LEGO Technic Rally - diskuze

Založil Shmade, 08.01.2009, 05:48:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Povolit v letošním ročníku i auta s více nápavami - pro trucky/speciály?

Ano
36 (87.8%)
Ne
5 (12.2%)

Celkem hlasů: 41

eNTy

Citace od: ass kdy 09.07.2009, 01:24:45
Jo, to mi je jasný, myslel jsem, proč nemáš tlumiče v ose nápravy za kolem nebo co nejblíž k němu.

V sobotu uvidíš, že tam prostě nebylo místo. Možná u přední, ale vzadu bez šance.

Shmade

xtepn: Mě se to s těma většíma kolama líbí a na ty čtyři motory jsem fakt zvědavej. :)

...už je taky čas abych napsal jak se dostat na místo závodu.

Kdo jede autem, tak si to asi zvládne najít sám podle mapy (ulice Jitrocelová)... Kdo jede mhd, tak je potřeba se dostat na autobusovou zastávku Velká Ohrada (linky 174, 211, 235) Nejsnáze jde na autobus přestoupit ze stanice metra Luka. Nebo si to už nějak najdete kudy je to pro vás nejvýhodnější... dále kousek pěšky viz mapka.  Kdyby něco tak volejte 775303323.

Závod bude začínat opět ve 13 hodin, já tam budu pobíhat už tak od desíti, tak kdyby někdo chtěl přijít dřív tak klidně může. Po konci závodu se přesuneme do nedaleké hospůdky kde proběhne vyhlášení výsledků.

Tady ještě nějaké malé ceny pro radost

1. Místo

(Jako minule no, ale je to takovej jedinej rozumnej malej Techic set a Peter když nemůže jet, tak ho vyhraje stejně někdo jinej)

2. Místo

3. Místo

TomB

Super, už se těším na buldozer :) ;).
Po vyzkoušení mého vozidla v mírném terénu s trochu nabitými baterkami soudím,
že bych se mohl umístit.
Dokonce, když jedu na plno, a dám zatáčku na plnej rejd, jedna strana auta se zvedne, a ta druhá má tlumiče na podlaze ;D.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

eNTy

Kdo pojedete autem, mohl byste mně někde u metra nabrat? Šel bych spíš dřív, klidně už před obědem.

Shmade

Tenhle závod se pustím na tenký led s ovládáním řízení ala Peter resp. TomB, tak jsem na to zvědavej. :)

9zdenda9

Citace od: Shmade kdy 10.07.2009, 11:56:03
Tenhle závod se pustím na tenký led s ovládáním řízení ala Peter resp. TomB, tak jsem na to zvědavej. :)

sorry že cituju ,ale tohle jsem vůbec nepochopil
Stav, nebo zemřeš.
Muj QIP - ICQ - 357-701-021

TomB

No na závodě jsem měl místo zatáčení na baterky, zatáčení na dynamo......
Jinak na svým mega ovladači mám dynamo taky namontovaný  ;D ;D ;D ;D(ale je tam i BB ;D)
49zdenda9: Tak co, přesvědčil jsi famíliju? ;D
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

9zdenda9

jo přemluvil jsem je ale asi jestli se pojede tak až na další závod :-d teď bych nestih postavit auto .
Stav, nebo zemřeš.

TomB

Pokud máš alespoň 2X Buggy motor, kabely, a přední nápravu a motor k ní, tak to fpoho stihneš, já sem tahle prostavěl jednou celej den nonstop, no skus to, třeba něco dobrýho postavíš..... :)
Složení mých příspěvků:

Jamesek

Citace od: TomB kdy 10.07.2009, 12:17:28
Pokud máš alespoň 2X Buggy motor, kabely, a přední nápravu a motor k ní, tak to fpoho stihneš, já sem tahle prostavěl jednou celej den nonstop, no skus to, třeba něco dobrýho postavíš..... :)

Myslím, že stačí i jeden buggy nebo xl motor. Jestli se na startu potká několik závodníků s technickými problémy jako minule (přidá se někdo? ;) ), tak je šance se umístit s jakýmkoliv jezdícím autem ;)

TomB

No já jsem při testování zjistil jednu závadu, a o takovou, že se mi hlavou ježí vlasy.
A proto - Páni a Dámové, členové tohoto fóra, a jiná individua, hehe ;D.
Slavnostně vám oznamuji strašnou závadu našeho týmu....
Na našem autě přestala svítit přední dvojice světel.... ;D ;D ;D ;D.

A tady to máte v originále: ;D

Человек и дамы, участники этого форума, а также других лиц, HAHA.  ;D ;D

Торжественно заявляю вам ужасную неудачу нашей команды ....

Наш автомобиль остановили пару света огней ....  >:D ;D
Složení mých příspěvků:

9zdenda9

já nemám ani 1 buggy motor ale strýc má dovézt z práce kabely a nacvakáme to na knektory a udělám to přes ir a bateryky na ovladači  ???
Stav, nebo zemřeš.

Shmade

No koukal jsem na předpověď a bohužel i zítra mají být přeháňky, tak se na to nezapomeňte připravit, nějaká nepromokavá bunda, pláštěnka či deštník se bohužel asi bude hodit, případně i nějaký kryt na vůz, aby byl chráněn při čekání na start (rozřízlá igelitka třeba...). Závod se uskuteční za každého počasí, samozřejmě kdyby přišla nějaká průtrž, tak může být pozastaven, to už se dohodneme na místě podle situace.

9zdenda9

jestli bude pršet tak to budete mít hodně kruté  :'( :D :o
Stav, nebo zemřeš.

TomB

Tak jo, já vyrážím na bus.....
Jinak kdo vlastně přijde z řad diváků?? :)
Složení mých příspěvků:

Jamesek

Ač to tak večer nevyadalo, auto je připraveno na start. Takže už se těším na závody.
Dneska jdu bez diváků ... :)

Ridiq

.

Shmade

Vydrž, všechno bude, jen to není práce na pět minut...

Zatím pouze v krátkosti slovem.

Na startu se sešlo šest závodníků, bohužel jtcbrg kvůli závažnému problému na moc diferenciálu svého vozu nakonec vůbec neodstartoval a závod tak absolvovalo pouze jezdců pět. Ze začátku nám nepřálo počasí a tak se první dvě RZ jely za deště, pak se počasí začalo umoudřovat a následující 4 RZ nám umožnilo absolvovat už v lidštějších podmínkách. Oproti prvnímu závodu, který byl velkou neznámou, měli jezdci u druhého závodu už lepší představu jak takové Lego Technic Rally vypadá. Díky tomu byly vozy všech účastníku lépe připraveny na boj s náročným terénem, což však neznamenalo snížení tempa, naopak vozy jezdily oproti prvnímu závodu rychleji a tak bylo na co koukat...

Jsem teď v práci a nemám u sebe tabulky s časy, takže zatím jen finální pořadí jezdců bez časů.

1. Shmade
2. Ass
3. Jamesek
4. TomB
5. Xtepn01

Jctbrg neklasifikován

Celkově myslím, že se závod vydařil a užili jsme si spoustu legrace, díky všem co dorazili.

Sebastian

9zdenda9

no xtepne ?  :o ??? že se nestydíš poslední se 4 buggy motory. ? ??  :-\
Stav, nebo zemřeš.

Shmade

Tak tady prvních pár fotek...

TomB

Ta poslední fotka co tam je, je vyfocená speciálně pro otazníka,
Aneb jak vypadá buggy motor ve vodě ;D ;D.
Složení mých příspěvků:

Shmade

Následuje výčet vozů, které se zůčastnily 2. závodu LTR - Rally Ohrada.

Shmade

Startovní číslo:    7
Jméno jezdce:     Ivan Ivanovič
Nick:                 TomB

Hmotnost vozu:  938 g
Náhon:              RWD
Pohon:              2x Buggy motor
Zatáčení:           PF medium

+ funkční světla

Shmade

Startovní číslo:    21
Jméno jezdce:     Nikola Tepper
Nick:                  Xtepn01

Hmotnost vozu:  1790 g
Pohon:              4x Buggy motor

+ funkční světla
+ fake motor

Shmade

Startovní číslo:    23
Jméno jezdce:     Sebastian Ečer
Nick:                  Shmade

Hmotnost vozu:  898 g
Náhon:              4x4

Shmade

Startovní číslo:    28
Jméno jezdce:     Stanko Jamala
Nick:                  Jamesek

Hmotnost vozu:  950 g
Pohon:              2x Buggy motor + 2x PF XL
Zatáčení:           Mini motor

Shmade

Startovní číslo:    69
Jméno jezdce:     Ass
Nick:                  Ass

Hmotnost vozu:  1234 g

+ fake motor

Shmade

Výsledky 2. LTR závodu:

Shmade

Zde je tabulka doposud získaných bodů v šampionátu, ještě je před námi minimálně jeden, ale spíše dva závody (konec srpna, konec září), ve kterých se rozhodne o tom jak tahle tabulka bude vypadat finálně. Nic není ztraceno ani vyhráno, už teď se těším na další závod, zatím se úroveň soutěže zvyšuje velkými kroky a mám pocit, že tomu bude i nadále. Čest všem konstruktérům a závodníkům, kteří se doposud zůčastnili!

Shmade

Zatím se to tady po závodě s reakcemi moc nerozjelo... :) Snad tomu napomůže video, které se mi teď konečně na potřetí podařilo vyexportovat bez erroru, holt nemám železo na střih HD. Nakonec se ale přecijen zadařilo, takže teď jen musím počkat domů na rychlé připojení, abych Vám mohl nahrát 813 MB zábavy. :)     Stay tuned...