Nové SW sety ?

Založil patrix, 24.12.2007, 02:23:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Darth

Když si tady http://us.service.lego.com/en-US/BuildingInstructions/default.aspx stáhnete návod na 7679, zjistíte, že u tanku je clone trooper se "sukýnkou"´. Oproti figurce Rexe mu chybí  modré značení na uniformě (a taky hlavička se liší od té Rexovy ze setu 7675). To že má na helmě vizor je proto, že v setu bude i možnost ho vyměnit za zaměřovač (takový jaký má jeho figurka Rexe na plakátu - i u Rexe bude jak vizor, tak zaměřovač). Takže tipuju, že to bude nějaký anonymní velitel tanku.

MwK

Citace od: digidigidigi kdy 14.07.2008, 21:43:13
doporučoval bych skoupit celou sérii, třeba se Lego rozhodne dát tiše do souladu obrázek Clone Troopera na krabici s obrázkem v časopise a s návodem ke stavebnici a budeš mít raritní kousky na prodej. :-)
Kiež by lego dávalo nejaké bonusy za celé série... ::)
Niekoľko by som si ich chcel vyzdvihnúť... :P

Citace od: Marty713 kdy 14.07.2008, 22:12:55
Já nevím, ať se vyjádří odborníci. Jinak super postřeh.  :)
Ďakujem,zbadal som to náhodou... :)
Ale myslím,že aj ty si sa k tomu dostatočne vyjadril... ;)

Citace od: MasterWindu kdy 14.07.2008, 22:46:17
Podľa môjho názoru len klasický clone trooper z EII + tá zbroj, či čo to je , je len ako doplnok....viac by som od toho nečakal, netož nejaké ďalšie meno CT.
Meno som nehľadal,skôr ma zaujímala funkcia... ;)

Citace od: Darth kdy 15.07.2008, 08:46:37
Když si tady http://us.service.lego.com/en-US/BuildingInstructions/default.aspx stáhnete návod na 7679, zjistíte, že u tanku je clone trooper se "sukýnkou"´. Oproti figurce Rexe mu chybí  modré značení na uniformě (a taky hlavička se liší od té Rexovy ze setu 7675). To že má na helmě vizor je proto, že v setu bude i možnost ho vyměnit za zaměřovač (takový jaký má jeho figurka Rexe na plakátu - i u Rexe bude jak vizor, tak zaměřovač). Takže tipuju, že to bude nějaký anonymní velitel tanku.
Ďakujem,ty si mi to objasnil najlepšie...a s verziou "je to anonymní veliteľ tanku" sa stotožnujem najradšej... :) ;)

Ale ďakujem všetkým,že sa mi snažili pomôcť objasniť menšiu záhadu... ;)

Inak,týmto pádom je ten set premňa ešte atraktívnejší,pretože toľko príslušenstva k vojakovi sa hodí vždy... :D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Colonel32

Citace od: MwK kdy 15.07.2008, 11:35:31
Citace od: digidigidigi kdy 14.07.2008, 21:43:13
doporučoval bych skoupit celou sérii, třeba se Lego rozhodne dát tiše do souladu obrázek Clone Troopera na krabici s obrázkem v časopise a s návodem ke stavebnici a budeš mít raritní kousky na prodej. :-)
Kiež by lego dávalo nejaké bonusy za celé série... ::)
Niekoľko by som si ich chcel vyzdvihnúť... :P

Ale tohle neni Diablo II, kde dostavas bonusy za kompletni sadu  ;D

Džejkob

možná už jste si toho všimli,ale na mořelega se už prodávají sety:
7673 za 1.155kč
7674 za 1.609kč
7675 za 2.399kč
7676 za 3.215kč
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

MasterWindu

V odkaze nájdete detailný a naozaj vyčerpávajúci rozhovor s luďmi od ToysRUs ohľadom Star Wars Setu "Fan Choice 2009", ktorý bude ohlásený na ToyFair vo Februári budúceho roka. Hovorí sa detailne o dvoch setoch, medzi kotrými sa bude rozhodovať a príjmajú sa nápady od SW lego fanov.
Text je v AJ !!!, ozaj dlhý.
Takže len niekoľko poznámok:
- set Slave I on Cloud City Landing Platform vypadol z výberu, v hlasovaní skončil 3
- set bude stáť cca 100 USD
- rozhodovať sa bude medzi setmi Mon Calamari Cruiser a Arrest of Palpy
- MCC není rozhodnuté či bude sériová alebo UCS rada
- Arrest of Palpy bude "pravdepodobne"robený na štýl Cloud City - 10123

http://www.fbtbforums.net/viewtopic.php?t=26878

Tak sa do toho dajte
Dark ages forever ...

MasterWindu

Ešte jedna maličkosť....Post tu síce bol no žiadne kvalitné a detailné foto.
SW MINI Clone Turbo Tank Set Brickmaster exclusive
Dark ages forever ...

JnQ

toto asi patri tu.. no nviem ci to nieje nejaky fake..

Darth

Že by Comics Con 2008 exclusive??? (podobně jako některé speciálky SW, MOTU figurky? - namátkou Stormtrooper Captain, Evil-Lyn, Keldor, Sorceress).

Nebo jako tenhle Indy??? http://cgi.ebay.com/Lego-COMIC-CON-San-Diego-2008-INDIANA-JONES-Exclusive_W0QQitemZ250274436637QQihZ015QQcategoryZ19011QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

JnQ

MwK

Hmm,tak túto limitku by som bral... >:D

Darth

Na E-bayi za 250 USD plus dph, clo a poštovné - si nechám zajít chuť.

MwK

Citace od: Darth kdy 24.07.2008, 23:01:07
A do kamenných obchodov v USA sa to dostane? ???
Či to je len netová záležitosť? :P

Skyder

Citace od: MwK kdy 24.07.2008, 23:05:30
Citace od: Darth kdy 24.07.2008, 23:01:07
A do kamenných obchodov v USA sa to dostane? ???
Či to je len netová záležitosť? :P
Tusim je to balene k Brickmasterovi takze tazko pivedat. Ale urcite by to stalo za snahu zohnania. Ale nie za 250 USD :D
Skyder

Darth

Indyho bude všehovšudy 500 kusů vydaných. Většinou rozeberou účastníci Comics Conu a zbytek kšeftaři. SW taky nebude početnější.

Dingo

Ještě k tomu starwars, je to set, kterých bylo vydaných pouze 1200 kusů, obsahuje sety 7654 + 7670 + 4 minifigi klonů z ep. II + comandéra Rexe.

MwK

Citace od: dingo kdy 25.07.2008, 08:25:09
Ještě k tomu starwars, je to set, kterých bylo vydaných pouze 1200 kusů, obsahuje sety 7654 + 7670 + 4 minifigi klonů z ep. II + comandéra Rexe.
Prepáč,nechcem rýpať,ale to sa dalo všimnúť na tom linku ktorý nám poskytol JnQ... ;)
Citace od: JnQ kdy 24.07.2008, 22:54:47
jj uz som nieco nasiel http://www.brickhorizon.com/boardz/viewtopic.php?f=18&t=301 

A viem že je 250USD dosť,a keď sa nato pozrem reálne a spočítam si všetky sety čo to obsahuje a pridám dva sety Republic tanku aby bol počet štyria CT tak ma to výjde oveľa menej,a Rex mi za tie prachy nestojí... ::) :P
Ale keď sa nato pozriem zberatelsky,je jedno čo hovorí rozum ale je to super set... :D ;)

Dingo

Na ebayi se to prodává za 100USD + POŠTOVNÉ 30, já už si tam nějaké lego kupoval a dali mi to bez cla, takže si myslím, že výsledná cena by byla max. 2500Kč, což je hodně, ale né cena těch setů co si sem psal.
Citace od: MwK kdy 25.07.2008, 08:48:30
Prepáč,nechcem rýpať,ale to sa dalo všimnúť na tom linku ktorý nám poskytol JnQ...

MwK

Ehm,prepáč,teraz som vedľa,komu si to písal? ???
Lebo ja som vychádzal z ceny 250USD čo napísal Darth a nejak som aj tak nepochopil čo si mal namysli,hlavne tou citáciou...

EDIT:
Možno mi trklo očom si vravel,ale ja som ajtak vychádzal zo sumy 250USD,bez poštovného...

Darth

Mno já našel na e-bayi odkaz na 250 USD (kupní cena bez poštovného). Za 100 USD tam možná přibylo pozdějc, to už jsem nesledoval.

Dingo

Citace od: Darth kdy 26.07.2008, 12:13:22
Mno já našel na e-bayi odkaz na 250 USD (kupní cena bez poštovného). Za 100 USD tam možná přibylo pozdějc, to už jsem nesledoval.

Ten tvůj odkaz pokud vím je na Indiho, ale já mám na mysli starwars.

MwK

Citace od: dingo kdy 26.07.2008, 20:07:23
Citace od: Darth kdy 26.07.2008, 12:13:22

Ten tvůj odkaz pokud vím je na Indiho, ale já mám na mysli starwars.
Odkaz áno(bol "ilustračný"),ale cena náhodou nepatrí/nepatrila k tomu SW? ???

Rewolt

It's a trap!

Marty713

Díky za odkaz!

Nepřijde vám to takový... zbytečně složitý? Různý mechanizmy co prostě jenom otevřou čumák nebo poklop. Jasně, je to pěkný a efektní, ale kdyby tam prostě byl jen přední plate, co se dá odklopit, možná by se dalo do modelu nastrkat daleko víc "věciček" (sada nářadí, oranžová skříňka, naviják a chabý vybavení kokpitu  ???).
Chápu, že SW sběratelům se to musí líbit, replika je to asi dobrá (uvidíme ve filmu), ale z herního hlediska bych byl, jako malý dítě, asi trochu zklamanej.

Myslim, že v tomhle pojetí je to zbytečně velký, mohli to udělat menší a tudíž levnější.

Dingo

Citace od: Marty713 kdy 27.07.2008, 12:50:47
Díky za odkaz!

Nepřijde vám to takový... zbytečně složitý? Různý mechanizmy co prostě jenom otevřou čumák nebo poklop. Jasně, je to pěkný a efektní, ale kdyby tam prostě byl jen přední plate, co se dá odklopit, možná by se dalo do modelu nastrkat daleko víc "věciček" (sada nářadí, oranžová skříňka, naviják a chabý vybavení kokpitu  ???).
Chápu, že SW sběratelům se to musí líbit, replika je to asi dobrá (uvidíme ve filmu), ale z herního hlediska bych byl, jako malý dítě, asi trochu zklamanej.

Myslim, že v tomhle pojetí je to zbytečně velký, mohli to udělat menší a tudíž levnější.

Já stebou souhlasím, když sem to poprvé viděl, tak jsem si doopravdy nemyslel že to bude mít přes 800 dílků a stát to 100 dolarů. Dle mého názoru to je pěkný model, ale moc detailů a vysoká cena.

Dingo

Detailně:

Separatist spider droid - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=332606
Droid gunship               - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=3317527

Džejkob

Citace od: Marty713 kdy 27.07.2008, 12:50:47
Díky za odkaz!

s tím twilightem jsem dost zklamaný ::) . Čekal jsem (hlavně) menší cenu a lépe vypracovaný kokpit :P . Také my vadí, že na Lego je ten model až moc šedý.
A taky jsem si všimnul,že by ty trysky měly být místo zelený žlutý.
No nic, škoda  :'(

Dingo

Já už ten starwars comic con set mám na cestě, ale pro někoho, kdo by o něj měl taky zájem a má účet na ebayi tak mám tip: http://cgi.ebay.com/Comicon-EXCLUSIVE-Star-Wars-Clone-Wars-Captain-Rex-NIB_W0QQitemZ160266248601QQcmdZViewItem?hash=item160266248601&_trksid=p3286.m14.l1318

Rewolt

It's a trap!

Džejkob

Marty713

Díky vám oběma!

Kdysi jsem dostal set 7190-1 Millennium Falcon. Stál něco kolem 5 000 (tehdy to bylo i na lego opravdu hodně) a nadlouho byl mým největším a nejdražším legem. Od té doby se mnoho změnilo a já žil s pocitem, že sety (hlavně SW) jsou rok od roku dražší a menší (počtem dílů).

Ale tohle je super! Myslím, že oba jsou co do detailů, hratelnosti a ceny bezkonkurenční (vzhledem k Twilightu).
U LAAT by bylo dobré, kdyby byly postraní desky celkem 6x, aby se daly všechny "nose arty" aplikovat a pak pouze vyměnovat díly podle libosti. Takhle se musíte rozhodnout jen pro jednu variantu. Nový skútr je skvělý, dobře udělaný. Už u prvního LAAT mi chyběl. Ten vlastně vůbec postrádal zadní nákladový prostor - další důležitá věc.
AT-TE vypadá efektně, se slušnou pohyblivostí a hratelností. Další plus je snadný přístup k interiéru.

Škoda, že si nehraju ani nesbírám, protože pánové, k dokonalosti chybí jen battle pack s klony z epizody II.

EDIT: Všiml jsem si, že zde má LAAT/i dvoukřídlá postraní vrata. Myslel jsem, že originál má pouze jednokřídlá, že by nová verze stroje?