Činská napodobenina Brick

Založil Mičánek, 08.12.2004, 18:31:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

Ondrej

Citace od: Marty713 kdy 06.12.2008, 14:10:16
Kdysi jsem uvažoval o koupi "BVP" (viz obrázek) kvůli některým dílům (podvozek, věž), ale kdybych je pak použil v MOCu už by tu na mě asi nikdy nikdo nepromluvil. Co nepromluvil, zjebali, smazali a zabanovali byste mě. ;D ;D >:D

Ten s tím RPG je hodne drsnej teda , další pěknej hnus

tadeasb

Já mám zkušenosti s Ligaem babička a dědeček mi to dali k vánocům. Musim říct absolutní hnus plovina kostek chyběla takže ani nešel postavit policejní vrtulník který z toho měl být. Některé dílky do sebe ani nepasovaly :P. Není nad originální LEGO!!!!!!!!! 

Šejmus

JEDNOU jsem koupil na zkoušku za 20kč takovou malou krabičku...

na obalu byli tři minifigové, kůň zbraně atd.
vevnitř jeden minifig s čínskýma očima (-.-), fialovej kůň a nálepka místo štítu

Ohledně římanů a barbarů - škoda že lego na to nepřišlo dřív - docela bych si to nechal líbit  ;)
Fool of a Took!

jvucka

Nevíte, proč mají Římané kaťuši?

Jose

Citace od: jvucka kdy 22.12.2008, 08:01:27
Nevíte, proč mají Římané kaťuši?

Řecký oheň? ;D

Marty713

linhi

Je ale pravda že je škoda že Lego římany nedělá,je to nádherná doba a úplně vidím ty armády! Ovšem tohle je hnus!

Jose

Citace od: Márty kdy 22.12.2008, 13:59:26
Nebo římská svíce? >:D

Kdepak pane kolego, to jsou Stalinovy varhany! ;)

To linhi -  nezní to jako špatný nápad. Římani vs. Galové, hm...

Marty713

Zní to opravdu velmi dobře, ale spíše bych to viděl jako řadu "Antik", než jako Římané proti Galům. Už jen kvůli tomu, že po Vikinzích se určitě TLC nerozhodne vyrábět jen o chlup jiné Galy. Ale obecná řada (nezávislá na Castle, pokud by to šlo) by byla velice fajn.

P.S. Jawohl, BM 13-16... :)

blackrabbit

Může mi někdo říct kolik těch napodobenin už celkem je ? Mega blocks, cheva, brick....  ::) Nechápu jak si to někdo může dovolit okopírovat brick a natož celí set  >:(. LEGO stejně zůstává na prvním místě. Jak vzhledově tak kvalitně  :P

TomKQT

Chevu do toho moc nemíchej, ta si vždycky šla vlastní cestou a s Legem má společného jen ten základní princip spojování kostek (konstrukce a velikost je ale úplně jiná).
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

TomB

Ještě k doplnění tvého seznamu napodobenin.
Doplňuji: Bela+ještě něco co jsem viděl za výlohou obchodu(něco jako MClaren :-\ >:(to bylo)
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

nerow

Nedávno jsem koupil od kámoše krabici LEGO bricků a mezi nimi našel našel pár klon bricků. Na studech měly napsáno "klik" a na první pohled od LEGO bricků nerozpoznatelné. Kvalita troufám si říct téměř stejná. Pár klonů mi již rukou prošlo, ale tento byl asi nejzdařilejší. Tipuji, že mohl být zakoupen přibližně kolem roku 1998. Na internetu jsem žádné informace o tomto klonu nenašel.