Vánoční výloha na rok 2025

Založil peki, 08.11.2024, 16:13:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 11 Hosté prohlíží toto téma.

Igorus

Citace od: Matthes_CS kdy 22.01.2026, 11:19:52Můj domeček už je koukám komprimovaný, chybí komíny, sedí vedle, na jeho místě je jiný, místo kadibudky strom, pumpa taky chybí, takže je to už asi jedno  :)

Pumpu... nám se ztrácejí celý moduly... a on s pumpou :)

Letos se mnou po výstavách bude jezdit i krabice "ztráty a nálezy za posledních deset let". Výhoda že z nečeho se stalo postupně investiční Lego. Co se nebude identifikovat, bude vystaveno na Kostkách.

Citace od: peki kdy 22.01.2026, 08:19:39CO ta ladovska ? Moho povést komprimaci modůlů kde jsou domečky? Bylo by to jednodušší na přepravu

Zříceninu možno ještě více zřítit.

Citace od: HD kdy 22.01.2026, 10:00:02Můj model je také možno uvést do stavu vhodnějšího k přepravě. (i když jej nevidím na fotkách).

Tvůj model (a i další co nebyly využity pro výlohu) jsou uskladněny u mně. Behěm následujícího období budu informovat o možnostech vyzvednutí.

milanv

Můj modul asi moc zkompresovat nejde, ale kdybyste nějak potřebovali, máte moje svolení dokud to ebude znamenat nějaké významné ztráty na dílech. Součástí modulu je i létající stroj s dětmi.
Pán na Žlutém hradě

Daniel

Také netrvám na vrácení v postaveném stavu . ;) I když místo igelitky bych asi radši svoji polepenou krabici . :)

peki

OC Černý most toho 27.1. od 18:00
- pool
- chikos
- hardegon
- peki

peki

OC Letňany zítra čtvrtek 29.1 od 17:00

peki
milanv
vasyk sochy cca 12:00

doprava pátek igorus

Pokud by chtěl někdo další pomoci jste vítáni :)

linhi

Klidně můj modul do igelitky ,díky...

peki

Deinstalace v Brně se na první pokus bohužel nezdařila. Vypadá to že krabice pro deinstalaci nejsou (přesto že bylo domluveno jejich schování), dále není možné schovat naloženou paletu do skladu protože neprojde výtahem. Ve skladu není místo na nic. A ani paleta není.

Budu tedy jednotlivé moduly dle předchozího souhlasu více či méně komprimovat. Pokusím se je zabalit do folie. Budu muset všechno odnosit cca 400 m do parkoviště v obchodním centru.

Z výše uvedeného vyplývá že v této prodejně už já osobně nic instalovat nebudu. V Brně je ještě OC Olympia. Ověřím rozměry výlohy. Během Q1 se pak rozhodněme co s perníkama a F1. Instalace na výstavě např. zmiňovaná Olomouc by vyžadovala:
-domluvení/organizaci dopravy
-domluvení organizaci instalace
-domluvení organizaci deinstalace a následné rozpuštění projektu

Je možné řešit i alternativně rozpuštění projektu a potom kdo pojede na výstavu doveze svoje moduly, takže výsledek bude o něco menší.

roko86

Klidně můj modul do igelitky ,díky...