S@H Česká republika!!!

Založil Jindroush, 29.02.2008, 14:47:55

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

SH v ČR

jsem hluboce konsternován, čekal jsem něco lepšího
pozitivní je že to tu je, uvidím jak se to časem rozjede
je mi to úplně jedno
nevím
jiná volba

Ondrej

Děkuju za rady, já jsem právě přemýšlel nad tím , že bych si objednal kola http://peeron.com/inv/parts/2998 i s gumama 2 ks. Ale netuším jestli by to šlo protože se mi to nepodařilo najít ani přes jeden set.

Ondrej

Citace od: TomKQT kdy 28.11.2008, 15:49:20
No v sekci Customers Service je hned na začátku volba, jestli chceš poslat díl, který v setu chybí, nebo jestli si chceš koupit díly, které jsi ztratil vlastní vinou. Zkusil jsem zadat set 8421 (Technic Mobile Crane) a zdá se že mi to nabídlo všechny nebo skoro všechny dílky, které v něm jsou. Nijak se to ani nebrání výběru České republiky (což, mám pocit, se změnilo, přibližně před rokem to mělo nějaké připomínky když jsem ČR zadal během vyřizování reklamace). Akorát se člověk nikde nedozví cenu (?)

Žádal jsem o CD Lego studios na Windows XP protože jsem měl z Německa nějaký starý a Lego mi ho poslalo zadarmo,bude to tak půl roku zpátky , takže jsem velice spokojen se službami Lega

Colonel32

dalsi slevy na ceskem SH

neshanel tu nekdo lego balici papir?

Hana129

Nabídka slev byla rozšířena  ;)

Vasyk

Konečně se dá hovořit o "výhodnosti" S@H ČR oproti Německu. Dle narůstajícího kursu a snížení ceny Lega jsou rozdíly na "obyčejných setech" řádově 50 - 120 Kč ku prospěchu S@H ČR. Právě jsem si prohlédl nové sety a porovnal je s cenou v Německu a vychází to tak, že u nás jsou mnohdy levnější. Samozřejmě to chce toho koupit více, protože pošta je vražedná, to je zase oproti cca 130 Kč v Německu velká nevýhoda.

rasik8

já sice už lego nesbírárám ale na tyy slevy sem teda čuměl....nekdy i přes 50%
Moje Brickshelf galerie http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Legac
Trains,trains,trains,...,ale jen 9v  http://mafiapage.wz.cz - stránky o MAFII - hře na PC

Imperial Unicorn

Tak devět stovek za poštovné,respektive čtyřista patnáct... To je trochu moc. I když těch 415 je ještě akceptovatelných.

Colonel32

Citace od: Imperial Unicorn kdy 30.12.2008, 17:39:15
Tak devět stovek za poštovné,respektive čtyřista patnáct... To je trochu moc. I když těch 415 je ještě akceptovatelných.

A ted si stezujes na co? Ze S@H nabizi moznost i expresniho zaslani? Kolik asi podle tebe stoji zasilani baliku ze zahranici?

hal1aeetus

Moja reč, vyskúšaj si nakupovať na Slovensku a za všetky nedostupné sety platiť poštovné z vonku, naozaj by si večný sťažovatelia mali uvedomiť, že S&H v ČR je veľkou výhodou. 

Imperial Unicorn

Nikdo si tu nestěžuje. Chápu že to je expres příplatek. Jsem za S@H vděčen. Mohl by mi jen někdo zkušenější říci jak se vlastně nákup na S@H hradí ? Kartou a převodem nebo mají i dobírku ? Díky.

Colonel32

Citace od: Imperial Unicorn kdy 01.01.2009, 15:32:26
Nikdo si tu nestěžuje. Chápu že to je expres příplatek. Jsem za S@H vděčen. Mohl by mi jen někdo zkušenější říci jak se vlastně nákup na S@H hradí ? Kartou a převodem nebo mají i dobírku ? Díky.

Kreditkou. Jen a pouze.

TomKQT

Citace od: Colonel32 kdy 01.01.2009, 16:11:42
Kreditkou. Jen a pouze.
Řekněme raději kartou. Protože to samozřejmě jde i debetní kartou, ne jen kreditní  ;)
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Imperial Unicorn

Tak to si budu nejspíš muset aktivovat platbu přes internet. Díky.

Sith

a ještě je myslím nějaká registrace, pokud chceš nakupovat ze S@H ???
STAR WARS sběratel

marek44

prosím nevíte někdo jakou přepravní službou lego ze S@H zboží rozesílá ?
Z diskuze sem to nevyčetl a na webu lega taky ne, jen zda expres nebo normálně ,  opět se objevil X-Wing 6212 za 999 , tak řeším dilema zda si poslat domů nebo do práce 
díky moc

marek44

Citace od: Sith kdy 01.01.2009, 18:26:00
a ještě je myslím nějaká registrace, pokud chceš nakupovat ze S@H ???

registrace nutná není , ale je to lepší mít kvůli přehledu a stavu objednávek, bez registrace dostaneš jen číslo objednávky a pokud potřebuješ zjistit kde to vázne atd  tak je potřeba volat, tak sem to tedy aspoň pochopil já

M@P

Citace od: marek44 kdy 08.01.2009, 16:04:11
Z diskuze sem to nevyčetl a na webu lega taky ne, jen zda expres nebo normálně ,  opět se objevil X-Wing 6212 za 999 , tak řeším dilema zda si poslat domů nebo do práce 
díky moc

Já si svůj X-wing nechal poslat normálně a šlo to německým DHLkem, který je možný sledovat na internetu a do domu mi ho doručila Česká pošta balíkovým rozvozem.

marek44

Citace od: M@P kdy 08.01.2009, 16:41:12
Citace od: marek44 kdy 08.01.2009, 16:04:11
díky moc

Já si svůj X-wing nechal poslat normálně a šlo to německým DHLkem, který je možný sledovat na internetu a do domu mi ho doručila Česká pošta balíkovým rozvozem.

Děkuji za info ,  to sem potřeboval vědět, že to skončí na poště je OK

Royde

Tak moje zkušenost s S@H je taková:

18.12. jsem mailem reklamoval LEGO 7724 City adventní kalendář, kde v okénku č.17 bylo něco jiného, než mělo. Napsal jsem to v klidu česky, neboť cizinecky nevládnu.

19.12. jsem obdržel odpověď (česky), že moje záležitost je v řešení, ale kvůli svátkům se to maličko pozdrží (chápu).

10.1. přišla zpráva (česky), že chybějící dílky budou v nejbližší době zaslány.

19.1. přišla obálka s dílky a omluvným dopisem (česky), s tím, že v případě potřeby mohu kdykoli zavolat (česky) na jejich infolinku

Takže všechno v pohodě a z mé strany s S@H naprostá spokojenost, a i když ho asi nikdy nebudu využívat k tomu, čemu je primárně určen (prodej), jsem rád, že tu je.
Jen malá výtka - trochu větší a tlustší obálka s nápisem LEGO a lehce nahmatatelným obsahem přišla obyčejně (do schránky), což by se příště nemuselo povést (známe české pošťáky - prosím nespamovat, vím, že nejsou všichni stejní).

Apropo - já už vyhodil krabici, nemáte někdo obrázek té věci z okénka č.17, je to jakési policejní výslechové zařízení se sedadlem a reflektorem. Díky.

maeror

Citace od: Royde kdy 21.01.2009, 12:44:48
Apropo - já už vyhodil krabici, nemáte někdo obrázek té věci z okénka č.17, je to jakési policejní výslechové zařízení se sedadlem a reflektorem. Díky.

http://www.flickr.com/photos/doctorsinister/2893410590/in/photostream/

tazzy

V Evropě (a co jsem koukal tak i v Austrálii) se po třech letech přestal prodávat 10182 Café Corner..