LEGO Moonraker 007

Založil mfstudio, 25.06.2010, 16:57:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomas.

Je to trailer, ten musí bejt vypuštěnej před premiérou...  ;)
A podle mě povedenej, hlavně hudba.

blackrabbit

Trailer se mi líbí, v podstatě nevím co bych vytknul krom loga LEGA. Těším se na výsledek!  ;)

otaznik

Citace od: mfstudio kdy 26.09.2012, 16:06:10
Nový Theatrical Trailer na film LEGO Moonraker 007 je online!

http://mfstudio.blog.com/2012/09/26/lego-moonraker-007-theatrical-trailer-1-online/

Vaše postřehy, názory a reakce? :D
Když pominu amatérský vzhled LEGO modelů, které jsou zde použité, tak nechápu zejména jednu věc: proč používáš při natáčení zaprášené LEGO?  ???

Fox_25

To zaprášené lego je fakt hrozné. Film se snažíš prezentovat jako něco naprosto úžasného za čím budou fanoušci plakat, ale zaprášené to necháš.

Je to jako bych prezentoval své fotky hmyzu z mikroskopu a nechal na fotkách prach na čipu zrcadlovky. Raději nebudu fotit do doby než si nechám čip vyčistit.

Icewalker

Tak Martin rozhodně pokročil kupředu, přinejmenším tato poslední upoutávka je narozdíl od těch na předchozí filmy dobře napsaná a střižená včetně hudby.

Připomínky:
Logo Lego bych aspoň ve finálním snímku vynechal, neb nejde o oficiální snímek. U prvních snímků jsem to pochopil: entuziasmus začátečníka. Ale teď už ne. Na druhou stranu, použití samotného názvu "Lego" bych se nebránil, byť i to může být hypoteticky napadnutelné. Stále jde o amatérský film z Lega o Bondovi, tak ať je na první pohled jasné, o co jde. To už bychom se rovnou mohli mračit, že práva na zfilmování Bonda má MGM, a Martin do toho nemá co fušovat.

Prach je stále přítomen, i když v menším měřítku. Osobně jsem si jej při prvním zhlédnutí upoutávky nevšiml, ale ve filmu, kde budou delší záběry, by to už mohlo být na škodu. Mě se nejlépe osvědčil vyřazený zubní kartáček - vyčistí i nasucho vše, co není příliš zažrané věkem.

Digitální lavina je senzační, z celého traileru mě upoutala nejvíc. Co se týče vozidla, Bond nadále používá smartík, což vypadá na první pohled nepatřičně, ale nadsázka je mi zjevná.

Absence záběrů z akčních scén. Je těžké najít rovnováhu mezi nalákáním diváků a tím, aby autor neprozradil příliš mnoho. Jelikož má být ale ještě jedna upoutávka, jistě se tam něco dalšího najde.

"Mediální kampaň". Je vidět, že si ji Martin užívá. Sám jistě ví, že je ve vztahu k filmu přehnaná, ale takto "přehypovaná" (jak se dnes říká) je spousta kampaní k mnohem větším průšvihům, jako třeba Scottův Prometheus, Mass Effect 3 (aspoň dle těch nejhlasitějšíách hráčů) a další. Z předchozích komentářů ostatních uživatelů vidím, že všichni tu máme dost rozumu na to, abychom se kampaní nenechali oblbnout :-)

Verdikt:
Na film se těším a doporučuji ho všem, co jsou ochotni ledacos odpustit. Uvidíme, zda scénář a akční scény přebijí zmiňované nedostatky.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Colonel32

Společnost LEGO má ochrannou známku na název "LEGO", přesně v tomto znění. Pokud se něco pojmenuje zkomoleninou nebo skloňováním (Legáček, Legulka, Legina, Moře Lega a podobně), jde to mimo Lego. Jakmile někde použiješ "Lego", nedejbože jejich logo, může být problém.

Ondra

Vypadá to dobře.Kritika nebyla na místě a kritici, co mají trochu soudnosti, si teď doufám drbou hlavu.

otaznik

Citace od: Ondra kdy 27.09.2012, 18:55:06
Vypadá to dobře.Kritika nebyla na místě a kritici, co mají trochu soudnosti, si teď doufám drbou hlavu.
Uvidíme, uvidíme, ještě nepřeskočil...

Colonel32

Ne, hlavu si opravdu nedrbu. Za dva a čtvrt roku, co toto vlákno existuje, to je první kloudná věc, kterou autor předvedl. Ale měl to udělat už dávno, a ne nás 2 roky krmit plakátky k trailerům na trailery.

Mimochodem:

"process is slowly begins"

buď process slowly begins nebo process is slowly beginning.

movie without any problem:

"any" evokuje množné číslo. Buď any problems, nebo a problem. 

Ojík

Pokud děláš filmu takovouhle průpravu, je zřejmé, že to nebude jen komorní záležitost pro pár lidí, ale snímek pro širokou veřejnost. Ale s velkou reklamou přichází i velká zodpovědnost a tedy není potřeba mnoho k tomu, aby přišlo pro diváky nějaké zklamání. A prach může být takovýhle problém. V novém traileru jsem ho sice téměř nezaregistroval, ale to spíš kvůli jeho dynamice, na fotkách to bylo celkem vidět a ruší to.

K samotnému traileru: mně se to celkem líbí. Moc to sice neříká a nejsem si jistý tím střihem, ale jde to. Spíš jde ale podle mě o teaser. Od takového dlouhého čekání a masírování jsem ale očekával víc, než je pár rychle střižených záběrů a kusý voiceover.
All work and no play make Jack a dull boy.

Ojík

Zveřejnění jednoho dlouho slibovaného videa, které neprozrazuje vůbec nic, není žádný důvod k okamžitému vynesení do nebes a odvolání všech kritik. A hlavně, to od tebe teda sedí, takováhle poznámka.

Citace od: Ondra kdy 19.08.2012, 17:23:23
Mohl si tu dát něco zajímavějšího.Dva figy ,a jeden z toho jak z Harryho Pottera, si myslím že nikoho nezajímají.
All work and no play make Jack a dull boy.

Ondra

To Ojík-Já jsem nikdy nekritizoval film jako to dělali někteří v předešlých stránkach, aniž by viděli trailer nebo obrazky.To si myslím je rozdíl kritiky.

Colonel32

Citace od: mfstudio kdy 27.09.2012, 23:19:29
Colonel32: Stejně jako v traileru mám taky bohužel jednu chybu v titulku: "you're" místo "your", ale všiml jsem si toho moc pozdě. :/

Ha ha. Tak to jsi v háji, zrovna tahle chyba se na internetu trestá smrtí  >:D

Ondra

Nechápu proč to nedáš na net zítra, když to má zítra premiéru.Čekat do 11. se mi nechce a efekt, jestli byl zamýšlen, tak to nebude mít žáden.

blackrabbit

Citace od: Ondra kdy 19.10.2012, 15:19:54
Nechápu proč to nedáš na net zítra, když to má zítra premiéru.Čekat do 11. se mi nechce a efekt, jestli byl zamýšlen, tak to nebude mít žáden.
Přesně tak, tímto způsobem mně akorát čím dál víc odrazuje se na ten film podívat. Když vidím tohle vlákno na úvodní stránce, tak se těším na film a místo toho vždy dostanu jen nějaký informace o termínu.  ::)

William

Dlouhou dobu jsem si říkal, proč se do něj každý naváží. Bylo to tím že jsme téma moc nesledoval a nedostával tu správnou masáž. Od té doby jsem skončil jako většina. Znechucen. Absolutně nezvládnutý marketing diváky místo navnazení znechutil.

P4tr1cius

Netreba ho ukrižovať pred finále. Aj keď cesta doň, je strastiplná. Treba nájsť v sebe trošku odhodlania (keď už to tak všetko dlho trvalo) a pozrieť si konečne finálny film. Možno z neho odpadneme, alebo budeme veľmi príjemne prekvapený (to by stačilo). Ja rozhodne držím palce, aby tomu tak bolo. Potom treba súdiť.

Anatyt

Citace od: blackrabbit kdy 19.10.2012, 16:17:44
Přesně tak, tímto způsobem mně akorát čím dál víc odrazuje se na ten film podívat. Když vidím tohle vlákno na úvodní stránce, tak se těším na film a místo toho vždy dostanu jen nějaký informace o termínu.  ::)

Stejne se na ten film podivas, jako kazdej! >:D Uz jenom kvuli tomu PROMO co to tady ma. :P

Fox_25

P4tr1cius
Tu jde o to jakým stylem jej prezentoval, nejde o samotný film. Taky se na něj možná podívám jako na plno ostatních věcí. Jenže díky "přehypovanému marketingu" se na to budu dívat s trpkou pachutí v ústech. Toho se mohl vyvarovat. Celé to dorazily oldschool "plakáty" hlavních postav.

P4tr1cius

Je bohužiaľ skutočnosťou (a nie nepochopiteľnou), čo píšeš.

Ale, všetko zlé je na niečo dobré (aspoň tak to nás učili).

V tomto prípade, so 100% istotou, môžem napísať, že každý kto prezerá toto fórum vie kto je mfstudio a čím sa tu na kostkách zaoberá.   ;D

Anatyt

Justin

A mohla by byť do premiéry ešte nejaká ďalšia reklama, aby sme na Moonraker nezabudli?  >:D

J.

Ondra

Citace od: mfstudio kdy 02.11.2012, 18:56:01
nop, toto byl poslední trailer. Mám to rozpočítané a naplánované kolik záběrů a kdy zveřejním.
To počítáš políčko po políčko?No s tímhle hypem bych se tomu ani nedivil  ;D .

William

Nějak to usnulo, co bude dál?

Anatyt

Ivansliz

Nevím, jestli mi v tomto vlákně něco uniklo, ale je už někde zveřejněný ten nový film?  :) Rád bych se na něj podíval.  >:D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Icewalker

Citace od: Ivansliz kdy 17.02.2013, 17:23:15
Nevím, jestli mi v tomto vlákně něco uniklo, ale je už někde zveřejněný ten nový film?  :) Rád bych se na něj podíval.  >:D
Autor se musel soustředit na jiné věci, tak dal zatím film k ledu. Pokračovat bude, až bude mít více času.
Brickshelf výběr

P4tr1cius

Robil si na nás celý ten čas nejakú marketingovú školskú úlohu. A my sme mu nato naleteli.  ;D

William

Citace od: Icewalker kdy 18.02.2013, 17:02:16
Autor se musel soustředit na jiné věci, tak dal zatím film k ledu. Pokračovat bude, až bude mít více času.
To asi ne, podle posledních vyjádření byl film hotov a šel do kin, zveřejnění na internetu je jen jedno kliknutí.

Icewalker

Citace od: William kdy 18.02.2013, 20:23:23
To asi ne, podle posledních vyjádření byl film hotov a šel do kin, zveřejnění na internetu je jen jedno kliknutí.
V kině to nakonec nebylo, to vím přímo od autora. Víc mi nepřísluší hovořit.
Brickshelf výběr