(Vlastní) SYSTEM ALTERNATIVNÍ MODELY

Založil grohl, 17.01.2008, 03:08:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Tomik

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Mart5ty

Citace od: Tomik kdy 24.08.2010, 20:08:09
Ta myš je super, jako živá.

Přesně, jen zmáčknout play a koukat, jak šmejdí po zemi a čenichá co kde k snědku. :) Paráda

grohl

Po delší době zase něco menšího.
Výtvor volně inspirováný letadlem MiG-1.44

grohl

Pelikán

grohl

Martys08

To se ti povedlo ,ale zdá se mi  ,že nožičky jsou moc blízko u sebe.

grohl

To asi ano, ale výběr dílů mi neumožňuje sestavit pánev a trup 3 study široký.

Martys08

grohl

Poněkud s křížkem po funuse.
Santa a stromeček

grohl

FilipS

K Santovi se jako jeho odpůrce vyjadřovat nechci.  ;D
Citace od: grohl kdy 21.02.2011, 16:00:18
Tučňák se synem
Tohle dílko se mi líbí moc. Sem rád, že si sem opět něco přidal.  :)

Anatyt

Mne to skôr pripomína supa so synom. ;D

peter

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

phoenicis

Citace od: peter kdy 21.02.2011, 19:42:06
Citace od: Anatyt kdy 21.02.2011, 17:59:34Mne to skôr pripomína supa so synom. ;D
Mně též.

To bude možno nechtiac tými farbami. Ja osobne som v tom na prvý pohľad videl nejakého dravca, ale zo základných rysov je jasne vidno tučniaka.
Jednoducho úžasné, čo sa dá stvoriť z niekoľkých kociek - a to nehovorím len o tučniakov.
Fakt úžasné  :o

Daniel

Také jsem viděl prvně obrázek a naprosto jasnej sup! ;D
CrazySanta i "tučňáci" jsou povedení a opět potvrzuješ, že toto vlákno patří mezi moje nejoblíbenější a solidně na něm ujíždím 8).

Jen teda udělat vlákna pro jednotlivé sety by bylo přehlednější, ale budiž - rád se prolistuji znovu 11ti stránkama ;)

grohl

Sup by asi s takovými křidýlky mnoho nenalétal. Každopádně jsem se měl vyhnout bílým částem na krku mrňouse a nechat ho v tan.
Vycházel jsem z tohoto obrázku...

Navíc koukám, že po rozpadu trupu při přestavbě, jsem mu nasadil obráceně křídla.

Anatyt

Sup bielokrký. ;)

Hardegon

No tučňáka jsem poznal. Jen malý tučňák je asi na výměnném pobytu za malého supa.  >:D

Ale je to bezesporu další výborný kousek z grohlovi produkce.

rukay

Citace od: Hardegon kdy 22.02.2011, 12:50:09
Jen malý tučňák je asi na výměnném pobytu za malého supa.  >:D

Nebuďte hnusný... ;D ;D ;D Já tedy poznal i malé tučňáče! Santa se mi sice tak nelíbí - a to i když jsem se oprostil od nechutné televizní "Santamánie" - přijde mi příliš technický  :-\. Ale tučňáci mi zpravili náladu.  :D
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

grohl

Tomik

Neuvěřitelné! :o Stromeček se Satanem Klausem mě nezaujali, tučňáci byli lepší, ale ten ptakopysk, to je další "másrtpís". Začínám přemýšlet, kde bych ještě mohl tenhle miniset sehnat...

Jinak, nepřide Vám, že v posledních letech beznadějně chybí v nabídce Lega (především Creatoru) jakýkoliv set s normálníma zvířatama jako psi, kočky, krávy, prasata apod.? Poslední byl snad  4884, který mám doma, a od té doby to jsou akorát draci a krokodýlové... :P
můj flickr

grohl

Díky za pochvaly.

Tomik:
Mně se paradoxně Santa líbí hodně a na tu bídu, co set nabízí, mi přijde docela vtipný.

Obecným nešvarem nejen Creatoru je klesající množství velkých kusů v setu. Tím klesá značně variabilita stavebích postupů.

Výše uvedený set jsem předloni koupil ve výprodeji za 450kč MISB a věnoval jej k svátku přítelkyni. Všechna tři zvířata hrdě stráží UCS X-Wing na skříni a koupě nelituji ani minutu. Lev je dokonalost sama.

4916 je stále k mání na několika e-shopech. Stačí jen hledat.

Tomik

Citace od: grohl kdy 02.03.2011, 21:44:54
4916 je stále k mání na několika e-shopech. Stačí jen hledat.

Taky jsem ho našel. Za chvíli mám svátek, tak si ho asi nadělím...
...a třeba z tohoto setu taky něco svého vytvořím (bude to dost těžký po tom, co jsi z toho už postavil, ale nechme se překvapit). ;)
můj flickr

grohl

Můžeš zkusit lva. Já už si na něm dvakrát vylámal zuby. Buď udělám tělo a hlava stojí za prd a nebo na ní spotřebuju většinu dílů a na trup už se jich nedostává.

Tomik

Tak už mam taky 4916 a stále si lámu hlavu nad tím, která zvířata vlastně představují ony tři oficiální modely. Poznal jsem slepici, hlavní model trochu připomína opici, ale co je ten třetí, to opravdu netuším. Má někdo nějaké nápady?
můj flickr

Zoufalec

grohl

Mně to připomínalo ještěra, každopádně origo přestavby za mnoho nestojí.

Tomik

Všiml jsem si, že tu chybí králík (můj oblíbenec), tak jsem se dal do díla a toto je výsledek. Snad mi grohl odpustí, že mu fušuju do řemesla... ::) Pro ty, kteří by si ho chtěli poskládat, jsem vytvořil i návod (poslední týden si hraju s SR 3D Builderem, LPubem apod.).
Návod

můj flickr

Hardegon

;D Králík je výbornej. Hodně se povedl. Úžasné, co z toho mála dokážete vytvořit.

germik

Tak ten je kouzelnej :o
Kdyby se trošku předělaly zadní nohy (použít ty dvě plate 2x2) a dodělal ocas, byl by to super klokan  ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik