(Vlastní) Modulární dům s obchodem s kostýmy

Založil Petronel, 28.05.2014, 22:10:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Řadový městský dům patřící jedné rodině.
Jejich rodinný podnik najdete v přízemí, kde se prodávají různé masky i celé kostýmy.
V patře můžete spatřit babičku, která zrovna dokončuje mytí oken a dole vnuka - prodavače s elfí maskou v obchůdku. Úklid zůstal také na něm, zbytek rodiny je doma někde u televize...  :D

(podívejte se prosím na celou galerii kliknutím na obrázek)

Budu rád za jakékoliv vaše postřehy.

Anatyt

Pekné, ale tie sovy v tých výklenkoch by som vyrovnal.

Ethan

Moc pěkné. Sovy sice jsou nakřivo, ale skoro si myslím, že rovně by se asi zase nevešly do výklenku, co? Takhle jsou taky fajn ;)

Petronel

Jednak by se opravdu nevešly, mají dlouhý ocas a nakonec se mi i takto líbily...  Jsou natočené k sobě.  ;)

germik

Já bych se možná nestyděl za český nápis - přece jen bude (nemýlím-li se) poblíž Berounské nádraží  ;) ;D
Jinak povedené :)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Foton

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

VocucBat

Dýchá z toho na mě české prostředí (až na nápis). Pěkné. ;)

Petronel

Ještě k vaším postřehům:

původně mě také napadlo udělat český nápis, ale jednak by to zkomplikovala diakritika a také jsem se chtěl více držet konceptu modulárů Lega, abych z toho měl takový správný pocit jako z nového setu.  >:D

Petronel

"Prosím všechny kostkaře které moje stavba zaujala, aby jste mi věnovali pár vteřin a zaslali Váš důležitý hlas.
Zde prosím hlasujte pro číslo 11.

Za každý hlas Vám budu velmi vděčný a jestli se uvidíme zase v září na Lipně, moc rád vám poděkuji osobně.

A pokud se na tuto stavbu právě díváte poprvé, prosím prohlédněte si nejdříve celou galerii s detailními fotkami všech částí  a pokud se vám stavba líbí, hlasujte pro mě (číslo 11.) prosím."

Všem moc děkuji za přízeň a podporu.  ;)

wolfram

Máš to moc pěkné, líbí se mi tyhle domy v historizujícím stylu. O něco podobného se pokouším, ale je to běh na dlouho trať.

Petronel

Dnes je poslední den, kdy můžete hlasovat. Moc prosím všechny, které stavba mého modularu zaujala o Váš cenný hlas.
Budu si velmi vážit každé Vaší podpory a všem za ní předem moc děkuji.

Celou galerii se všemi detaily si můžete prohlédnout zde.
A hlasovat pro číslo 11. můžete zde.

Ještě jednou moc děkuji.
Petronel

mozkit