Moje hrady

Založil Colonel32, 16.04.2005, 16:31:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Peetrs

Uzavřel jsem svou sbírku pirátů a nevěděl co dál... Pak se mi povedlo na eBay koupit tohle všechno za neodolatelnou cenu a tím bylo rozhodnuto. Začínám s hrady!!!  ;D

Peetrs

foto

chadzi

wow, nice army colonel  8) peetrs na tenhle bundle jsem chvili koukal na ebayi ale 100 se mi zdalo moc...

btw se musim pochlubit poslednima ulovkama...

Colonel32

dalsi krabicovej fetisista? Co vas na tom proboha tak fascinuje?

Shi-So

Citace od: Colonel32 kdy 05.06.2006, 21:12:15
dalsi krabicovej fetisista? Co vas na tom proboha tak fascinuje?

Otevrit krabici ,to je jako otevrit truhlu s pokladem ;D
Tomu se nic nevyrovna ;)

otaznik

Citace od: Shi-So kdy 05.06.2006, 21:49:42
Otevrit krabici ,to je jako otevrit truhlu s pokladem ;D
Tomu se nic nevyrovna ;)

Přesně tak. A další krabice jsou na cestě....  >:D >:D

Colonel32

Millan

Ja jsem otevrel krabici zatim jenom dvakrat v zivote...a to jenom humpolacky zabalenou bonanzu 4886 a city train 4511...
jinak vsechno lego mam z druhe ruky...me je to proste lito rozbalit;i kdyz mam set MISB,cekam az ho sezenu v secondhandu,a pak se mi povede diky temhle "krabicovejm fetisistum" vymenit ten nerozbalenej daleko vyhodneji... ;)

P.S.No,nekdy je to opravdu sila,chodit jentak okolo tech krabic!!!Clovek si na tom pekne natrenuje pevnou vuli..nejlepsi je to myt schovany u znamejch :) Samozrejmosti
je vybirat si "legoabstinenty"...

Millan

to Colonel32...

Zajimalo by me,kolika bitev se ty tvoje artilerie uz zucastnily??? Soude dle stavu mecu,stitu,prileb i brneni to spis vypada,ze chodej jenom po prehlidkach...Mel bys to pujcit nejakejm detem,oni uz by jim  tu image vyslouzilejch valecniku zoubkama udelali... :P

otaznik

Citace od: Millan kdy 05.06.2006, 23:02:09
Ja jsem otevrel krabici zatim jenom dvakrat v zivote...a to jenom humpolacky zabalenou bonanzu 4886 a city train 4511...
jinak vsechno lego mam z druhe ruky...me je to proste lito rozbalit;i kdyz mam set MISB,cekam az ho sezenu v secondhandu,a pak se mi povede diky temhle "krabicovejm fetisistum" vymenit ten nerozbalenej daleko vyhodneji... ;)

P.S.No,nekdy je to opravdu sila,chodit jentak okolo tech krabic!!!Clovek si na tom pekne natrenuje pevnou vuli..nejlepsi je to myt schovany u znamejch :) Samozrejmosti
je vybirat si "legoabstinenty"...
Ty si seženeš MISB, ale raději ho prodáš? To je teda větší úchylárna, než ty moje krabice....
To nechápu, tobě nejde o LEGO, ale o prachy....

Colonel32

Citace od: Millan kdy 05.06.2006, 23:17:08
to Colonel32...

Zajimalo by me,kolika bitev se ty tvoje artilerie uz zucastnily??? Soude dle stavu mecu,stitu,prileb i brneni to spis vypada,ze chodej jenom po prehlidkach...Mel bys to pujcit nejakejm detem,oni uz by jim  tu image vyslouzilejch valecniku zoubkama udelali... :P

PS. Artilerii nemam zadnou... mam jen pechotu, jezdectvo, a lukostrelce.

A mas pravdu, je skutecne lepsi je poslat na prehlidku nez do boje, nechci prece zbytecne redukovat pocty. Ve skutecnosti zatim pamatuji vsehovsudy jen jednu bitvu, a to dobyvani hradu 6081, ale toho se tehdy ucastnila jen asi 8mi-clena druzina, jeste v dobach KR73CHu... tz. nekdy okolo dubna 2005

Aki

Tedy 6080 v MISB bych si také dal říct. Je to hrad mé dětské touhy a mít možnost ještě tu krabici i otevřít...

chadzi

neni to misb, jen novy v krabici (rozdelany a sacky vysypany) se vsema katalogama atd...

-> colonel: o MISB snad neni potreba diskutovat, na to nemusis bejt fetisista aby se ti to libilo vic jak zaplivany kiloware  ;D
sety v krabicich -> sberatele to oceni, stavitele az tak moc ne. ja se povazuju za oboje takze pokud muzu set s krabici tak radsi par eur priplatim.

Millan

Citace
Ty si seženeš MISB, ale raději ho prodáš? To je teda větší úchylárna, než ty moje krabice....
To nechápu, tobě nejde o LEGO, ale o prachy....

ja neshanim MISB,ja jen shanim lego a nekdy se do toho secondhandu proste ten MISB bohuzel priplete no.. a ten je mi pak lito rozbalit.A krom toho nemam zadnej MISB,kterej uz bych nemel v rozbaleny verzi... ;)

otaznik

Citace od: Millan kdy 06.06.2006, 09:47:22
ja neshanim MISB,ja jen shanim lego a nekdy se do toho secondhandu proste ten MISB bohuzel priplete no.. a ten je mi pak lito rozbalit.A krom toho nemam zadnej MISB,kterej uz bych nemel v rozbaleny verzi... ;)
Tak až bude nějakej nerozbalenej setík, tak dej vědět...  ;)

Dargnon

Mám 2 hrady, 6090 a 6097. V té době už jiné nebyly tak sem kupoval to co bylo...

Colonel32

Postavy v prvni rade, z leva:

Adelaide T. Flankers, Plukovnik Fox, Stephanie Snipes, stary znamy Vasilijevic Kirow a v druhe zelene zbroji ho doplnuje Aleksander Sergejevic Ragulin

celkem 109 jezdcu a 200 prislusniku pechoty

Colonel32

tbc

chadzi

Colonel32

privez svoji orli tvrz do republiky, a muzeme udelat akcni diorama

J0hny54

:o :o :o
Tak to je pěkný, mám co dohánět a jestli se vůbec někdy k tomu počtu přiblízim. Je to moc krásný, zvlášt když je jich tolik a ještě jsou hezky vyrovnaný.

chadzi

Citace od: Colonel32 kdy 15.08.2006, 19:18:02
privez svoji orli tvrz do republiky, a muzeme udelat akcni diorama

jeste neni dodelana  ;) btw to je neprepravitelny jelikoz jsem jeste lama a mam to jen na 2 moduly. jedine to odvezt i se stolama  ;D

Colonel32

Citace od: chadzi kdy 15.08.2006, 20:00:16
jeste neni dodelana  ;) btw to je neprepravitelny jelikoz jsem jeste lama a mam to jen na 2 moduly. jedine to odvezt i se stolama  ;D

sezeneme nekde avku, ne?

chadzi

to vyjde levnejc ti zaplatit letenku abysme to udelali tady  ;D ;D ;D

Colonel32

peeters je chtel videt...

Need

Spy Agent

Colonel32

call me colonel...

myth

Napadá ma iba jedna otázka - prečo práve 17 kusov? Prečo nie 18 alebo 20? 8)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Honzik

To je jednoduchý 1 set rozbalí a 16 MISBů dá do skříně  ;D ;D

Colonel32

protoze 16 rozkucham (coz da dve vlny po 8mi),a jeden si necham komplet