LEGO Technic Truck Trial - diskuze

Založil peter, 16.09.2006, 12:17:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Jste pro povolení vyššího napětí pro napájení vozidel než je 9V?

NE
1 (7.7%)
ANO
6 (46.2%)
Je mi to jedno
6 (46.2%)

Celkem hlasů: 13

peter

No docela jsem překvapen reakcemi. Ze šesti závodů jsou pouze dva úplně mimo Prahu. Do lokalit ostatních závodů v Praze (vč. Těptína) se dá bez problémů dojet MHD, takže v tom problém nevidím a proto trochu nechápu tuto reakci:

Citace od: xtepn01 kdy 26.05.2008, 16:44:49Nicméně na ty závody, co jsou aspoň na stejném mapovém listě jako Praha se minimálně zajedu juknout.
(doufám tedy, že to minimálně bude vč. tvého závodního stroje ;))

Ostatní dva závody mají být takovou menší oplátkou za to, že soutěžící z těchto lokalit za námi také dojíždějí a to na každý závod. Než jsem k tomuto kroku přistoupil, tak bylo toto téma zmíněno i v loňské anketě. Pro možnost občasného dojíždění do jiných lokalit mimo Prahu se vyslovila naprostá většina hlasujících.

Co se týká dopravy do Plzně a Kadaně, tak věřím, že by se dala domluvit nějaká společná doprava např. dvěma vozy, ostatně jak i Moučka navrhl. Já sám však do Plzně plánuji jet autobusem, tak jako jezdí autobusem Bejver do Prahy.

PS. Co se týká Kunratic, tak do včerejšího dne jsem netušil, že existují ještě nějaké jiné Kunratice, než ty v Praze :-[
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Pro vítěze druhého závodu je připravena malá motivace v podobě minisetu 8642.

peter

Čas se opět neúprosně krátí a již za pár dní se bude konat druhý závod letošního mistrovství LEGO Technic Truck Trial (21. června). Místo pro závod bylo stanoveno na novou lokalitu a sice Kunratice v Praze.

Místo závodu se nachází poblíž horního vstupu do lesa (od centra Chodov), poblíž dětského hřiště. Podle předpovědi by nám tentokrát počasí mělo přát více. Doufám tedy, že se na závod přijdou podívat i diváci, kteří si mohou sledování závodů zpestřit příjemnou procházkou lesem.

Listina přihlášených posádek:

• Ass
  • Xtepn01
  • Peter
  • Michal Moučka
  • Shmade
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

eNTy

Super, už se těším. Do budoucna bych za nás za lenochy loboval za místa, kde se dá blízko a snadno zaparkovat. Přece jen, LTTT už vyžaduje dost velký model, vybavení a zázemí.

Michal Moučka

Citace od: xtepn01 kdy 17.06.2008, 10:51:19
Do budoucna bych za nás za lenochy loboval za místa, kde se dá blízko a snadno zaparkovat.
Koukal jsem na možnost parkování a tady byla volná místa u bytovek. Žádný zákaz jsem tam neviděl. odkaz
A nabízí se ještě jedna možnost a to přímo u restaurace, kam se potom přesuneme. odkaz

eNTy

Tak parkování u hospody je super, díky za tip.

Colonel32

DULEZITE UPOZORNENI:

Pokud mi nenapisete, ze vam mam vzit spolecny projekt na KTT, tak vam ho tam nevezmu.

Michal Moučka

Citace od: xtepn01 kdy 17.06.2008, 14:38:10
Tak parkování u hospody je super, díky za tip.
Aby ses neradoval předčasně, od hospody Tě čeká výšlap k místu konání.   >:D

Colonel32

pred hospodou byva obcas docela plno, u lidi, kteri jsou i na LTT myslim, ze by bylo lepsi nechat to u tech bytovek, at nezabiraji na cely den mista lidem, kteri prijedou jen chlastat.

Michal Moučka

Citace od: Colonel32 kdy 17.06.2008, 20:19:27
pred hospodou byva obcas docela plno, u lidi, kteri jsou i na LTT myslim, ze by bylo lepsi nechat to u tech bytovek, at nezabiraji na cely den mista lidem, kteri prijedou jen chlastat.
Ty dvě až tři auta se tam určitě vejdou a ti co chlastaj, tam nemaj autem co dělat.  >:D

eNTy

offtopic
Citace od: Michal Moučka kdy 17.06.2008, 20:27:41
...a ti co chlastaj, tam nemaj autem co dělat.  >:D

Za sebe musím říct, že jsem si na nealko dost zvykl a celkem mi chutná. Někdy si ho dám, i když nikam nejedu.  ;D

Shmade

Tak já jen hlásím, že nepřijdu na sraz na tom chodově, ale budu čekat na místě závodu... snad to najdu : Ale předpokládám, že tam zas bude jako minule připravenej otaznik i s tratěmi, tak to snad neminu :)

peter

V sobotu 21. června proběhl druhý závod letošního ročníku Mistrovství LEGO Technic Truck Trial. Ze strany organizátora si myslím, že se závod vydařil a doufám, že i soutěžícím a divákům se líbil.

Reportáž včetně fotogalerie a výsledků najdete na stránkách LTTT. Ještě jednou děkuji za účast jak závodníků tak diváků, kterých bylo opět dost a samozřejmě gratuluji vítězi.

Shmade

Mě osobně se závod líbil ještě víc jak předchozí, dáno to bylo asi tím, že vyšlo počasí, bylo to v pěkné lokalitě a hlavně sekce mi přišly mnohem rozmanitější a zajímavější než minule. Obvzláště downhill byl vtipnej :) Klidně bych byl pro, aby na příštích závodech byla nějká podobná sekce nebo třeba i víc v takovémhle duchu, prostě třeba klidně bez branek jen start-cíl, dáš nedáš... :) Takový brutální vložky pro zpestření, na kterých by se v podstatě ani nemuselo ztrácet moc času, možná tedy pak opravami. :)  Nemusely by to ale být nějaké nebezpečné vraždy, ale prostě něco extrémnějšího... Netvrdím, že současné překážky v sekcích nejsou extrémní, naopak se mi vybavuje dost branek, které nedalo ani jedno auto, ale prostě dát sem tam nějakou takovou "zvláštní" vložku.  Jinak gratulace Assovi a doufám, že se mi tě někdy podaří porazit. :)

eNTy

Souhlasím se Shmadem, závod byl vynikající, velký dík všem, co stavěli sekce, byly fantastické. Závod byl nejen počasím lepší než první, doufám, že nasazená laťka bude překonána. Gratuluje samozřejmě celému podiu, slibuju, že vám budu příště zase šlapat na paty - a snad i víc.

Michal Moučka

Přidávám se k řadě gratulantů Assovi k jeho dalšímu vítězství. Já jsem byl se závody také maximálně spokojen. Sekce měly zajímavé překážky, ale obtížností byly ideální pro naše vozy. K dokonalosti už chybí jen dovychytat drobné technické problémy na vozech. Myslím, že jsme zase předvedli hardcore trucktrial.  >:D
Těším se na další závod, který by se měl konat v Plzni. 

Michal Moučka

Lord.obiv

Mám malý dotaz, točíte i videa ze závodů LTTT ?  :)
Budiž LEGO

Michal Moučka

Citace od: Lord.obiv kdy 23.06.2008, 18:05:11
Mám malý dotaz, točíte i videa ze závodů LTTT ?  :)
Snažíme se....  ;)

Hamec

Několik dalších fotek z druhého kola.

A ještě dalších několik z prvního kola

Edit: upraven odkaz a přidán další.
Modifikované přísloví: LEGO za LEGO, stud za stud.

peter

Tak a je to opět tady. Termín třetího závodu se neúprosně blíží. Pro třetí závod bylo vybráno opět jedno z loňských míst, na kterém proběhl asi jeden z nejzajímavějších závodů - Satalická obora. Místo závodu si můžete prohlédnout v galerii z loňského závodu a závod připomenout pomocí reportáže na webu LTTT.

Tímto tedy opět zahajuji registraci účastníků pro tento třetí závod letošního mistrovství LTTT. Opět prosím všechny závodní teamy aby se mi hlásili pomocí SZ. Registrace bude tentokráte ukončena v pátek 18. července ve 14:00.

Listina přihlášených závodních posádek:

• Peter
  • Ass
  • Michal Moučka
  • Xtepn01
  • Shmade

Shmade

Pánové, já vůbec nestíhám dostavit... si asi budu muset vzít ve čtvrtek a pátek volno z práce :)   A ještě do toho mi přijde, že teď jak to dělám, že to bude komplikovanější než před tím, takže bude větší pravděpodobnost, že se něco po**r*, to že to bude náchylnější k přeskakování převodů už vím teď :).  No snad to stihnu, přinejhoršim udělám fakt nějakou nejvíc primitivní nouzovku za pět minut, kterou zatížim kamenem, aby měla aspoň minimální hmotnost. :)  Uvidíme, ale pokud se mi to povede, tak jsem zvědavej na jízdní vlastnosti, budu tam mít na každý nápravě uzamykatelný diferenciál, v náhonu žádnýho šneka a těžište o dost níž než na minulém autě, pokud to teda vyjde tak jak si představuju. :)  Co jsem zatím zkoušel motorizovat samotné zadní nápravy - ty jsou zatím jediný komplet, tak to jezdí celkem rychle a   zatáčet by to mělo jedna báseň...   no závod ukáže... pokud teda nebudu jezdit s tím kameňákem :)

peter

Jen stav, stav. Nejsi sám, já také stavím. Každopádně se neboj přijít i klidně jen s kameňákem - já se také nebál ;D Každý bod do celkového hodnocení se počítá.

Co se týká srazu, tak bude ve 12:30 na autobusové zastávce Satalická obora. Spojení je jednoduché a sice autobusem č. 186 od metra "B" Rajská zahrada nebo z druhé strany ze sídliště Prosek/Letňany. Pro později příchozí a hlavně diváky je přesné místo závodu zde.

Shmade

A s cim si nebyl na aute spokojenej, kdyz ho taky predelavas?

eNTy

Citace od: Shmade kdy 15.07.2008, 11:22:15
A s cim si nebyl na aute spokojenej, kdyz ho taky predelavas?

To by se skoro dalo považovat za drzost  ;D

Shmade

No samozřejmě, že byl se vším spokojen a auto staví nové jen aby nás mohl oslnit nějakým dalším nádherným vozem, už se těším.
Co ty? Jedeš jako minule, nebo něco přibude? Třeba zelený neony na podvozku?   ;D

Shmade

Vím, že je to pozdě, ale přeci...
tady jsou fotky z minulého závodu, chtěl sem je sem dát už dávno (v tomhle stavu na rajceti vysí už snad od neděle po závodě, kdy je tam nahrávala přítelkyně, abych se na ně podíval), ale pořád sem měl pocit, že se dostanu k tomu protřídit milion fotek našeho psa a dalších, které s Legem nemají nic společného, no a taky některé fotky pootáčet a tak, no ale prostě doma si na to nikdy nevzpomenu, takže tak...   Kdyby je někdo chtěl v původní kvalitě, nebo je chtěl přidat do BS galerie, tak ať mi napíše sz a já je někam nahraju... 

Ale co nějaký jsou podle mě dobrý... :)

http://hys.rajce.idnes.cz/2.zavod_Lego_Truck_Trial-Kunratice-21.6.2008/#album

TomB

Nenašla by se náhodou nějaká hodná duše která by mě (teoreticky) i mého miláška (lttt vůz) vzala z Brna??
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

peter

Citace od: TomB kdy 16.07.2008, 15:54:44
Nenašla by se náhodou nějaká hodná duše která by mě (teoreticky) i mého miláška (lttt vůz) vzala z Brna??

Myslím, že nejsnazší je využít autobusového spojení, tak jako Ass využívá autobusů z Kadaně.

Shmade

Tak hlásím zranění :) V průběhu testování jsem strčil omylem palec do ozubení a udělalo mi to štěnici do krve!  Respekt Lego power! :)