(Vlastní) SYSTEM ALTERNATIVNÍ MODELY

Založil grohl, 17.01.2008, 03:08:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

majer

grohl

Roztomilá potvůrka, ale klokana bych v tom vážně nehledal. I ti nejvypasenější by měli do robustnosti králíka ještě hodně co jíst.

grohl

Dva létající stroje ze zatím nejhoršího Creator setu, co vlastním- 5864.

Tomik

Přináším svůj druhý výtvor ze setu 4916 - žábu s leknínem.

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

grohl

Mořský svět
Původně vznikla jenom ryba, ale zbylých dílů mi bylo líto. "Křoví" přišlo jako druhé, poté minikrab (mohl by se hodit některým vinětářům a ještě jsem ho takhle udělaného neviděl) a nakonec něco jako mořský koník.

Martys08

Toho minikraba si postavil skvěle, u mořského koníka se mi líbí využití pinů.

Daniel

Už jsem si říkal, že sem nebudu psát, protože tě furt jen chválím ::). Ale stejně mi to nedá... Rybka opět super a doufám, že kraba můžou použít i hradaři, ne jen "vinětáři"? ;)

FilipS

Parádní potvůrky, Ryba a krab sem mi moc líbí. Nechceš zkusit postavit nějakou vinětu? Myslim, že by bylo na co koukat.  :)

Tomik

Pěkná ryba. Krab a koník jsou určitě dobré nápady, ale ryba se mi stejně líbí víc. Vidím, že možnosti tohoto setu ještě zdaleka nejsou vyčerpané...
můj flickr

Tomik

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 17.03.2011, 18:51:48
Jo ještě jedna taková technická na Tomika a ještě někoho z dřívějška. Proč si nezaložíte vlastní vlákno (něco jako máš parádního T-Rexe a jiné z 8048) a dáváte to sem do grohlova? Nevím jak se na to dívá on, ale třeba já bych nebyl nějak extra nadšený, kdyby mi někdo dával svoje stavby do mého...

Už se na tom pracuje... Mam v záloze další dva nové modely, které dám zvlášť svého tématu jenom, co je nafotim.
můj flickr

Daniel

Tak si tam hoď i tyto dva a můžete s grohlem soutěžit (nemyšleno doslovně), kdo toho z jakého setu postaví víc a hezčí ;).

grohl

Dane, minimálně ze 4916 bylo to bylo nefér. Mám tříletý náskok.

Za poslední dva měsíce jsem dostal několik emailů (3 :o ) škemrající o návod na Snowspeeder ze setu 6741. Tak tady je k dispozici i Vám.
VYDEJO

Tomik

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 18.03.2011, 20:20:22
Tak si tam hoď i tyto dva a můžete s grohlem soutěžit (nemyšleno doslovně), kdo toho z jakého setu postaví víc a hezčí ;).
Citace od: grohl kdy 21.03.2011, 18:37:38
Dane, minimálně ze 4916 bylo to bylo nefér. Mám tříletý náskok.

Musím říct, že soutěžit s grohlem je docela velké sousto. Ani tak by mi nevadilo, že má 3 roky náskok, jako to, kolik už toho postavil - vymyslet a postavit něco, co tu ještě nebylo, dá docela zabrat.
můj flickr

grohl

Po delší pauze opět pár přírůstků.
Včela 4916

SU-47 Berkut 6741

Ivansliz

Mno hezké modely. Včela jako živá. ;)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

grohl

Helikoptéra4915

Náklaďák s plošinou4915

grohl

Tomik

Tak ta želva se ti fakt povedla a včela je taky dobrá. Mám jen jednu rejpavou připomínku - zvířecí miniset obsahuje oficiálně jeden černej pin a druhej je tam jako náhradní. Ten třetí se ti tam asi přikutálel od jinud... :)
můj flickr

grohl

Popravdě nikdy jsem to nezkoumal a stavím s tím, co bylo v krabičce. Ale taky se mi stalo, že mi v jedné stavebnici dorazil zmetek. U jedné jedna součástka chyběla. U Nitro Menace jsem měl jeden velký limetový panel navíc a jinde zase přebývaly samolepky. Obecně piny moc nevyužívám, ale tady se chyba výrobce hodila.
Díky za upozornění.  ;)

gearcs

Želva je opravdu povedená, jen se hýbat.  :)

grohl

Přeprava bagru 4915
Bagr je popravdě hodně podivný,ale zase se mi poprvé povedlo využít celý obsah krabičky.

Záchranná helikoptéra 4918

grohl

grohl

grohl

Tomik

Kobra se ti opět povedla, vypadá dost dobře až z ní jde strach. Zajímalo by mě, jak moc je křehká - nerozpadá se? No, a ta sklápěčka je úplně roztomilá a navíc sklápěcí! :D
můj flickr

grohl

Tomik: drží docela dobře, ale slabé místo je  samosebou přichycení ocasu pomocí modified brick.

Díky uživateli pasin11 za upozornění, že model Starfighteru obsahuje tři 2x4 LBG plates namísto dvou. Opravdu nevím, jak si tenhle díl našel cestu do krabičky, ale už byl vyhoštěn.  >:D

Paní Robotová s kočárkem (a bonusovým mikrokočárkem) 4837

grohl

Ivansliz

Od posledně, co jsem sem koukal, tak tu toho přibyla celá řada. Super práce. Hlavně želva mi utkvěla v paměti.  ;D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

grohl

phoenicis

Krásne výtvory - hmyzák, korytnačka i nákladiaky - proste úžas  :o