LEGO Technic Rally - diskuze

Založil Shmade, 08.01.2009, 05:48:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Povolit v letošním ročníku i auta s více nápavami - pro trucky/speciály?

Ano
36 (87.8%)
Ne
5 (12.2%)

Celkem hlasů: 41

Shmade

Takže anketu jasně vyhrála sobota 12.9.  místo ještě upřesním, minulý týden jsem se byl podívat ve třech lokalitách, ale nic se mi úplně nezdálo, takže ještě budu hledat...

TomB

Přemýšlím, jestli mám vzít na závod i svůj spešl zdroj(čti autobaterka).
Jen bych se tak chtěl zeptat, jestli někoho nepoloží(otazníkůůůů??? kde jsiiii? 8) ;D), když uvidí, jak do motorů jde taková síla ;D.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

otaznik

Citace od: TomB kdy 01.09.2009, 17:14:54
Jen bych se tak chtěl zeptat, jestli někoho nepoloží(otazníkůůůů??? kde jsiiii? 8) ;D), když uvidí, jak do motorů jde taková síla ;D.
Mně je to jedno, já se budu jenom smát, až ti to shoří i s pneumatikama.  :P
Měl bys raději promýšlet jak postavit konkurenceschopnou konstrukci, než jak si co nejlépe zničit motory.

9zdenda9

Škoda že je tu minimální  váhový limit jinak bych dokázal postavit Úpo lehké autíčko z 1 XL, a můžu se zeptat jaké je tak průměrné poštovné na bricklinku na buggy motory , já našel na lego.com za 9.99 USD XL motor a poštovné za 350 Kč .....takže jestli by nebylo lepší dát 2 XL místo dvou buggy , samozřejmě do rychla ...

Dík za odpovědi ..
Stav, nebo zemřeš.
Muj QIP - ICQ - 357-701-021

Ondra

Citace od: otaznik kdy 01.09.2009, 23:19:26
Měl bys raději promýšlet jak postavit konkurenceschopnou konstrukci, než jak si co nejlépe zničit motory.
Tak snad není TomB tak blbej, aby si odrovnal drahé lego motory  :-\.

I když...Je to furt hračkoidní motor, který není na takové úpravy moc stavěnej.

Jamesek

Citace od: 9zdenda9 kdy 02.09.2009, 13:17:23
Škoda že je tu minimální  váhový limit jinak bych dokázal postavit Úpo lehké autíčko z 1 XL, a můžu se zeptat jaké je tak průměrné poštovné na bricklinku na buggy motory , já našel na lego.com za 9.99 USD XL motor a poštovné za 350 Kč .....takže jestli by nebylo lepší dát 2 XL místo dvou buggy , samozřejmě do rychla ...

Dík za odpovědi ..
Myslím, že dva XL nejsou problém (někteří na prvním závodě měli ;) Postav, budeme se těšit.

9zdenda9

xD ... horší že ještě nemám ani dva a asi to ani nestihnu ....xD
Stav, nebo zemřeš.

TomB

A říká Ti něco pojistka v motorech? :).
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

9zdenda9

Mě , jo a ten motor nechci já radši trial trucky a tak víš mě moc zavodní auta nebaví .
Jako a to s tou pojistkou to jednou přidáš a už ti to nepojede .. xD
Stav, nebo zemřeš.

TomB

Citace od: 9zdenda9 kdy 02.09.2009, 17:24:13
Mě , jo a ten motor nechci já radši trial trucky a tak víš mě moc zavodní auta nebaví .
Jako a to s tou pojistkou to jednou přidáš a už ti to nepojede .. xD
Heh.... na autobaterce nemáš proporcionální ovládání, tam je prostě všechno nebo nic.
Složení mých příspěvků:

otaznik

Citace od: TomB kdy 02.09.2009, 16:22:04
A říká Ti něco pojistka v motorech? :).
Můj příspěvek byl i jistou nadsázkou. Nicméně druhou větu myslím naprosto vážně.

Shmade

Takže další závod je před námi, uskuteční se již tuto sobotu 12.9. 2009 V Praze, kousek za Řeporyjemi, start bude ve 13 hodin.

Zde je mapka:
http://www.mapy.cz/#mm=FP@ax=132853168@ay=135764160@at=LTR%203.%20z%C3%A1vod@ad=sraz%20zde@sa=s@st=s@ssq=%C5%99eporyje@sss=1@ssp=121183340_127364812_149396588_149270220@x=132850880@y=135765712@z=16

Pro ty kdo pojedou autem bude ke zdárnému doražení na start dostačovat snad mapka výše, respektive název ulice Nad Mušlovkou, kde se bude parkovat. Pro ty kteří by chtěli přijet mhd je cesta trochu složitější a to pěšky z autobusové zastávky Slatinová (cca 10 min procházka). Pro zájemce můžu po dohodě SZ přijet ke stanici metra Lužiny a na místo je odvézt.

RZ se odehrávají v lesním porostu s hliněným podkladem pokrytým jehličím, mapku berte jako orientační, možná se nakonec rozhodnu připravit nějakou RZ i na zpevněném betonovém povrchu v okolí "parkoviště", nebo na vyšlapané cestě v poli...  uvidíme :)

Opět se prosím hlaste SZ všichni závodníci, abych měl přehled kolik se nás sejde. A prosím, kdyby vám to nevadilo, napiště mi i telefon (já ho ztratil :(, takže nemám čísla), kdyby něco tak můj telefon je i po ztrátě stále stejný a to 775 303 323.

Budu se těšit. Sebastian

A zde ještě pár fotek z místa závodu...

Shmade

Potvrzení účastníci:

TomB
Shmade

xtepn01
Jamesek

Peter
Jakpet

jakpet

zdravim závodníky, můj vůz je hotový, ovládání je taky k dispozici, mám ale jeden problém: Nemám žádného technic figa... byl by prosím někdo ze závodníků ochoten mi ho zapůjčit?

TomB

Citace od: jakpet kdy 11.09.2009, 15:09:02
zdravim závodníky, můj vůz je hotový, ovládání je taky k dispozici, mám ale jeden problém: Nemám žádného technic figa... byl by prosím někdo ze závodníků ochoten mi ho zapůjčit?
Rád půjčím....
Složení mých příspěvků:

Shmade

Vypadá to že na startu se nás zatím sejde 6, to je dobré :) S počasím to vypadá taky že by mělo být v pohodě, ale pro jistotu zas pamatujte na něco nepromokavého kdyby náhodou sprchlo, jedeme za každého počasí.

Opět jsem připravil nějaké ceny pro první tři, omlouvám se že se opakuji, ale první cena je opět malý buldozer, dle mého názoru jediný zajímavý malý set, původně jsem chtěl tentokrát koupit motokáru, ale 450,- mi za ní přišlo v obchodě moc. No budu muset být prozíravější a kupovat ceny na netu... :)  druhé a třetí místo budou zase mala Racers autíčka...

jakpet

TomB

Tak, a já vyrážím... doufám, že to dneska bude supr :).
Složení mých příspěvků:

eNTy

Jestli někdo z Prahy 8,9 a okolí chce hodit autem, ať se mi ozve na 602 372 966. Vyrážet budu po 12.00

TomB

Tak závod byl bezva, motory mi naštěstí po závodě neshořely a sem taky moc šťastnej(chá chá) že sem byl druhej :).
Složení mých příspěvků:

eNTy

Poslední závod sezóny se mi líbil asi nejvíc. Nádherné okolí, super postavené tratě, spousta zábavy. Ještě jednou díky Shmadovi za perfektní organizaci.

Jo, a 6551 Lego Polarity Switch? FAIL! FAIL! FAIL!

Shmade

To jsem rád že se závod líbil, ale poslední oficiálně nebyl, ještě jeden nejspíš bude, tak ještě nebourejte auta...  Jinak mě se závod taky líbil, mrzí mě jen to, že nebude video, ale zase fotek je přes 400... :)

V příloze jsou výsledky 3. závodu a tabulka celkového pořadí.

Jamesek

Citace od: Shmade kdy 13.09.2009, 22:54:21
... ale zase fotek je přes 400... :)

JJ, já ti říkal nedávej mi to do ruky ;)

Shmade

Fotky jsou k prohlédnutí zde: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=401680 jen ještě asi nebudou ready, tak vydržte a zkoušejte... nahrál jsem je tam teď, nevím jak dlouho to bs trvá...

Krtecek

Zdravím :-) kdy je termín dalšího závodu ? Omlouvám se za mojí delší absenci, ale nějak se to na mě všechno nahrnulo a nestíhal jsem. Tak LEGU zdar a těším se na Vás všechny až se zase potkáme u dalšího závodu.

Shmade

Termín dalšího závodu zatím není stanoven, ode mě jen potvrzení, že bude...

Měch

Nazdar,vidím že se to tu jaksi nehýbe a přitom už je proslechlo že bude další závod a Shmade mi řekl že se to řeší tady ale nic tu nevidím .
Víte teda někdo kolik času zbývá do 4. -zimní LTR?
chtěl bych se ještě zeptat, jestli budou omezení na pohon auta nebo na počet kol jako u předchozích závodů.
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Sugarfree

myslim, že to bude někdy uprostřed prosince....ale nevim to jistě, ale tak někdy to čekej ;)
LEGO TECHNIC ...it´s my style...

Shmade

Pravidla jsou stále stejná. A jak jsem psal, závod bude, to je všechno co teď vím.

Měch

Chtěl bych se zeptat,
když postavím 2 auta a přinesu kamaráda, který s ním pojede,
neporuším tím pravidla, že každy může mít jenom jedno auto?
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!