Výloha k propagaci nové řady F1

Založil peki, 08.11.2024, 15:55:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Stimpi

peki

Citace od: peki kdy 06.03.2025, 09:37:20Stáje kdo ještě nedodal fotky klidně rozestavěné dejte aspoň pracovní verzi. O víkendu nejpozději v neděli prosím o finál.

1) Martindavid igorus BWT Alpine

Hledá se náhradník náhradníka  :-[
Igorus to nějak nezvládl( moje chyba, byl jsem línej balit a poslat poštou o 1 krabici navíc)

Takže 2 pokus do Letňan :
MartinDavit nebo se mi přihlásil Foton?

Zkusím něco dát dohromady (provizorně do OC Černý Most), nepočítal jsem s tím. Přinejhorším tam bude 1 stáj chybět.

To že si kvůli některým připadám jako neslušné slovo je věc druhá.

Nutím někoho do něčeho? Když tak mi řekněte já zkusím změnit slovník. Použiju třeba umělou inteligenti. Pokud se dospělého člověka na kostkách zeptám jestli něco do nějakého termínu zvládne, tak mi klidně na rovinu řekněte, že se to nedá stihnout. Já se optám jinde. Necelé 2 dny před instalací (ano lepší než na instalaci) s tím budu obtížně něco dělat. Chápu že je to koníček, každý máme dvoje další aktivity. Byla řada komplikací s distribucí dílků.

Díky všem ostatním kteří se zapojili a dodali nádherné věci i za ztížených podmínek. Nejen díky vám si říkám že to za to stojí ( a už si nepřipadám jako neslušné slovo :)

Igorus

Garáž Ferrari. Samolepky na instalaci.

A pardon za komplikaci s druhou garáží.

Stimpi

Peki kdyby každej kdo pojede na instalaci zmáknul nějakej kousek vybavení tak bychom společně mohli tu alpinu dát. Co na to ostatní?

Vasyk

Po domluvě s Pekim BWT vyřeším.

Vasyk

Vrch asi komplet.

Borun

Vrchní část jsem začal pomalu stavět . Bude tam Mc Donalds

Robkteryten

Tak finale, lepe to ted nebude.

Hardegon

Tribuna s cca 400 lidma. Zbytek přidám na místě.

Hardegon

Celý závod budeme i přenášet do světa.

sharkabrick

I u mě hotovo a zabaleno.

Vasyk

Barvičky tam jsou, zítra doladím, jdu do polohy ležmo.

Hacislav

Uupss

Já jsem vlastně, nepostnul dokončenou garáž.

Jinak mám zakrabicováno, věci na focení nachystané a sbalené.
A těším se na vás na zítra.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Hacislav

V rámci reserze jsem narazil na značkové oblečení atd.
Tak tomu jsem neodolal a musel ztvárnit.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Vasyk

Asi komplet. Figy na místě. Tile nahoře posunuty.

peki

Vasyku supr, úplně v tom vidím ty barvy (té "friends" formule)

peki

Citace od: Hacislav kdy 11.03.2025, 00:28:33V rámci reserze jsem narazil na značkové oblečení atd.
Tak tomu jsem neodolal a musel ztvárnit.
Na ty slečny jsme úplně zapomněly :)

peki

Citace od: Hardegon kdy 10.03.2025, 21:32:00Tribuna s cca 400 lidma. Zbytek přidám na místě.

Naprostá pecka :)

peki

Citace od: Robkteryten kdy 10.03.2025, 21:20:20Tak finale, lepe to ted nebude.

Supr. Jsi zbytečně skromný.

peki

peki

Citace od: Igorus kdy 10.03.2025, 16:37:04Garáž Ferrari. Samolepky na instalaci.

A pardon za komplikaci s druhou garáží.

Krásný z tohohle máš u mne za jedna. Takže jsi si částečně opravil tu nedostatečnou z neděle, jen neusnout na vavřínech a nepřestat se snažit. Talent není všechno :)

peki

Druhé patro šipka a peki

Stimpi

Posílám finál a pomalu jdu balit ;)

sharkabrick

Další krásná práce "za námi".
PS: Děkuji všem co do stájí dali pár plate, aby figy nepadaly 🙂

peki

Poděkování všem kdo se zapojili. Výsledek je parádní, viz přiložení orientační foto.

Pár poznámek:
1) druhé patro Já jsem se sychronizoval podle šipky má v tam 2 bricky od podlahy, ostatní (vasyk,Sarka) 1 brick) nechal bych 1 brick. Ty naše 2 moduly (šipka peky upravíme do Letňan

2) pokud budete stavět prosklenou budovu počítejte také s osvětlením, je to opravdu lepší. Postup stejní jako u garáže, viz obr od MilanV
3) pouze 1 garáž byla 1 jednu řadu nižší než bylo v pravidlech (opravilo se na místě)
4) pravidla, musím se zlepšit v definování a časování pravidel :)
5) osvětlení věřím že jsme na dobré cestě (ale zdaleka nejsme v cíli)
+ opět jsme se posunuly
+ nyní testovací provoz
- je to křehké na instalaci (sám autor - MilanV jedno světlo přetrhl, tohle ještě musíme domyslet)
- jestli vše funguje (což nefungovalo 1/2 jedné stáje) jsme zjistili až po kompletní instalaci. Musíme domyslet jak testovat i jednotlivé bloky (asi upravit instalační postup.

6) Odvezení krabic, co zbylo tak jsem se nějak snažil pobrat a to jsou zatím pouze 4 nadzemní moduly. Budeme muset domluvit jak přesuneme do Letňan

7) skladování projektu.

8 ) Kam s projektem až skončí Letňany (ověřím Lipno)

peki

Citace od: Stimpi kdy 09.03.2025, 21:02:48Na rychlo jsem udělal jmenovky nad garáže pro ty co budou mít druhé patro. Je to provizorní na Černý most ... do Letňan bych připravil jiné s helmičkami atd.
Je to na 2x tile 2x8.

Mám je natisknout?

Je to na 2x tile 2x6 nebo 3x4 zkrátka 12 studů.

Stimpi

Ano 12 studů, špatně jsem to napsal.

Jinak do Letňan můžeme tento rozměr zachovat a nebo navrhnout nový. Garáže dostanou nové jmenovky.

milanv

Citace od: peki kdy 12.03.2025, 13:23:455) osvětlení věřím že jsme na dobré cestě (ale zdaleka nejsme v cíli)
+ opět jsme se posunuly
+ nyní testovací provoz
- je to křehké na instalaci (sám autor - MilanV jedno světlo přetrhl, tohle ještě musíme domyslet)
- jestli vše funguje (což nefungovalo 1/2 jedné stáje) jsme zjistili až po kompletní instalaci. Musíme domyslet jak testovat i jednotlivé bloky (asi upravit instalační postup.

Za mě jako stavitele osvětlovače:

+ skladba elektrických komponent se osvědčila, nejsou žádné problémy s bastlením na místě
+ sestavování z modulů se také osvědčilo: na místě to dává volnost v úpravách zapojení
+ snadno se upravoval systém na místě na míru, např. když mi nikdo předem neřekl, jak a kudy budou světla v horních modulech. Nebyl problém upravit i bez nástrojů.
+ jednoduché testování: tady jen opravím pekiho: my to netestovali kvůli šílenému minimu místa ve výloze, báli jsme se, abychom neshodili už hotovou instalaci. Ale je to naopak ohromně snadné a rychlé, dá se otestovat jakýkoli modul zvlášť i ve spojení s jinými.
- křehkost: už psal peki. za mě zásadní problém
- pevné spojení mezi kabely a světly: zbytečně se pak za všechno tahá (viz křehkost) a trvá déle to do modulu dát. Lepší by byl každý pásek na extra kablíčku a zadní hlavní kabel udělaný jako "rozvod se zásuvkami".
- odvod tepla: jedeme mimo výrobcem podporované podmínky (součást pilotního provozu), což může ohrozit životnost pásků. Budu testovat i doma, ať máme data.

A mám nápad, jak vyřešit všechny tři minusy, ale musím ještě promyslet detaily. Pak případně založím vlastní vlákno, abychom to společně prodiskutovali z hlediska použitelnosti do modelů na výstavách.
Pán na Žlutém hradě

peki

Citace od: Stimpi kdy 12.03.2025, 14:36:55Ano 12 studů, špatně jsem to napsal.

Jinak do Letňan můžeme tento rozměr zachovat a nebo navrhnout nový. Garáže dostanou nové jmenovky.

Bude to 12 studů:) pokud by jsi kůli hlavě potřeboval více dej dej vědět ať to ostatní staví rovnou jak je potřeba.
Konstukce je (zatím)
plate 12 studů
tile 12 studů
samolepka ideálně doplnit hlavu nějakého figa :)

peki

Dobry den,

dneska jsme to videli nazivo a je to paradni !!!!

skvela prace a pochvala celemu tymu !

DEKUJEME !

Iva Ambrožová
Marketing Director
BU Czech Republic and Slovakia