S@H Česká republika!!!

Založil Jindroush, 29.02.2008, 14:47:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

SH v ČR

jsem hluboce konsternován, čekal jsem něco lepšího
pozitivní je že to tu je, uvidím jak se to časem rozjede
je mi to úplně jedno
nevím
jiná volba

Jindroush

Citace
Hi all, I have seen all the rumors and work with LEGO S@H and received finally the confirmation from LEGO Shop@Home that they will start new on the following markets: Norway, Poland, Hungary and the Czech Republic. I think that is fantastic and please feel free to share the following statement (I know it is very short but I will get you more when I get more – also keep your eyes open) with your groups. I hope that makes you happy. J

LEGO Shop at home will be opening in Poland very soon! We will communicate the launch date to you when it is confirmed.

Other countries that will follow after Poland are: Hungary, the Czech Republic and Norway.

Takže S@H je za dveřmi, výskat je možná zatím předčasné, uvidí se, jaká bude nabídka a jaké budou podmínky a ceny.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Martin Samek

Citace od: Jindroush kdy 29.02.2008, 14:47:55
Citace
Hi all, I have seen all the rumors and work with LEGO S@H and received finally the confirmation from LEGO Shop@Home that they will start new on the following markets: Norway, Poland, Hungary and the Czech Republic. I think that is fantastic and please feel free to share the following statement (I know it is very short but I will get you more when I get more – also keep your eyes open) with your groups. I hope that makes you happy. J

LEGO Shop at home will be opening in Poland very soon! We will communicate the launch date to you when it is confirmed.

Other countries that will follow after Poland are: Hungary, the Czech Republic and Norway.

Takže S@H je za dveřmi, výskat je možná zatím předčasné, uvidí se, jaká bude nabídka a jaké budou podmínky a ceny.
Bude to jistě skvělé,ale pochybuji,že bychom měli takové štěstí,aby nám ty ceny nějak neosolili.
  :) :(
STAR WARS FOREVER !!!

Skyder

Este sa stazujete, ale na SK nedorazia asi tak skoro. Myslim ze nakupy z Ciech za zdvojnasobia /v mojom pripade/ takze pre mna to znamena len dalsie minanie penazi. No nevadi gratulujem /predcasne/ Vam kamarati Cesi, a prajem S@H dalsie rozsirovanie aj do nasich koncin. Zdar!  :D
Skyder

otaznik

Tak to je skvělá zpráva! Díky za info!

linhi

Co na to říct - paráda !!!!!!

Darth

Na to se dá snad říct jenom:

Good news, everyone!!!

(kdo zná Futuramu, pochopí)

Colonel32

no, me osobne se netyka, evropske ceny S@H jsou prilis drahe.

ale co se tyce ostatnich, tak uznavam, napad dobry, snaha dobra, ale se slovy chvaly bych pockal, az to bude skutecne fungovat...

Blake

Je známo nějaké datum kdy se tak stane? Popř. nějaké nové informace?

eNTy

Citace od: Blake kdy 16.04.2008, 10:17:17
Je známo nějaké datum kdy se tak stane? Popř. nějaké nové informace?

Zkusil jsem dnes klasicky dotaz prez Lego webovy formular. Odpoved dosla stejna jako vzdy:

Thanks for getting in touch with us.

It's great you're thinking about getting your LEGO® sets from Shop At Home.

Unfortunately we still can't send toys to the Czech Republic and we have no information yet about if we will in the future.

I'm sorry we can't help you with this at the moment.

Best wishes

Sarah Cruse
LEGO Direct

Vsimnete si hlavne toho if, ktere je mnohem mene optimisticke, nezli when

Blake

Je známo nějaké datum kdy se tak stane? Popř. nějaké nové informace?  ;)

Vasan

Takže, dámy a pánové, je to tu!!! S@H pro ČR byl zprovozněn!!!

Hana129

Uff to je fakt, a poštovné asi 221,--  ::). Tak nevím, jediné + je asi  nákup jednotlivých kostiček a doplňků a možná nějakých exkluziv setů. No uvidíme.  ;D až se to rozjede víc.

5o

No tie ceny sú riadne prehnané. Jedna vec je mať dielik z BL za 0,02 USD(0,47SKK), ale z Lego S/H za 1,72CZK (2,06 SKK).
Preto lebo Lego...

5o

A ceny setov City a Creator sú v cenách CZK ako v SR v kamených obchodoch v SKK.
Preto lebo Lego...

Honza D.

Jednotlivé kostičky oficiálně v ČR - to je důležitá změna (alespoň pro mě :-)). Ale když vidím nové nárazníky k vlakům za 57 resp. 74Kč, asi můžu zůstat klidný...

Poštovné pro ČR v seznamu nevidím, můžeš poslat link? Díky
Nabízím jednotlivé kostky (základní, střechy, technic, elektro, pneu, vlaky) i stavebnice; seznam najdete na kostky.malozvlkahostiny.net. Vše je nové, nepoužité.

Hana129

Link nemám, jen jsem si zkusila hodit do košíku Castle tic tac toe za 429,-- korun, tak mi tam naběhlo Shipping Choice 221,-- standart, expres dokonce 500,--.
Při "koupení" Town plan za 4199,-- dokonce 415,-- a expres za lidovku 890,--  ;D.
Je to síla  ;D.

No snad nám to někdy vynahradí oddělení  ;D:     Sales & Deals   ;D >:D

TomKQT

Ceny jsou normální, katalogové. Takže hodně velké. (I v porovnání s jinými zásilkovými obchody u nás.)

No a to poštovné, to je trochu špatný vtip. Jak se najednou zdá Tesco levné...

Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Jindroush

S@H není, hučíte.
S@H je, hučíte.

::)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

5o

Citace od: TomKQT kdy 13.11.2008, 13:17:46
Jak se najednou zdá Tesco levné...
Niekde tu zaznelo, že sa niekto teší na januárové výpredaje. Ja sa síce veľmi na ne nejako extra nepamätám (asi nemali nič zaujímavé), mne sa zdali najväčšie, alebo výhodnejšie v lete, okolo augusta. Ale keby boli nebudem protestovať.
Preto lebo Lego...

Micho

Citace od: Jindroush kdy 13.11.2008, 13:57:58
S@H není, hučíte.
S@H je, hučíte.

Presne tak.  8)  Ale k niečomu sa treba vykecať a pokritizovať ...  ;D

eNTy

S@H není, hučíte.
S@H je, hučíte.

A ty máš radost? S@H přišlo pozdě a špatně. Teď už je to mrtvé téma, myslím, že to vlastně nikoho nezajímá. Všude jinde je to levnější. Co má S@H navíc oproti konkurenci? Dražší zboží? Vyšší poštovné? Chybějící češtinu? A to bylo keců, že kvůli podpoře v lokálním jazyce to nejde dřív. Telefonická linka zdarma v ČR jake všude jinde? Stále nefunguje. Milé TLC, zprovoznění S@H ve stávající podobě je pro mne spíše urážkou.

5o

S@H není, hučíte.
S@H je, hučíte.

Zhrnutie v jednoduchej vete: Chceme Lego, ale nie za takéto ceny.
Preto lebo Lego...

5o

Citace od: banana.com kdy 13.11.2008, 14:08:38
Citace od: 5o kdy 13.11.2008, 14:02:15
Citace od: TomKQT kdy 13.11.2008, 13:17:46
Jak se najednou zdá Tesco levné...
Niekde tu zaznelo, že sa niekto teší na januárové výpredaje. Ja sa síce veľmi na ne nejako extra nepamätám (asi nemali nič zaujímavé), mne sa zdali najväčšie, alebo výhodnejšie v lete, okolo augusta. Ale keby boli nebudem protestovať.

Tak namátkou - 10020 byla za 249,-  ;D
Áno, ale to nebolo v januári 2008, ale 4.6.2007 za 224. A v SR som nezachytil ani kus.
Preto lebo Lego...

Honzik

S@H není, hučíte.
S@H je, hučíte.

Myslím, že to je pravá povaha národa českého...

Osobně jsem rád, že SH konečně je, ikdyž asi nebudu zrovna častý zákazník, ale už jenom to, že to jde je pro některé dostačujicí...

Colonel32

S@H není, hučíte.
S@H je, hučíte.

Pod to se podepisuju. To prece muselo byt vsem jasne, ze pro ceske SH se nebude delat vlastni distribucni sklad, a ze ceny asi taky nemuzu byt pod beznou katalogovou.

eNTy

Citace od: Colonel32 kdy 13.11.2008, 14:31:15
S@H není, hučíte.
S@H je, hučíte.

Pod to se podepisuju. To prece muselo byt vsem jasne, ze pro ceske SH se nebude delat vlastni distribucni sklad, a ze ceny asi taky nemuzu byt pod beznou katalogovou.

To nechápu, to se tobě a Jindrouschovi nelíbí, že jsou lidi naštvaní protože je TLC co se CZ týká neschopné? Nebo myslíš, že TLC udělalo něco pro české AFOLy či spotřebitele, za co zaslouží pochvalu? IMHO neudělalo a dokud neudělá budu hučet  ;D

Colonel32

Citace od: xtepn01 kdy 13.11.2008, 14:40:13
Nebo myslíš, že TLC udělalo něco pro české AFOLy...

Treba tohle: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=15469.msg91028#msg91028 ?

Pripadne veci, ktere Beyer rozdava?

davda54

Já bych se moc nehádal oni to stejně za chvíli budou muset zavřít... Nechápu proč se toho Jindroush a Colonel32 tak zastávají chtěl bych vědět jestli si tam něco objednají ??? 8275 tam mají za 4699Kč a když se k tomu připočítá poštovné je to asi o 1000Kč dražší než normálně :P! Řeknete mi už někdo nějaká pozitiva ??? ???

Vasyk

Uff, tak to je mazec, doufám, že nepřestanu jezdit do německa, jejich S@H je přijatelnější.

Colonel32

Citace od: davda54 kdy 13.11.2008, 14:48:05
Já bych se moc nehádal oni to stejně za chvíli budou muset zavřít... Nechápu proč se toho Jindroush a Colonel32 tak zastávají chtěl bych vědět jestli si tam něco objednají ??? 8275 tam mají za 4699Kč a když se k tomu připočítá poštovné je to asi o 1000Kč dražší než normálně :P! Řeknete mi už někdo nějaká pozitiva ??? ???

Ne, nemam duvod tam sam neco objednavat kdyz mam nalinkovanej americkej a nemeckej SH, a vybiram, podle toho, kde jsou vetsi slevy.

Ale protoze zrovna nedavno jsem se tu s nekolika lidmi do krve pohadal o tom, ze kazdej cech si muze sehnat treba i SH Only sety, tak ted uz je muze sehnat tak, ze jen zaplati a ceka, az mu to prijde, a nemusi nic s nikym dohadovat, etc..