(Vlastní) Běžné budovy (POZOR, nejsou použiti Minifigové!!!)

Založil Luky1987, 17.03.2010, 09:55:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Který koncept se Vám nejvíce líbí?(obrázky viz příspěvek číslo 164 strana 6)

1
2
3
4
5
6
7
8

Luky1987

BAREVNÁ BOUŘE >:D

peter

To by klidně mohly být kancly TLC ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Colonel32

Doteď se mi tvoje stavby celkem líbily.

Hardegon

Popravdě se mi tohle líbí víc, než když jsou barvy po patrech.  :) Je to nový, veselý....nemam nic proti.

Igorus

Matošo

Tak tohle už je trochu úlet...

Kdybys tam nedal okna, tak to mohly být kontejnery v přístavu, nebo stavební buňky na stavbě ...

PS: ale jinak chápu, že už tě asi ta TAN přestala bavit ...

Luky1987

Díky za reakce, člověk se nikdy nemůže zavděčit všem, né každý má smysl pro humor...
Postavit něco ulítlého byl cíl ;)

Igorus

Citace od: Luky1987 kdy 20.05.2010, 15:13:09
Díky za reakce, člověk se nikdy nemůže zavděčit všem, né každý má smysl pro humor...
Postavit něco ulítlého byl cíl ;)

V tom případě se ti to povedlo  ;D

AdamKo

Citace od: Matošo kdy 20.05.2010, 15:02:57Kdybys tam nedal okna, tak to mohly být kontejnery v přístavu, nebo stavební buňky na stavbě ...

Ve Vsetíně se přesvědčili o tom, že se dá i v buňkách bydlet...

Velice neotřelý nápad a zpracování Luki. Sice se to Tvému rukopisu malinko vymyká, ale barevná bouře je to pěkná. Takže proč ne? Rozhodně je to zcela nový prvek stavění budov :)

Daniel

Tohle se mi líbí snad nejvíc z tohoto tématu "(Vlastní) Běžné budovy". Je to sice trošku "ujetý", ale má to nápad! A hlavně je to prostě úplně jiné, než Tvé ostatní "běžné budovy" ;)

linhi

Je to určitě prodejna barvy a laky!  Jinak když jsem to teď po noční viděl,myslel jsem si že mám vadu zraku..  :D

tadeasb

Mně to docela připomíná domy z kontejnerů, které se v poslední době (ne u nás) staví.

Luky1987

Tak jsem se vrátil ke klasice a zkusil dva domky s takovým malým výkrojem mezi patry, pokaždé trošku jinak...

Luky1987

Citace od: Daniel alias Legacek kdy 22.05.2010, 14:08:14
To vykrojení chápu jako estetickej prvek, ale co by bylo vevnitř za tím vykrojením - jako strop tlustej metr?
Třeba zdvojená podlaha pro vedení instalací, v administrativě a lehkém průmyslu běžný prvek, ale při stavbě šlo jen o estetiku ;).
Dnes jsem postavil budovu, na kterou jsem osobně pyšný - fabrika. Snažil jsem se nějak využít bílé zaoblené dílky ze setu 7747 Přeprava větrné elektrárny a takhle to dopadlo.

Colonel32

Johny650

Luky tak tento poslední domek je senzační. toto téma sleduji déle a klobouk dolů :)
Jde vidět že máš hodně dílků

AdamKo

Citace od: Luky1987 kdy 22.05.2010, 15:38:29Dnes jsem postavil budovu, na kterou jsem osobně pyšný - fabrika.

IMHO bych to spíš šacoval na nemocniční pavilon, ale faktem zůstává, že je to nádherná stavba - v jednoduchosti je krása a síla ;)

tazzy

Téma taky sleduju dlouho a tohle je teda první budova, která se mi skutečně moc líbí, jen tak dál ;)

Luky1987

Ahoj, přihazuji pokračování v industriálním stylu :)

Marty713

Tahle industriálka se mi zatím líbí nejvíc. Znám několik budov tady na severu, které se tomu hodně podobají. Myslím, že už je čas začít si hrát i s interiérem. Když vidím ty stavby, vždycky přemýšlím kudy asi vede schodiště, jak je rozvržen vnitřek atd. :)

Rhox

Tak tohle se mi také líbí nejvíc ze všech tvých staveb :)

Micho

Citace od: Rhox kdy 29.05.2010, 12:23:20
Tak tohle se mi také líbí nejvíc ze všech tvých staveb :)

Pripájam sa, súhlas. Okamžite z toho cítiť nejakú priemyselnú firmičku. Veľmi slušná práca. Hodila by sa ku koľajisku pri veľkých plochách. 8)

gearcs

Mně se modrá budova líbí rovněž, je to opravdu hodně reálná stavba. Přemýšlel jsi o tom, udělat nějaké trochu větší dioráma?

Luky1987

Citace od: gearcs kdy 29.05.2010, 13:11:33
Mně se modrá budova líbí rovněž, je to opravdu hodně reálná stavba. Přemýšlel jsi o tom, udělat nějaké trochu větší dioráma?
Díky všem za reakce, o nějakém trošku větším dioramatu jsem přemýšlel, použít pár autíček a dát několik budov dohromady, ale narážím na problém, jak to potom kvalitně vyfotit, mám poměrně tmavý byt a jediné kloudné fotky se dají udělat v kuchyni na stole přímo pod oknem, když venku svítí slunko...
Na fotce to tak možná nevypadá, ale třebas tahle poslední stavba má zhruba 50x50cm, což je tak na hraně co můj "ateliér" pojme. Pod umělým osvětlením jsou fotky děsné...
Jinak bych se chtěl zeptat, zda někdo neznáte nějaký jednoduchý prográmek, který by byl schopen udělat z několika fotografií 3D model, tedy prostorové těleso s texturou, se kterým se dá otáčet v prostoru?

grohl

Poslední stavba je velmi realistická. Teď už jen nějaké okolí a je to.

Luky1987

Citace od: grohl kdy 31.05.2010, 09:56:59
Poslední stavba je velmi realistická. Teď už jen nějaké okolí a je to.
To se řekne "už jen" a "a je to", pro mě je okolí,aby vyhovovalo mým nároků na kvalitu, děsný problém ;D. Nedávno jsem zkoušel postavit billboard a autobusovou zastávku, a tohle je výsledek, zeleň se podle mě do průmyslu moc nehodí - protože mi nejde ;) Jinak auta a chodci nejsou problém, těch mám dost...

AdamKo

Citace od: Luky1987 kdy 31.05.2010, 13:16:57Nedávno jsem zkoušel postavit billboard

IMHO velmi realisticý bilboard je na střeše Grand Emporia (10211) a samozřejmě Mirkův svítící >:D.

Luky1987

Přidávám další industriální stavbu již klasické barevné kombinace.

Shmade

Citace od: Luky1987 kdy 06.06.2010, 17:11:25
Přidávám další industriální stavbu již klasické barevné kombinace.
Halda fotek zde - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=433682

Fakt povedený, každá další stavba mi přijde lepší než ta předchozí, ale tím nemyslím, že by ty předchozí byly špatné.  Palec nahoru.

Hardegon

Nejnovější stavba se mi rozhodně líbí nejvíc. Spousta zajímavých prvků. Prostě nádherná.