Vánoční výloha na rok 2025

Založil peki, 08.11.2024, 16:13:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

Igorus

Citace od: Matthes_CS kdy Dnes v 11:19:52Můj domeček už je koukám komprimovaný, chybí komíny, sedí vedle, na jeho místě je jiný, místo kadibudky strom, pumpa taky chybí, takže je to už asi jedno  :)

Pumpu... nám se ztrácejí celý moduly... a on s pumpou :)

Letos se mnou po výstavách bude jezdit i krabice "ztráty a nálezy za posledních deset let". Výhoda že z nečeho se stalo postupně investiční Lego. Co se nebude identifikovat, bude vystaveno na Kostkách.

Citace od: peki kdy Dnes v 08:19:39CO ta ladovska ? Moho povést komprimaci modůlů kde jsou domečky? Bylo by to jednodušší na přepravu

Zříceninu možno ještě více zřítit.

Citace od: HD kdy Dnes v 10:00:02Můj model je také možno uvést do stavu vhodnějšího k přepravě. (i když jej nevidím na fotkách).

Tvůj model (a i další co nebyly využity pro výlohu) jsou uskladněny u mně. Behěm následujícího období budu informovat o možnostech vyzvednutí.

milanv

Můj modul asi moc zkompresovat nejde, ale kdybyste nějak potřebovali, máte moje svolení dokud to ebude znamenat nějaké významné ztráty na dílech. Součástí modulu je i létající stroj s dětmi.
Pán na Žlutém hradě

Daniel

Také netrvám na vrácení v postaveném stavu . ;) I když místo igelitky bych asi radši svoji polepenou krabici . :)