(Vlastní) SYSTEM ALTERNATIVNÍ MODELY

Založil grohl, 17.01.2008, 03:08:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

grohl

Experimentální dvouvrtulový dvouplošník ze setu 6741 nazvaný podle tvaru kabiny-Tesák

grohl

X-wing 6741

grohl

Raketoplán 6741

Věšák

X-wing je povedenej, ale možná je to spíš headhunter (http://starwars.wikia.com/wiki/Z95)
Ostatní modely sou taky parádní..
Hlavně teda formule....úplně boží :)

blindmelon

Děkuji. Založím kdyžtak tedy svůj thread až budu přidávat nějaké další fotky. Tvé výtvory jsou parádní, asi nemá smysl to omýlat u každého zvlášť. X wing je fakt pěknej. Kdybych chtěl bejt pruďas, tak řeknu, že ty zelený auta moc mini nejsou, ale pokud bych měl jedno vybrat, byla by to formule. To okruhové není špatné, ale řekl bych že má přeplácanej zadek. Akcentovat blinkry u závoďáku je možná zbytečné.
Hezký den, Blindmelon

grohl

Dobrá připomínka-blinkry už jsou dole. Jinak vím, že 6743 už není mini, ale 165 dílků není zas tak moc extra. Mám doma ještě nenafocené letadlo a dokončuji rychlostní člun ze stejné stavebnice.

grohl

Takže jestli to chápu dobře, všechny modely prošly?

Matošo

grohl

Omlouvám se za horší kvalitu fotek, ale nebyl čas. Zde jsou zbylé modely do Roztok. Podle názvů příloh poznáte, co mají znázorňovat.

grohl

...

grohl

...

grohl

Pokud se něco líbí nebo nelíbí, rád bych to věděl. Ještě je pár hodin na přestavbu. Za jekékoliv názory budu rád. Lepší, než aby tu bylo pusto.

jvucka

Robobunny je super. Nápadně mi připomíná robota-zajíce z jednoho z pozdějších dílů Jen počkej!  ;D
JV

grohl

Ještě mě napadlo jeden model předělat a vznikl z toho takový vypasenější Snowspeeder.

Martys08

Vypadá jako ve filmu (tvarem).Myslím že té červené barvy to chce ubrat.

grohl

Červená se ubírat nebude. Je to přestavba z předem daných dílků, takže barvy vůbec nelze řešit.
Jejich seznam je tady: http://peeron.com/inv/sets/6741-2

Daniel

Nevím jak to máš v Roztokách namyšleno s vystavováním, ale asi by bylo super, kdyby jsi vedle modelů vysypal hromádků dílů, které jsi měl pouze k dispozici - viz link nahoře ;)

edit: Teď jsem si tady dal hoďku a půl a celé to projel od začátku. Nezbývá mi, než zopakovat již 1000x napsané: Je to úžasný!!!  :o Zvířátka, obvykle z 4916, se mi asi líbí nejvíc...ale všechny modely jsou super ;)

grohl

Dane, díky za pochvalu. Tvůj hrad je taky skvělý, zejména na vlastní oči.
Zvířátka jsou celkově vzato nejlepším z mini setů. Na výstavě budou u miniCreatorů  originální krabičky. Tímto děkuji Pekimu, který mě včas zarazil a ještě si pro krabičky doběhl. Měl jsem tou dobou hlavu plnou Ikey, kam jsme se chystali.

grohl

První a a nejspíš asi i jedna z posledních předělávek 5864, který jsem koupil cestou domů z vernisáže.
Já blbec si neprošel předem specifika tohoto setu a zaplatil 129 Kč za mizerných 52 dílků. Například zvířátka 4916 obsahovala 77 částí.
Robosob:

grohl

Policejní helikoptéra s pátracím reflektorem.
+
Plameňák

grohl

Na vernisáži si ze mě někdo dělal legraci, abych zkusil postavit i něco ze setu  8396, který jsem obdržel jako odměnu v soutěži.
Moc toho opravdu vymyslet nejde.
Souboj Báglobota a Skrčka

Robbed

No teda, ten báglbot je super ;D. Taky jsem přemýšlel, co by z toho šlo postavit, ale bezvýsledně.

germik

No výborně :D :o, vidím že jsi zase oprášil zvířátka, ty se mi líbily ze všeho nejvíc ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

grohl

Neboj, mně taky, ale kvůli práci do Roztok musela na chvíli stranou.

grohl

Věšák

Pání :o
Nádhera :)
Ten je jak živej...a nejlíp vypadá na tom prstu ;D

AdamKo

Velmi vyvedená potvůrka ;)   Fotky s chameleonem na prstu mají šťávu 8)

Martys08

Chameleon je vážně super.Taky bych ho vyfotil na nějaké větvičce.

grohl

Díky za reakce. Musel bych ho stavět znovu, protože před chvílí padl za oběť ankylosaurovi.

grohl

Ankylosaurus
Předloha viz. výše. Pokud máte nápad na nějaké další zvíře, tak sem s ním.