Nové SW sety ?

Založil patrix, 24.12.2007, 02:23:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 7 Hosté prohlíží toto téma.

Džejkob

AT-TE už mám doma a nemůžu si ho vynachválit  :)
jediný mínus je málo klonů (jenom 2! :-X)
jinak super!!

doporučuju ;)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Marty713

No, snad budou ty battle packy, míst k sezení je uvnitř opravdu dost.

MwK

Citace od: Marty713 kdy 29.07.2008, 16:33:50
No, snad budou ty battle packy, míst k sezení je uvnitř opravdu dost.
Minule sme sa rozprávali že jedno číslo v rade SW ešte nieje obsadené,tak to by mohli byť BP,aspoň dúfam... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

MwK

Citace od: Marty713 kdy 29.07.2008, 15:18:37
EDIT: Všiml jsem si, že zde má LAAT/i dvoukřídlá postraní vrata. Myslel jsem, že originál má pouze jednokřídlá, že by nová verze stroje?
Tých verzií je viac...
Zdá sa mi že by to mohla byť táto,aj keď niesom si taký istý,tipujem len podľa toho že je uspôsobená na držanie speederbiku...
Ale tiež mi napadlo že tie dvere sú tam preto,lebo tam niesu tie postranné delá a opačne... ::) ;D

Marty713

Každé standartní LAAT/i má ve výzbroji dva skútry.
Verzi LAAT/v neznám, ale vzhledem k tomu, že může nést až 16 skútrů, myslím, že to nebude ona, na vzhledu by se to určitě projevilo. Druhá malá vrata jsou tam z 90% proto, že chybí postraní střelecké věže, škoda.

MwK

Citace od: Marty713 kdy 29.07.2008, 18:35:40
Každé standartní LAAT/i má ve výzbroji dva skútry.
Verzi LAAT/v neznám, ale vzhledem k tomu, že může nést až 16 skútrů, myslím, že to nebude ona, na vzhledu by se to určitě projevilo. Druhá malá vrata jsou tam z 90% proto, že chybí postraní střelecké věže, škoda.
Hehe,tak to som nedočítal že 16... ::) :-X
No ale potom je to tak ako obidvaja píšeme,že nemá tie delá... ;)

Dingo

Džejkob

Marty713

K LAAT/i měli dát dva klony/piloty.
Takhle to vypadá divně: pilot - clone trooper; střelec: commander.

Když už se snaží o detailní modely... (viz Twilight)

Džejkob

taky mě moc zklamal 1 kloník a 1 komandér v tom LAAT/i, ale jak je vidět tak tomu je tak i u jiných sw setů  ::) . Takže už jsem smířený s koupí 2 V-19 torrentů abych měl piloty na LAAT :(

Marty713

Je to dilema.
Buď udělat battle pack bohatý na druhy jednotek (např. BP - kloni, epizoda III) nebo na množství stejných jednotek (BP - rebelové a stormtroopeři). Uvidíme, jaký bude ten další, jestli nějaký bude...

Dingo

Citace od: Marty713 kdy 30.07.2008, 16:07:27
K LAAT/i měli dát dva klony/piloty.
Takhle to vypadá divně: pilot - clone trooper; střelec: commander.

Když už se snaží o detailní modely... (viz Twilight)

Vlastně je tam obsazeno jen jedno sedadlo u pilota, Cody má svůj speeder.

Džejkob

Dingo

Citace od: bambus kdy 30.07.2008, 16:47:57
podle reklamy na LAAT/i je ten speeder plo koona
http://starwars.lego.com/en-us/Movie/Default.aspx

Dobře je pravda, že na tom speederu může sedět každý, ale na krabici na něm sedí Cody, ale zbytečné hádání. Závěr diskuse: KLONŮ JE TAM MÁLO.

Marty713

Citace od: bambus kdy 30.07.2008, 16:47:57
podle reklamy na LAAT/i je ten speeder plo koona

Podle reklamy je pro džedáje. Podle reklamy to ale taky lítá a vybuchuje.
Skútr je skútr, lehký, slušně vyzbrojený, rychlý, vhodný pro průzkum. Myslím, že ho právě kromě pilotů používají všechny druhy jednotek.

KLONŮ JE TAM MÁLO - souhlas, rozumim, konec.

Dan0102

hele kdo to je ta s těma dvěma červenýma mečema? ta ve filmu vůbec nebyla..., a slyšel jsem že mají vyjít eště nový star wars sety tenhle rok.. dobrý by bylo kdyby udělaly nákej set kde by bylo třeba 10 droidů a 5 clonu.... a mohli by udělat treba set jak bylo ve star wars 3 pomsta sitů ten palác císaře palpatina jak bojoval s mace windu a byl tan anakin, palpatin a ty dva jediové bylo by to super kdyby vyšel aspoň podruhý... :)

Darth

Citace od: Dan0102 kdy 30.07.2008, 22:33:27
hele kdo to je ta s těma dvěma červenýma mečema? ta ve filmu vůbec nebyla..., a slyšel jsem že mají vyjít eště nový star wars sety tenhle rok.. dobrý by bylo kdyby udělaly nákej set kde by bylo třeba 10 droidů a 5 clonu.... a mohli by udělat treba set jak bylo ve star wars 3 pomsta sitů ten palác císaře palpatina jak bojoval s mace windu a byl tan anakin, palpatin a ty dva jediové bylo by to super kdyby vyšel aspoň podruhý... :)

"Ten se dvěma červenýma mečema" je ta, Assaj Ventress, rádoby Sith. Doporučuju mrknout na youtube na Clone Wars (animated) nebo si někde stáhnout všech 30 epizod (případně 2 DVD). Hodně setů z nich vychází (a bude vycházet, všechny nové sety, co teď vyšly, jsou založeny na nových 3D Clone Wars, které jdou do kin koncem srpna v USA a v září v Evropě (u nás kdoví).
Arrest of Palpatine je jeden z možných setů 2009 (spolu s Mon Cal  Cruiserem) - stačí si pročíst téma Star Wars tady na Kostkách.

EDIT: Clone Wars DVD

http://www.amazon.com/Star-Wars-Clone-Vol-1/dp/B0006Z2LMO/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=dvd&qid=1217494702&sr=8-11
http://www.amazon.com/Star-Wars-Clone-Vol-2/dp/B000BCE8Q4/ref=tag_dpp_lp_edpp_ttl_in

MwK

Citace od: Darth kdy 30.07.2008, 23:56:50
"Ten se dvěma červenýma mečema" je ta, Assaj Ventress, rádoby Sith.
Vo všetkom s tebou súhlasím Darth,ale on napísal "ta"... ;)

Citace od: Dan0102 kdy 30.07.2008, 22:33:27
dobrý by bylo kdyby udělaly nákej set kde by bylo třeba 10 droidů a 5 clonu....
11 vs 5,lepšie ako si chcel... ;)

Dan0102

cloud city bylo už ne? ale nic moc to bylo mohli by udělat lepší... a taky doufam ze bude set jak byla scéna ve star wars 3 zatčení palpatina....

MwK

Citace od: bambus kdy 31.07.2008, 13:14:08
když to ale bude udělaný jako (a to si pište že to tak bude! >:D) cloud city tak to bude stát za nic
Nechápem prečo...ale to je jedno... ::)
Rozhodnutie tochto fóra že Cloud City je "šit" nezmením,tak čo... ::) :P
Ale nedávno som sa z jedným nemenovaným užívatelom rozprával že určite ho tu ľudia nemajú radi pretože je to skoro nezohnatelný set a aj poriadne drahý a to ich štve... ;)

Ja by som bol iba rád keby tak isto bol spravený "arrest of palpy" a myslím že mi nebude vadiť ak bude stáť aj 150USD,pretože predpokladám množstvo super minifigov kôli ktorým sa to oplatí kúpiť... (ja mám rád UCS z minifigmi >:D)
Inak dingo to tiež vystihol... ;)
Citace od: Dan0102 kdy 31.07.2008, 14:09:55
cloud city bylo už ne? ale nic moc to bylo mohli by udělat lepší... a taky doufam ze bude set jak byla scéna ve star wars 3 zatčení palpatina....
Ach,to dúfam aj ja...ale Mon Calamari je veľký súper... :-\

Darth

Pokud platí plánovaná cena 100 USD za Mon Cal, tak asi velký ani super nebude. I když postavičky  ;D Mon Calů ještě nebyly, takže by mohl stát za to. Jedi s barevnýma hůlkama už bylo dost.

EDIT: Original Trilogy bude vždycky víc než prequely. Platí i pro sety.

MwK

Citace od: Darth kdy 31.07.2008, 14:55:25
Pokud platí plánovaná cena 100 USD za Mon Cal, tak asi velký ani super nebude. I když postavičky  ;D Mon Calů ještě nebyly, takže by mohl stát za to. Jedi s barevnýma hůlkama už bylo dost.
;D ;D ;D
No si to napísal pekne,ale taký Mace tu bol iba raz a to svietiaci,ten nesvietiaci sa nedal zohnať,Kit Fisto a Anakin sa vždy zíde,Sidious nebol ani raz a ostatní účastníci tiež nie... ::)

Marty713

Citace od: Darth kdy 31.07.2008, 14:55:25I když postavičky  ;D Mon Calů ještě nebyly...

Určitě tuhle stránku všichni znáte, takže asi nosim dříví do lesa, ale já si právě vzpomněl, že zde autor perfektně (vzhledem k dílkům, které tehdy existovaly) zvládnul postavičky Mon Calů:

ZDROJ: http://www5b.biglobe.ne.jp/~mbsf/sworde.htm

Dingo

Já bych si Mon cali představoval nějak takhle (pokud budou, já doufám že ne  ;D )

MwK

Citace od: Darth kdy 31.07.2008, 14:55:25
EDIT: Original Trilogy bude vždycky víc než prequely. Platí i pro sety.
Až teraz som si všimol tvoj edit...a napadá mi jediné a to že každý má svoj vlastný názor,lebo mňa nebaví nejaký "usmrkaný" Luke ktorí všetko zázračne vie atď,ale naopak mám rád EP1 až po začiatok EP4 a samozrejme veľmi dlhé a super obdobie Jediov pred EP1...vedel by som dlho menovať pre aj proti,ale toto je fórum o legu,nie SW...

Citace od: Marty713 kdy 31.07.2008, 16:45:10
ZDROJ: http://www5b.biglobe.ne.jp/~mbsf/sworde.htm
Ďakujem za link,už stránku síce poznám ale pri nedávnom stratení záložiek sa mi vymazala... ;)

For dingo:
Presne tak... 8)

Dingo

Dan0102

Doporučoval bych koupit set 7673 Star Wars - MagnaGuard Starfighter (Hvězdná stíhačka) - je to fakt pěkný a hlavně ty postavičky sou dobrý.... dneska sem si ho koupil na chodově a mají tam všechny star wars sety.. ty nový... a nevíte někdo jestli u nás bude ta nová death stars..?...

Dingo

Dan0102

Hele nevíte někdo jestli to myslí clone wars jako star wars 2. Attack of The Clones nebo clone wars jako z pc hry sou ty modely třeba to at-te a rebublic gunship...?..ty normalně byli ve filmu

Colonel32

Clone Wars =/= Attack of the Clones

pokud vidim pojem, ktery neznam, tak je mozna lepsi zacit tim, ze UTFG.

(pokud nevim, co je to UTFG, tak si to zkusim vyhledat, treba na googlu)