Společný projekt SPACE - další výstava

Založil Mtron, 01.06.2011, 14:01:31

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

měla by se na výstavě Lipno 2014 objevit sbírka setu Space

ANO
33 (47.1%)
NE
12 (17.1%)
Je to hloupost
12 (17.1%)
nezajímá mě to
13 (18.6%)

Celkem hlasů: 70

peki

Citace od: Mtron kdy 18.04.2013, 11:57:43
Peki má záložní plán.

Ale uporozňuji, že stavim velice prostince  ;D

Systematik

znouzectnost

Jak dopadlo zaplnění vzniklé mezery?
Můžu se roztáhnout se svou CS základnou, ale nevím jestli ji dokážu zdvojnásobit...
To už bych musel asi použít i originální sety.

Plánují naši nesmiřitelní červení a černí bitvu? Mám přibalit podpory pro nějakou stranu (obě)?

znouzectnost

Citace od: peki kdy 18.04.2013, 15:32:12
Citace od: Mtron kdy 18.04.2013, 11:57:43
Peki má záložní plán.

Ale uporozňuji, že stavim velice prostince  ;D

Je to opravdu krásné.
Taky plánuju něco podobného jen ve space a ne sw  ;)

Mtron

Citace od: znouzectnost kdy 22.04.2013, 19:59:34
Jak dopadlo zaplnění vzniklé mezery?
Můžu se roztáhnout se svou CS základnou, ale nevím jestli ji dokážu zdvojnásobit...
To už bych musel asi použít i originální sety.

Plánují naši nesmiřitelní červení a černí bitvu? Mám přibalit podpory pro nějakou stranu (obě)?

můžeš :-) nikdo se zatím neozval i já zatím váhám. Nevím jak to stihnu s dostavěním svého dílka a ještě si něco přidávat :-)
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Vasyk

Mtroni, ať Vás provází síla  ;D

Mtron

Já ci a ci hned plány. To je bohovský  ;D ;D Dílky a plány a hned zahájíme masovou výrobu. Nádherná fotka a suprově provedený mechy. Blacktroni teď zrudnou závistí  ;D ;D

Vasyk

Citace od: Mtron kdy 24.04.2013, 17:53:18
Já ci a ci hned plány. To je bohovský  ;D ;D Dílky a plány a hned zahájíme masovou výrobu. Nádherná fotka a suprově provedený mechy. Blacktroni teď zrudnou závistí  ;D ;D

Je to postavené dle setu 75002-1: AT-RT. Jestli chceš, můžu je vzít s sebou na Lipno  ;).

Vasyk

Mtrone, vejde se Ti to tam někde ?

Luky1987

AT-RT super, moderní desing Star Wars a barvy Mtronu k sobě jsou.
Pěkné by bylo AT-AT >:D

Mtron

Citace od: Vasyk kdy 24.04.2013, 22:16:11
Mtrone, vejde se Ti to tam někde ?

Po pravdě, nevím :D Vem to sebou někam to tam napasujeme. Ještě nemám dostavěnou část základny asi 2 baseplaty, u jedné plánuji přistávací zónu.

Mtron

Stavěcí víkend Lipno

SPACE stavění probíhá pouze v pátek 31.5.2013 a to od rána do večera 22.00 hodin. Po tomto čase bude specializovaná firma provádět zasklení vitrín. Po zasklení již nebude možné nic instalovat či upravovat. Žádám Vás o potvrzení pátečního stavění. Děkuji

MTRON OUT

Togaran

Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Thrawn

Budu si muset vzít volno, ale daj mi ho, řekl bych, takže by to mělo být OK. Stejně to jenom dovezu, položím a hotovo :-)

Bitva by byla horší ... teď v tuhle chvíli. Ne, že by nebylo dost mužstva  >:D ale s tou technikou (množstvím), aktuálně pokulháváme ( od té doby, co M:troni v jiné sekci pronesli své nehorázné přání se nám zakázky jen šinou...)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Thrawn

Volno mi nedali, takže mi to lehce zkomplikovali, takže jsem urychlil stavbu, abych to stihl týden předtím.

Mám ale pár dotazů. Oplášťuju to a potřeboal bych vědět, zda po mé levici bude už jen zeď, neprůhledný bok vitríny. Pokud ano, použiju rlzně barevné kostky. pokud ne, budu muset použít LBG.

M.Trone, jakou máš výšku skalní stěny u tvé základny? Já to odhaduji na 30 bricků? Nemyslím faktickou výšku stavby, ale jen skalní stěny.

Díky
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Togaran

Já bych taky potřeboval vědět jak to bude, když Robbed projekt opustil. Kdo bude po mé pravici? :) Dan-Legacek a jeho Blacktronská základna? Beru nějaké kostky na skálu, abychom mohli vyřešit přechod.

Daniel

Teď jsem zrovna poslal sz Mtronovi: že jak jsem si psal s pekim, tak mi říkal, že se na vás vůbec napojovat nebudu. Že se to jen maximálně postaví někam za vás bez napojení...

Citace od: peki kdy 29.04.2013, 20:22:40
Citace od: Daniel kdy 29.04.2013, 14:34:05
...
Jestli to teda chápu správně, tak Lipno prostě nemám řešit a na nic se nikam nebudu napojovat a jen se to prostě volně postaví bez další návaznosti na ostatní lidi? Jak můj space, tak můj ostrov?
Dík za info, Dan
...
K Lipnu, ano uděláme to přesně tak jak bylo dříve domluveno, volně položíme nic nenapojujeme  ;)

Thrawn

Jo a já jsem si zrovna zpětným prohlížením potvrdil, že výška skály je 3x BURP/LURP, což je ideál a jsem u zadní stěny, takže pohledově to nebude vidět, což je také super.

Mtron

Citace od: Togaran kdy 13.05.2013, 21:01:08
Já bych taky potřeboval vědět jak to bude, když Robbed projekt opustil. Kdo bude po mé pravici? :) Dan-Legacek a jeho Blacktronská základna? Beru nějaké kostky na skálu, abychom mohli vyřešit přechod.

Vem kostky, já vezmu sebou taky, dostavíme na místě jako v KŽ. Měl by si to u sebe ukončit jak trať tak skálu, případně máme dvě baseplaty volné za Robbeda. Můžem tam dát přistávací zóny a lodě.

Jinak beru dodávku můžu někoho v Praze naložit a vzít sebou na Lipno. Čtvrtek odpoledne či k večeru. Když by bylo nejhůř ráno v pátek.

Mtron OUT

Mtron

Citace od: Thrawn kdy 13.05.2013, 21:09:13
Jo a já jsem si zrovna zpětným prohlížením potvrdil, že výška skály je 3x BURP/LURP, což je ideál a jsem u zadní stěny, takže pohledově to nebude vidět, což je také super.

jak budeš napojen na mě? Já tě stále nechápu. Nákres nebo foto do pátku ať to mohu upravit.

Togaran

Citace od: Mtron kdy 14.05.2013, 07:20:24
Citace od: Togaran kdy 13.05.2013, 21:01:08
Vem kostky, já vezmu sebou taky, dostavíme na místě jako v KŽ. Měl by si to u sebe ukončit jak trať tak skálu, případně máme dvě baseplaty volné za Robbeda. Můžem tam dát přistávací zóny a lodě.
Mtron OUT

Jojo, něco beru. Dobrý nápad s těma baseplatama - dáme tam ty dvě za mě a doděláme skálu a ukončení vlaku, počítal jsem totiž s Robbedem a mám zadní baseplaty zdvihnuté, tak to budeme muset nějak ukončit.

Nevím ale jak vymyslet ukončení vlaku, možná bychom to mohli zkusit tak, že to bude zdvihnuté celé a vlak bude končit v tunelu, jak to měl Robbed původně namyšlené. Ale to sežere hromadu kostek a to já už nedám.

Mtron

Hoď za to skálu, uber jednu kolej a k němu nějakého malého robota co kutá do skály díru. Jako by se prodlužovala kolej a stavělo se dál. Nějaký nakladač. Třeba.

Thrawn

Citace od: Mtron kdy 14.05.2013, 07:21:25

jak budeš napojen na mě? Já tě stále nechápu. Nákres nebo foto do pátku ať to mohu upravit.

No nebudu přímo, že jo. Bude mezi námi ta  rokle. Potřeboval jsem znát její výšku z tvé strany.

Mtron

Citace od: Thrawn kdy 14.05.2013, 15:16:22
Citace od: Mtron kdy 14.05.2013, 07:21:25

No nebudu přímo, že jo. Bude mezi námi ta  rokle. Potřeboval jsem znát její výšku z tvé strany.

já tam, ale nemám žádnou rokli. K tvé straně jsem udělal rovnou baseplate jenom s opevněním do výšky co byla teď v Liberci a to je asi 10 bricků.

Togaran

Já se těším, a co vy?  8)
dorazím ve čtvrtek večer, asi pozdě. V pátek od brzkého dopoledne plánuju stavit. Co vy ostatní? :)

znouzectnost

Dnes příjezd, zítra "ráno" stavění.
Moc se netěším, dneska v práci mazec pak 300 Km a 4 hodiny v autě nic moc...

Už ať je pátek to bude skvělé!

Mtron

vyrážím dnes odpoledne, budu kolem 22.00 na Lipně večer snad podle cesty. Stavět budu ráno.

Pěkný cestovní den.

MTRON OUT

Robbed

Hlásím vlak je hotov, přijedem v pátek někdy odpoledne :) beru i kostky na skály.

Mtron

Beru taky nějaký stavební materiál na případné doladění.

Togaran

Myslím, že se diorama moc povedlo :) Celá space sekce se mi moc líbí a zase jsem se něco přiučil a dostal novou náladu na tvoření :)

To, že to nemáme lepší než hradaři, není vedle českých hradařú žádná hanba :) Na druhou stranu si myslím, že je výstavu od výstavy doháníme, takže jen tak dál SPACE!

Super akce to byla :)