Návrh castle projektu pro Lipno 2014

Založil danyboy, 28.08.2013, 13:43:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

VocucBat

Zkusím to pořešit, snad mě pustí rodiče, ideální by bylo kdyby jeli se mnou, ale o tom dost pochybuji... Mám to do slína cca 20 km... :)

VocucBat

No tak jsem dostavěl, ale mám problém, rodiče me sice zavezou ale tvrdí mi že mi to nekdo ukradne a cosi a cosi....

Hardegon

Citace od: vocucbat kdy 17.05.2014, 14:52:58
No tak jsem dostavěl, ale mám problém, rodiče me sice zavezou ale tvrdí mi že mi to nekdo ukradne a cosi a cosi....

Sice to nestavim s váma, kluci, ale jako moderátor CaP a člověk, který na výstavě bude prakticky celou dobu od června do září můžu slíbit, že to nikdo krást nebude. Sám jsem stavby už takhle dával do společných projektů a nikdy nic. Ať rodiče přijedou na zahajovací víkend a poznají konečně pořádně tvého koníčka a lidi kolem... To jim určitě peněženku nezrujnuje a aspon něco zažijí.

VocucBat

Já vím já tam vystavoval i loni... Ale u mých rodičů je to tradice, na vše chtějí potvrzení, zálohu atp. Na Lipno se nedostanu, prakticky určitě - vystavuji poslední dobou tam, kde se nedostanu.

Kuba

Citace od: vocucbat kdy 17.05.2014, 15:04:07
Já vím já tam vystavoval i loni... Ale u mých rodičů je to tradice, na vše chtějí potvrzení, zálohu atp. Na Lipno se nedostanu, prakticky určitě - vystavuji poslední dobou tam, kde se nedostanu.

Trochu paranoja? popravdě já mám trochu obavy jen z převozu staveb. Letos o to větší, že si pořídím sám  ;D Nebo že to nedá auto  ;D

danyboy

Citace od: vocucbat kdy 17.05.2014, 15:04:07

Opravdu nemyslíš, že by ten můj táta nezapůsobil? >:D

VocucBat

Danny nech to být já se to pokusím vyřešit, na lipno se pokusím dostat během prázdnin.

danyboy

Citace od: vocucbat kdy 17.05.2014, 17:24:51
Danny nech to být já se to pokusím vyřešit, na lipno se pokusím dostat během prázdnin.

ok.

VocucBat

Hacislav

Založil jsem si vlastní vlákno, v kterém si hraji s Dobývací technikou

Budu rád, když se mi tam vyjádříte co by se vám případně líbilo a co ne.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

danyboy

Tak co? už máte všichni zařízený odvoz na Lipno? Už jenom 11 dnů do vernisáže!! ;)
Je tady ještě někdo kromě Izmaela, kdo nestíhá? >:D

germik

Nuže, za tři večery dostavěno, letos je to bohužel kvůlivá času jen taková nouzovka :(

(v trojúhelníku bude Apollo s klášterem a vzadu Vocucbat s kostelíkem) ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

VocucBat

Začínám se děsit svého kostela, to bude pěst na voko, taková nic moc stavba vedle super kláštera... jinak germiku dobrý...

DarkDrago

Citace od: vocucbat kdy 25.05.2014, 21:43:56
Začínám se děsit svého kostela, to bude pěst na voko, taková nic moc stavba vedle super kláštera... jinak germiku dobrý...

Čeho se furt děsíš? ;D V nejednom větším městě je několik kostelů a větších církevních staveb, někde dokonce nejen křesťanských (u nás). Tady si prostě prubli malí kostelík a pak se odvážili postavit katedrálu ;)
Dračí páni s mocí ohně...

VocucBat

a čekají až ten starý kostel spadne, neboť došly prachy  >:D

Aki

Citace od: germik kdy 25.05.2014, 21:31:40
Nuže, za tři večery dostavěno, letos je to bohužel kvůlivá času jen taková nouzovka :(
Dobrý, ale co ta slunečnice?  ::)
Tu dej Kubovi do indiánů.  >:D

germik

Myslíš tu kytku? To je ti záhada - jednou se v zahrádce vysemenila -nikdo neví odkud- a od té doby se jí tam docela daří... >:D (mám podezření že semínka přinesly potáplice někde ze severu ;))
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

danyboy

Mám prosíka.
Nemáte doma někdo 12x tenhle díl v black
a 2x tenhle díl v black
Blbě jsem zpočítal kolik potřebuji dokoupit dílků na střechy. Teď bych už nerad objednával.
Nejlepší by bylo asi předání při stavěcím víkendu teď v pátek. ;)

edit. zařízeno

Hacislav

Tak jsem krapet zapracoval na ještě nějaké dobývací technice.
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Apollo

Měl bych prosbu - sháním cca 350 1x2 Dark Tan tiles a spoustu černých slopes na střechu. Trochu jsem zaspal s objednávkou. >.>
Ať už na půjčení, nebo na koupi. Jinak bude asi můj model hodně vtipný. ^__^

Případně ještě Dark Tan plates.
Peace was a lie.

http://www.hiddenmanga.com

danyboy

Citace od: Apollo kdy 28.05.2014, 16:10:17
Měl bych prosbu - sháním cca 350 1x2 Dark Tan tiles a spoustu černých slopes na střechu. Trochu jsem zaspal s objednávkou. >.>
Ať už na půjčení, nebo na koupi. Jinak bude asi můj model hodně vtipný. ^__^

Případně ještě Dark Tan plates.

Mám 160 ks black slopes 2x2.

Togaran

Moc pěkný hrady pánové :) architektura, scénky i detaily stojí za to  :)
jen tak dál!
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

VocucBat

Mohl bych vidět konečně nějaké fotky  :'(

danyboy

Nemáte někdo pořádné fotky?
Fotil jsem jen svou část. Pokusil jsem se vyfotit celé diorama, ale mám akorát tuto nepovedenou fotku...

germik

Docela koukám jak nám pěkně navazuje ta vesnička (co je vidět z téhle fotky) :D Ty dřevěnice mají své kouzlo...

Thrawn

Kdo jste stavěl tu část s polem a s vesnicí?
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

DarkDrago

Citace od: Thrawn kdy 02.06.2014, 11:31:07

Nevím jestli dotyčný odpoví (co mi říkal bývá tu letmo; pokud si to pamatuju), ale odpověď je skryta hluboko na stránce 4 ;D

Citace od: danyboy2127-danny kdy 10.03.2014, 09:54:14

Dračí páni s mocí ohně...

Thrawn

Díky. Tohle se mi moc líbilo. Celé to dioráma bylo moc pěkné, ale tady byl vidět obyčejný život v podhradí, a to jsem snad v Castle nikde ještě neviděl. Smekám a víc takových staveb  :)

Nejlepší z toho bylo asi to zorané pole. :)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

danyboy

Jak už zaznělo, stavěl to SpCasPi000

germik

Citace od: danyboy2127-danny kdy 02.06.2014, 13:54:46

Jak už zaznělo, stavěl to SpCasPi000

+ teda od terénního schodu ke klášteru já... ;D