je autoři zapracovali do něčeho celistvějšího, byl bych mnohem raději. Takhle jsou to jen bezduché akční výkřiky. Mnohem lepší byl záznam "Making of", na který odkázal Anatyt, čímžto mu za něj děkuji ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Justin

fotografie sú ok, len ten rádoby marketing okolo je príšerný  ;)

J.

PS: z akého setu je tá Decorated Slope, ktorá je vľavo dolu na hornej fotografii (omg, to sú súradnice), neviem to vylúštiť z obrázka. Ďakujem

Justin

jj, nad pomery prehypované  
stará registračná pokladnica, pekné  :), tú ešte nemám
ďakujem za info

to mfstudio:
máme aj nejaké ďalšie foto - akčnejšie?
a bude to širokoúhle?
a v 3D?

J.

Justin

Mikithemage

Justin

Celý film by som skúsil prehnať vo Virtual dube cez filter MSU_SmartBrightness.vdf
Blesková akcia a celkom to pomáha.

To je to jednoduchšie riešenie, ale nie je to ideálne.

Čo je ale potrebné je dodržať rovnaké svetelné podmienky, čo je niekedy dosť zložité.
Často stačí odraz svetla od oblečenia a už sa objaví preblikávanie.

Ideálne je použitie viacerých lámp s tienidlami, minimum sú dve. Väčšinou sa používajú tri lampy, tým sa odstránia aj tiene, ktoré sú dosť rušivé.  

Skúsil by som pri fotení nepoužiť blesk, keďže lego kocky sú vcelku lesklé a veľmi odrážajú svetlo. Ak sa pohybuje predmetmi, resp. figmi v scéne, hneď to zmení odraz svetla. To tiež často spôsobuje blikanie animácie, okrem toho sa tvoria kontrastné tiene. Pri osvetlení viacerými lampami nebude blesk vôbec treba.

J.

peter

Tak nejzásadnější problém je, právě v použití blesku. Scéna musí být nasvícena konstantním světlem, tj. zatemněná místnost od okolí a nasvíceno jen za použítí reflektorů.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

votrelec

Ano, blesk zasadne nemozes pouzit, mat vykonnu lampu a tu musis mat konstantne na jednom mieste. A ako bolo uz spomenute vyssie, musis mat izbu zatemnmenu. Totizto furt sa ti svetlo meni, ci uz v priebehu dna, alebo vplyvom mrakov a podobne.

Anatyt

Čítal si tú knihu?

Anatyt

No preto sa pytam, lebo kniha a film je dost rozdiel. ;) Tak je dobre potom.

Justin

Citace od: mfstudio kdy 26.02.2012, 18:09:33

Film "LEGO Moonraker 007" bude k vidění v létě 2012 ve vybraném brněnském kině.

Á tak nič, počkám kým to bude na DVD, Brno mám trošku od ruky.

Nemáme náhodou nejakú novú várku fotiek?

Dík

J.

Justin

Čo takto únik informácií  ;)

otaznik

Nedá mi to a musím reagovat.
Děláš tu takový hype a pak se prezentuješ fotkou se zaprášenými díly a s BURPy postavenými jen tak na sebe? Obávám se, že kvalita filmu opět ani po kotníky nedosáhne té masáže, co tu vytváříš.

Anatyt

Ty by si sa mal stať promotérom. ;D Teba vážne to promo baví viac, než samotná tvorba filmu. :D

Colonel32

A tenhle člověk již smí pít alkohol a řídit motorová vozidla?  ::)

P4tr1cius

Mne sa teda páči tá jeho snaha a nadšenie. Aj keď je to už niekedy otravné, ale veď predsa takto má agresívna reklama vyzerať. Keby do školy robil nejakú marketingovú prácu tak ju má, bez debaty, za jedna.

otaznik

Citace od: P4tr1cius kdy 10.03.2012, 19:44:32
Mne sa teda páči tá jeho snaha a nadšenie. Aj keď je to už niekedy otravné, ale veď predsa takto má agresívna reklama vyzerať. Keby do školy robil nejakú marketingovú prácu tak ju má, bez debaty, za jedna.
Ale ono to přece není jenom o tom cpát to do lidí, ale je to i o kvalitě - a ta tu chybí.

P4tr1cius

Citace od: otaznik kdy 10.03.2012, 22:59:01
Citace od: P4tr1cius kdy 10.03.2012, 19:44:32
Ale ono to přece není jenom o tom cpát to do lidí, ale je to i o kvalitě - a ta tu chybí.

No ale drvivá väčšina výrobkov s fantastickými reklamami sú  s h i t y. Podľa hesla: Keď nepredáva výrobok jeho kvalita tak aspoň reklama. A naopak: Kvalitný výrobok nepotrebuje žiadnu reklamu. To už je síce zastaralé, ale s časti to platí stále.