Moje MODy, MOCy a ostatní

Založil MÍLA, 26.01.2012, 14:47:42

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

MÍLA

Stříkačka je podle vozidla Škoda 505 s nástavbou Stratílek, vedle ní je rekvisitní vůz Walter PN 2.5 pražských hasičů.

Ps. kdo co schytá ?

otaznik

1) LDD obrázky pravděpodobně patří spíše do sekce CAD - pokud má admin stejný názor, prosím o přesunutí všech výtvorů
2) Opravdu je nutné tady prezentovat každou hovadinu, kterou vytvoříš? Jak už tu padlo, raději méně kvalitních věcí, než hodně nekvalitních, tohle spojení by sis měl zapamatovat.

3.
Citace od: EM4CZ kdy 21.02.2012, 16:55:14
Disky a nápravy k nim máš ? nevim jestli by se na ty současný disky vešli.
Napsat takovouto větu je ostuda už na prvním stupni ZŠ. Styl psaní podivně koresponduje s tvým stavěním.

otaznik

otaznik

Citace od: EM4CZ kdy 05.05.2012, 17:45:51
srandaMOD za 3 stovky  ;D
3183-1: Stephanie's Cool Convertible
úprava na hasičskej vůz

Smaž ty hrozný fotky.

MÍLA

Až se mi vrátí počítač z opravy tak je přefotím a udělám pořádně.
tohle jsou pouze malé náhledy, originály v plné velikosti jsem vyhodil, blbě sem zaostřil na pozadí místo na model.

Je to jediná krabice týhle holčičí stavebnice kterou jsem si koupil a to z toho důvodů že tuhle přestavbu sem si naplánoval jako pobavení LEGO komunity na Eurobricks.com, tohle je pouze první z vtípků co jsem té stavebnici provedl a postavil v reálu.

kryst.off

Počítám, že na Eurobricks.com se smáli, až se za břicho popadali...
kryst.off

MÍLA

můžeš si přečíst co všechno za vtípky se o tý stavebnici píše, ale musíš si to trošku prolistovat
http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showforum=9

moje vtípky
http://www.eurobricks.com/forum/index.php?showtopic=66216

darkhalf87

Přemýšlím, co je na tom vtipného...zatím marně.
Snad jen to červené BANNED u Tvého nicku...teď už mi to do sebe zapadá jako dvě kostky lega.

Kozell

Čau máš to hezký,ale třeba ten LIAZ sem se nemohl podívat mě se prostě ten obrázek neukazuje a to  skoro u všech těch větších obrázků nevíte někdo co stim?
ZA VŠECHNY CHYBI V TEXTU SE MOC OMLOUVÁM JAK V TOMHLE TAK I NADTÍMTO. 
Můj profil na Facebook(u)   Můj profil na YouTube

FilipS

Já si taky říkám, jaký z těch vtípků, se jim tak nelíbil, že tě zabanovali, dokonce dvakrát.

otaznik

Citace od: FilipS kdy 13.05.2012, 10:57:19
Já si taky říkám, jaký z těch vtípků, se jim tak nelíbil, že tě zabanovali, dokonce dvakrát.
Holt na EB jsou před námi i v tomto!  ;)

FilipS

Citace
Holt na EB jsou před námi i v tomto!  ;)
Po chvíli hledání sem zjistil, že dokonce víckrát něž dvakrát.  ;D Na EB je to trochu jinak, jsou extrémně tolerantní k nováčkům- pochválí vám i rozmazanou fotku, ale stačí pár negativních komentářů a už letíte. Tak trochu opak Kostek.

MÍLA

Citace od: kozell kdy 13.05.2012, 09:08:04
Čau máš to hezký,ale třeba ten LIAZ sem se nemohl podívat mě se prostě ten obrázek neukazuje a to skoro u všech těch větších obrázků nevíte někdo co stim?

Protože většina z těch fotek byla ještě předtím než sem začal aktivně používat brickshelf, nahraná na jednom webu pro ukládání obrázků a ten před časem uplně skončil, tak zmizeli i obrázky. Teď bohužel se k nim nedostanu protože se mi rozbila základovka a bez ní se k ničemu co v počítači bylo nedostanu.

co se tíká toho banování tak pokuď se jím něco nelíbí tak vás šoupnou do separace a musíte jim to vysvětlit, jim vadí i to když někomu řekne že model jeho auta má velkej zadek, nebo že je blázen vzhledem k velikosti modelu i když to nemyslíte jako urážku, smysl věty se často ztrácí když to musí být anglicky.

Jedné holce která si taky z té holčičí stavebnice postavila hasiče jsem řekl že je poznat kdo z nás je profesionál a moderátoři se hned seběhli jak esenbáci. Ona měla dobrovolný hasiče ale to moderátory nějak nezajímalo.

MÍLA

Přestavba setu 4999 turbína vestas, základna špionek

MÍLA

Technické zázemí zoologické zahrady a akvárium s býložravým žralokem který umí morseovku  :D
sklad krmiva je ve výstavbě

Systematik

Citace od: EM4CZ kdy 06.06.2012, 21:47:26
Technické zázemí zoologické zahrady a akvárium s býložravým žralokem který umí morseovku  :D
sklad krmiva je ve výstavbě...
Fungující odkazy:

pc160216
pc160217
pc160218
pc160219

MÍLA

Citace od: RTG kdy 26.08.2013, 23:01:17
Suhlasim s EM4CZ a + este dodavam k tomuto:
Citace od: Ondra kdy 25.08.2013, 19:43:34
Jeep with Jetski(s ?) It's a Dark Red 4x4 pulling a trailer with 2 JetSki's aboard, I think one was lime green and the other was orange
Ze to sedi pomaly este aj farebne na 4433-1
Ten 4433-1 4x4 moc barevně nesedí když je celý šedý.

Já bych to viděl spíš takhle když tam místo motorek mají být skútry.

60059 Logging Truck
trošku si ještě pohrajeme, nejběžnější provedení co potkáte na silnici.
předek je otočný, zadek napevno.

MÍLA

60054 Light Repair Truck

Loňský důlní 4x4 upravený na oranžový 6wide skřížený s opravářem.

peter

Citace od: EM4CZ kdy 30.08.2013, 13:59:08
60059 Logging Truck

Snažíš se vydatně, každopádně jedna drobnost, která v setu (kabině) jisto jistě bude, Ti zde chybí, resp. máš ji chybně. Standardní bezpříplatkovou výbavou vozidel z LEGO City je červený hrnek ;) ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

MÍLA

Důležitý je tu náklaďák s kládama né nějakej hrnek, budeš se mi muset omluvit jestli to vydají se zeleným. :D :D

DarkDrago

Nebo si objednat větší množství červených hrnků  ;D
Dračí páni s mocí ohně...

MÍLA

Citace od: TUKE kdy 09.10.2013, 19:44:35
Citace od: EM4CZ kdy 09.10.2013, 19:20:36
Jak rychle to dokážeš změnit na hasičský vůz ? ;D
Obávam sa, že to nezvládne  :) Ale ty by si s tým isto nemal problém  ;)

40083 požární náklaďák
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=42813.0
Mám hotovo  :D už sice přes 2a1/2 hodiny ale nebyl čas to sem dát.

MÍLA

Citace od: TUKE kdy 10.10.2013, 07:15:43
Citace od: EM4CZ kdy 09.10.2013, 22:47:48Mám hotovo  :D

Pekné... Šikula  ;)

A gangsterské auto z obdobia americkej prohibície by zvládol?  ;D
tenhle pickup má oproti původnímu předělanej celej podvozek i uchycení nárazníku kvůli těm novým širším pneumatikám.

Set z Indiana Jonese by ti na gangstery nestačil ? něco s ním můžu skusit v LDD.

ps. když si seženeš jeden obytný modular , tak by možná šlo udělat tohle.
CitaceVylievanie nelegálneho alkoholu počas prohibície. Detroit, 1929.
http://img.topky.sk/big/1256205.jpg/historia-zaujimave-zabery-fotoreportaz.jpg

TUKE

Citace od: EM4CZ kdy 10.10.2013, 12:21:27
Set z Indiana Jonese by ti na gangstery nestačil ? něco s ním můžu skusit v LDD.

Tak smelo do toho  ;D A potom mi môžeš poslať obrázky...

Modulár bude až bude v predaji parížska reštaurácia  ;D
Teraz by som sa pustil do toho auta... tak daj nejaký návrh.  :)

MÍLA

Jako obytný dům s velkými okny ze kterých poteče chlast se hodí i některý z už vydaných.
něco vytvořím.

TUKE

Citace od: EM4CZ kdy 10.10.2013, 13:07:38
Jako obytný dům s velkými okny ze kterých poteče chlast se hodí i některý z už vydaných.
něco vytvořím.

A vytvoríš dom, či auto?  ;D ...tajne dúfam,že auto  ;)

MÍLA

Pašeráci alkoholu používali rôzne dômyselné metódy, ako alkohol dopraviť k zákazníkom.
Na snímke automobil s nákladom drevených trámov, ktoré maskovali vnútorný priestor, kde sa prevážali sudy s alkoholom.
zdroj

TUKE

takéto dačo som myslel :

Anatyt

Tak to je nádhera! :o Normálne som rozmýšlal, či je to z Lega, alebo je to nejaký kovový model.

MÍLA