LEGO Moonraker 007

Založil mfstudio, 25.06.2010, 16:57:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Justin

Zaujímavá debata, ale nevidím v nej význam.  ;)
Radšej linknite nejaký dobrý vtip do off-topicu. To bude užitočnejšie.

Skúsme si počkať, možno budeme výsledkom milo prekvapený.

J.

Colonel32

Citace od: mfstudio kdy 11.03.2012, 12:11:45
...neboť studium, nízký věk, i rozpočet mi neumožňuje (a asi ještě dlouho neumožní, pokud vůbec) natáčet s živými herci v živých lokacích.

Vždyť Růžového Punkera jsme točili někdy v 15ti a jaký to byl pecka film. Už by se to mělo konečně remasterovat do digitální podoby...

P4tr1cius

Tak to vieš, že ti tu všetci držíme palce. Len nás ešte musíš presvedčiť kvalitou, že to stojí zato. Zatiaľ ale zdochol pes. Tak sa snaž, keď si sa dal na takýto neľahký boj.

Rewolt

Citace od: mfstudio kdy 11.03.2012, 12:11:45
A tak agresivní propagaci vedu v podstatě jenom tady na kostkách, protože Vy jste jediná skupina lidí (neříkám že zdaleka všichni), kteří si ke mně vypěstovali tak kritický pohled, že si to sami od sebe nepustí.

Když to vezmeš pozpátku myslím že na to přijdeš ? Tohle je lego komunita a když přijdeš se sto preliminary postama, špinavým legem a pochybnym výsledkem. Tak co jako?
It's a trap!

Justin

Justin

Asi tam bola nejaká prestrelka, keď sú všade diery v stenách.
:-\
Ináč, Bond má dobrú kravatu, len by si mal oprášiť nohavice a nemal by si maľovať obočie.  >:D

Zoufalec

votrelec

Tie fotky su zbytocne velke. Je potom na nich vydiet to kilo prachu.

Justin

Citace od: Zoufalec kdy 07.04.2012, 11:56:44

Dovzdělej se...

WoW, takže už nebudem musieť minifigom zakaždým domaľovať
oči, nos a ústa centrofixkou...
oni to už majú nakreslené od výroby
super
>:D >:D >:D

tazzy

Me tedy hlavne nesedi to auto, kdyby se v tomhle nekde Bond ukazal, tak se mu IMHO vsichni vysmejou..

FilipS

Teď vás nechápu, autor to sice přehání s upoutávkami na film, ale to není důvod se do něj obouvat za každou cenu. Jaký díry ve stěnách, jaký kila prachu? Zkuste si při pozdějším hodnocení filmu udržet nějakou objektivitu a ne to co tu předvádíte teď.

Ondra

Citace od: Colonel32 kdy 10.03.2012, 19:25:26
A tenhle člověk již smí pít alkohol a řídit motorová vozidla?  ::)
Tohle jsem hodně nepochopil, jaký to má vliv na řízení?

Z mého pohledu místní smečka lety prověřených starých vlků nemá opět do čeho píchnout, tak si vybrala uživatele mf.studio který se svým nadšením pro věc může být pro naše známé skeptiky a zpátečníky kůlem doslova do srdce.Tak trochu mi to připomíná šikanu lidí, kteří se liší oproti davu.A abych popravdě řekl, může to některým uživatelům zkazit dojem z jinak parádního fóra.

Colonel32

Citace od: Ondra kdy 07.04.2012, 19:48:54
...mf.studio který se svým nadšením pro věc...

A pro jakou věc? Že fórum KONSTANTNĚ spamuje reklamami už ani ne na film, ale reklamami na reklamy na film? (Za měsíc bude nový trailer etc...) To už mi opravdu připomíná spíše maily se subjektem "en1arge y0ur p3n1s"...

Colonel32

Já se setkání se členy komunity nevyhýbám.

Systematik

Hardegon

Ve 32. vteřině je chlapík, kterej... páchá sebevraždu?  >:D

P4tr1cius

Myslím, že si pozitívne prekvapil. Ale ako už bolo spomínané, hodnotiť môžeme až po vzhliadnutí filmu.

Ojík

Mně se to líbí. Jsem zvědav na celý snímek.
All work and no play make Jack a dull boy.

otaznik

Tak to vypadá jako velký krok dopředu, uvidíme, jestli to potvrdí finální dílo.

Justin

Nemáme aj nejaký reklamný spot na ten hlavný plagát?

;)

Nenájde sa aj nejaké ďalšie foto z filmu, to by som si pozrel radšej ako plagát.

Ďakujem

J.

Anatyt

No plagát je dobrý. ;D Len či aj film bude taký dobrý...  >:D

Ojík

Když už jsi musel filmu založit vlastní profil na ČSFD a ještě tam psát zajímavosti, bylo by dobré si to po sobě kontrolovat.

CitacePrvní přípravy filmu započaly už v roce 2010, samotné natáčení však začalo až v září 2012. (M.F.STUDIO)
All work and no play make Jack a dull boy.

Colonel32

Citace od: mfstudio kdy 04.08.2012, 11:16:54
(i když kritiky snad ubude od minule)

IMHO je to jen čím dál tím větší fraška a už ani nemá smysl ti něco říkat.

Fox_25

Máš to hrozně přehypovaný, ale mohlo to dopadnout hůře. Doufám že film doděláš, nechtěl bych tě navrhnout na cenu Jindřicha Poláška.

http://www.protivna-blondyna.cz/2012/04/hudebni-narez-katky-jindricha.html
http://www.hudebnimasakry.cz/jindrich-polasek-a-katka-peclova-rychla-jizda/

Colonel32

Prijed na pristi hospodu, muzeme to probrat osobne.

Mimochodem, kdybyses dival poradne, tak bys videl, ze kvalitni dilo pochvalit umim.
Bohuzel tvoje dilo je priblizne stejne kvalitni jako se Severni Korea demokraticka. [/sarkasm]

Ondra

Mohl si tu dát něco zajímavějšího.Dva figy ,a jeden z toho jak z Harryho Pottera, si myslím že nikoho nezajímají.

Fox_25

Old-school jak sviň, škaredé výřezy na které někdo hodil jen HDR a B/W. K tomu všemu nejspíš dosti vysoká JPG komprese kdy už jdou vidět artefakty v obraze. Na takové foto jste už mohli figy alespoň oprášit.

Icewalker

Citace od: Fox_25 kdy 11.09.2012, 18:06:44
Old-school jak sviň, škaredé výřezy na které někdo hodil jen HDR a B/W. K tomu všemu nejspíš dosti vysoká JPG komprese kdy už jdou vidět artefakty v obraze. Na takové foto jste už mohli figy alespoň oprášit.

Jen všichni počkejte! Jednou budou artefakty JPG komprese používány jako umělecký záměr, když už dnes třeba hudebníci uměle dodávají praskání prachu na gramodesce a výtvarníci různé textury zmačkaného papíru apod. ;)

Osobně se na Martinův snímek těším, a i drobnosti jako prach a občas kostrbatou animaci či nedotažené prostředí prominu (alespoň u snímků delší stopáže). Důležitý je příběh, resp. scénář. Uvidíme, co nabídne trailer...
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Fox_25

To je možné, ale retro z toho bude za pěknou řádku let. Jen mi to přijde nepěkné, když už něco tak přidat šum a nádech celé fotky lehce do oranžova.

Citacea i drobnosti jako prach a občas kostrbatou animaci či nedotažené prostředí prominu

U amatérské produkce taky promíjím nedostatky, proč ne. Ale tohle je přehypovaný projekt který má být naprosto dokonalý se vším všudy a ne že nechají zaprášené figy.

Tohle si pán z mfstudia udělal sám.

votrelec

Ja by som tento thread zamkol do doby, kym nebude hotovy film :)