Moje MODy, MOCy a ostatní

Založil MÍLA, 26.01.2012, 14:47:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MÍLA

Ahoj, přišel sem vám ukázat svoje nápady.
----------------------------------------------------------

Na začátek jeden z mých nejlepších MODů  ;D

opravil jsem to  ;)

Fifo

Je to veľmi pekné ale skús to lepšie sfotit.

MÍLA

tohle bylo dělaný narychlo abych ho odlišil od původního setu, to že je jedno z nejlepších mi na EB napsal jeden Australan.

MÍLA

Colonel32

Docela by mě zajímalo, kolik lidí skutečně ví, k čemu slouží ty mříže u té závory.

MÍLA

takovéhle mříže se dávají na cestu třeba na safari v zoo aby přes ní nemohla zvířata, protože ty trubky jsou hladké a jsou mezi nimi rozestupy přes které zvířata nepřejdou.

MÍLA

vozidlo dopravního podniku, LIAZ 18.29 XA
(zatim jen LDD)

Současné vozy DP

Anatyt

Tak ten LIAZ nevyzerá zle - teda v tom LDD prevedení.

MÍLA

Snažil sem se aby vypadal dobře je to třetí verze,

druhá verze je CASka s roletama, ale je kvůli nim delší protože jinak by se nevešli.

A tohle je žebřík našeho HZS, nedokončil jsem ho,
reálná fotka je dva roky stará

http://www.brickshelf.com/gallery/EM4CZ/hasici/fotografie_0009.jpg

kryst.off

Líbí se mi jak jsi u Liazky vyřešil dveře a kabinu. Já to zase zkoušel s kratšíma roletama bez rolet  :)
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=32249.msg145513#msg145513
kryst.off

MÍLA

Ty otočený dveře jsou u rovných předků výhodnější kvůli uchycení, inspiroval jsem se u kamarádova Dennise, u kabiny jsem se snažil aby v tom ta liazka byla poznat a aby to nebylo moc roztažený.

Rozhodně je to lepší než ta úplně první varianta.

Nemáš víc fotek toho svého pokusu ? jedna fotka a velká kritika toho moc neřekne.

kryst.off

Koukal sem do archivu, žádnou lepší bohužel nemám. Ona ta kritika byla dost oprávněná, protože to opravdu bylo z toho co zbylo na stole  8)
kryst.off

MÍLA

vozidla pro SDŽC

prototyp dvoucestného vozidla

finální verze vozidla

PRAGA UV 80 DUOLINER

MÍLA

pokuď obrázek není dostupný:
1. jedná se o chybu stránek Brickshelf.com na které ukládám některé fotky svých modelů pro použití na EB
2. spadlo spojení s Imageshack.com kam občas také dávám, protože je to stabilnější než většina českých.
3. je zobrazena úplně jiná fotka, ale adresa je furt stejná je to problém stránek 3x.cz které nepoužívané obrázky automaticky smažou po 90 dnech ale adresu nechají funkční.

MÍLA

Můj návrh zdravotnického kamionu, záchranka je zatím v celé série Town a City dost šizená co se týká techniky, pár vrtulníků a obyčejný sanitky, jediná pěkná nemocnice vyšla naposledy před 24 lety, ta poslední vydaná je leda základna vrtulníku.

MÍLA

tým drážních opravářů
hádejte k čemu slouží ten velký náklaďák, zatim sem to neřekl nikomu.
na EB sem se při čtení odpovědí vysmál skotovi, vynadal angličanovi s amíkem, pobavil itala a nadával na Brickshelf

MÍLA

hasičská stanice
základna jednoho družstva a sanitky, sanitka je uplně nová, nahradila starší model, který byl vyřazen a zůstává zatím jako záložní.(stojí vlevo)

germik

No, máš to pěkný, každopádně jak očlověk co zrovna jednu hasičárnu projektuje Ti řeknu že je setsakra malá >:D ;D (aneb dr. Germik is back >:D)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

MÍLA

Germiku nerej,  >:D sám dobře víš že před přestavbou to bylo skladiště v BD ZOO.

MÍLA

BANÍK P**O!!! chlouba Ostravy !!!

Anatyt

Ten Mercedes ma vpredu platňové dvere z autobusu? :o To je super! :D

MÍLA

stejný dveře má i další vůz v ostravě ale je nižší.

používají se i u popelářů, stejný je i ten nový set 4432

Anatyt

Tak takéto niečo vidím prvýkrýt na náklaďakoch. :D Sranda. Každopádne dík za obrázky!

MÍLA

MÍLA

Slišeli jste už o napadání lékařů v sanitkách ? do LEGO City už to taky dorazilo.

MÍLA

Icewalker

Koukám, rozsáhlý vozový park... Zajímalo by mě, bude i ta zadní část s psími přístřešky? A nechceš polovinu z nich přestavět na záchytku pro podnapilé spoluobčan(k)y?
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

MÍLA

záchytku si udělej ty, tahle stanice je jen pro výcvik služebních psů, vepředu je vidět i znak, na stavbu kotců se dostanu pozdějc, zatim se to do skříně nevejde, mám všechny 4 police plný, 1. ZOO 2. hasiči a stavba 3. město 4. policie.

na kotce bych musel nakoupit pár setů z farmy abych měl dost kostek a taky červený střechy.

kryst.off

Nechci být za hnidopicha, ale celé vlákno mi připadá jako "koukejte jak já si hraju". Některé věci v MODu jsou povedené, třeba žlutý záchranářský "golem". Jinak to jsou více či méně upravené sety (policejní stanice) nebo tuctový auta, který postaví každý dvanáctiletý KFOL když si chvilku hraje (vozidla SŽDC). Pokus o scénu či vinětu narychlo nainscenovaný na stole u PC, poslední dvě fotky na mě působí jako "koukejte kolik mám policejních aut a psů". Nejpovedenější mi připadá hasičská zbrojnice, jen škoda že není víc precizní - třeba proč má vyřazená sanitka na kapotě hasičský znak? Toliko moje postřehy  :)
kryst.off

MÍLA

Čau hnidopichu,  ;D
tobě připadá takhle, někomu připadá zase jinak, je to tvůj názor a mě to nevadí, kdybych si to chtěl nechat pro sebe tak sem to nedal ani na jedno fórum.
Záchranářský kamion je MOC s MOD tahačem, z upravených setů staví hodně lidí, někdo si staví celý města z originálů a nedělá žádné úpravy, ty moje policejní auta zase tak tuctový nejsou, viděl si snad někde podobný ?
Dvanáctiletej KFOL by asi nepostavil vozidlo na údržbu kolejí, který má v nástavbě vysunovací vybavení, podobný vozidlo neni ani v ofic. setech, u tý plošinky nebo dopravního podobnosti jsou ale zatim jsem neviděl žádné které by bylo takhle kombinované.
Tou scénou myslíš tu záchranku ? minifigy ze sběratelský série mám vystavený na stole a sanitku sem tam měl čerstvě postavenou, myslíš že jsem jim měl nejdřív postavit celou ulici, než sem je vyfotil ?
ani skutečný sanitky nečekaj až se ti podaří udělat dobrou fotku.  ;D ;D ;D

Ty poslední fotky jsou ukazoval Icewalkerovi aby viděl jak rozsáhlí ten park je a taky sem mu vysvětloval ať si se záchytkou trhne a postaví si vlastní.

Ta hasičská stanice byl původně sklad administrativní budovy v BD ZOO a je to 4x přestavovaný, než se z toho stala hasičská stanice tak to byli garáže pro policajty a ty taky prošli přestavbou.

Co se ti nezdá na hasičský sanitce, spousta zemí je má normálně na výjezdu a některý jsou křížený s rychlým zásahovým automobilem, třeba frantíci maj nástavbu ze sanitky na podvozku stříkačky.

na slovensku taky mají u hasičů sanitky, třeba v Banské Bystrici nebo v Košicích přímo ve výjezdu na hasičské stanici, další je třeba v Bratislavě nebo u záchranné brigády, všechny maj znak HaZZ a znak záchranky.

Další sanitku maj třeba hasiči Tatra Kopřivnice, jedno český SDH má taky sanitku v hasičskejch barvách a se znakem.

Moje sanitka má hasičskej znak protože sem neměl žádný samolepky pro záchranku, první oficiální Lego sanitku sem si koupil až letos, všechny předchozí byli přestavěný z jinejch vozidel a měli akorát fixou nakreslenou modrou hvězdu na obyčejný samolepce.