Nové SW sety ?

Založil patrix, 24.12.2007, 02:23:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 8 Hosté prohlíží toto téma.

Skyder

Citace od: MasterWindu kdy 17.06.2008, 07:38:19
Tak toto je fakt no-comment... :o
Death Star - play set, 20+1 minifigs, čakal som niečo na štýl setu Cloud City, ale toto ma dostalo  :-X
Mne sa to brutalne paci, som fakt zvedavy na cenu. 21 figov, a akych !!! WOW

EDIT for Grohl: vyzera to tak ze tu budu velke bytky. Ideme setrit :D
Skyder

STARHAWK

Perfekt brutus mega set - kupujem urcite, pokial to nebude moc drahe .....

Kedy to ma vyst do predaja ? Vie sa ci to bude len pre USA alebo aj pre Europu. Ma nas*ru ked to bude len USA only.

Potom ak budu nejake objednavky cez niekoho (Vasyk napr) - pridam sa

Dingo

to je naprosto super a unikátní, to musím doma mít za každou cenu...

Dingo

nevím, někde se psalo, že to bude stát 99, 99 dolarů, ale ted když to vidím, takse mi to moc nezdá...

STARHAWK

Citace od: dingo kdy 17.06.2008, 09:10:34
nevím, někde se psalo, že to bude stát 99, 99 dolarů, ale ted když to vidím, takse mi to moc nezdá...

zatial som v diskusiach videl cenu 400 USD co je teda dooooooost vela ale v prepocte na SKK (USD = 20SKK) by to bolo 8000 + postovne tak do 9 000 SKK by som do toho asi este siel

predsa len tych minifigov je tam velmi vela a mnohe su nove/prerobene niektore su viac krat, a potom je tam veeeeeeeeela sedich dielikov takze ta cena na minifiga vide potom tak na 150SKK podla mna

uvidime, v EU sa to urcite neoplati kupit, takze mozem zacat studovat forum o nakupe z USA

Dingo

Vy tady píšete, že tomá  21 minifigů, ale ono jich má více, protože ( viz krabice)
jich tam je 24 ( 2 zy imperianí vojáci a dvě stráže + 1, který mi unikl )

MasterWindu

Citace od: dingo kdy 17.06.2008, 09:31:44
Vy tady píšete, že tomá  21 minifigů, ale ono jich má více, protože ( viz krabice)
jich tam je 24 ( 2 zy imperianí vojáci a dvě stráže + 1, který mi unikl )
Pravda, je ich 24  ;)
Dark ages forever ...

Džejkob

Citace od: Robbed kdy 17.06.2008, 07:21:25
Tak to teda čumím ...

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=324492
tak na TOHLE se dá říct pouze jedna věta: I WANT IT!!! ;)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Darth

Pokud zůstane zachovaná politika cen pro EU, tak místo 400 USD počítej s 469 EURy (tj. cca 12000 Kč bez dopravy).

STARHAWK

Citace od: Darth kdy 17.06.2008, 12:42:13
Pokud zůstane zachovaná politika cen pro EU, tak místo 400 USD počítej s 469 EURy (tj. cca 12000 Kč bez dopravy).

a prave preto to budem chcet z USA a tusim sa oplati aj to clo potom zaplatit

MasterWindu

Citace od: STARHAWK kdy 17.06.2008, 12:52:26
Nemyslím si. Tak skús si to spočítať a uvidíš, že sa ti to naráta rovnako  :-\
Dark ages forever ...

MwK

Tak to teda čumím ...

WAW!!! :o :o :o
To,veď to,veď to....to je sila!To je gigantické!Tam je minifigov!Waw!
Je to nádhera!Nemám slov!!!Teda,takto by som si nejak predstavoval všetky UCSká... :-* :-* :-* >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

gearcs

Star wars nesbírám (no vlastně mám 4 sety ;D), ale všech šest filmů patří mezi moje oblíbené. Tohle musím mít!!!

Marcel

jak víte že je tam 21 minifigů? to je jen druhů ne? např stromtroopeři tam jsou asi 2 ;)

Darth

Citace od: STARHAWK kdy 17.06.2008, 12:52:26
Citace od: Darth kdy 17.06.2008, 12:42:13

Zkoušel jsem to počítat u Falcona - pokud nemáš v USA strejdu, který ti to koupí, zabalí a zadarmo dopraví, tak se to nevyplatí. U Falcona mi to se vším všudy, poštovným, clem a DPH a provizí pro agenturu, co zprostředkovává zakoupení zboží (kontaktoval jsem je, abych věděl cenu) vyšel Falcon na 14000, z Německa vyšel za 15000. Takže u Falcona by se to trochu rentovalo (až na ten čas, co by trvalo dodání). U čehokoli levnějšího už by to vyšlo stejně nebo dráž než za evropské ceny.

MJager - otevři si obrázek krabice a kukni na horní okraj - a spočítej si je. Jak řekl Windu, je jich 24, ale 21 druhů.

M@P

Tak to teda čumím ...

S tímhle modelem by se dalo po vzoru kramářských písní chodit po poutích a s pomocí ukazovátka odvyprávět celou čtvrtou epizodu. :)

Dingo

Citace od: M@P kdy 17.06.2008, 21:11:10
Tak to teda čumím ...

S tímhle modelem by se dalo po vzoru kramářských písní chodit po poutích a s pomocí ukazovátka odvyprávět celou čtvrtou epizodu. :)

ne jenom ep. IV, ale je tam i souboj na Death Star II Z ep. VI.

MwK

Citace od: dingo kdy 18.06.2008, 14:47:41
ne jenom ep. IV, ale je tam i souboj na Death Star II Z ep. VI.
To je pravda,ale M@P vravel že by sa dala "vypráviet celá epizóda IV"... ::)
Je jasné že máš pravdu a je tam aj VI,ale IV sa hádam aj z trištvrtiny odohráva v na DSI a v jej okolí tým pádom,ostatok je zanedbatelný a každý by to pochopil aj bez trebars Tatoinu,kdežto VI by sa bez Endoru neobišla... ;)

Viem,je to divné,a všetko relatívne,ale je to tak... 8) ;D ;)

digidigidigi

http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=10188&cn=416&d=322

Je to sice moc pěkné, ale za tu cenu rozhodně bez výčitek odolám, obzvláště když v eurech nám to ještě určitě přisolí...

STARHAWK

Citace od: digidigidigi kdy 19.06.2008, 22:53:52
http://shop.lego.com/ByTheme/Product.aspx?p=10188&cn=416&d=322

Je to sice moc pěkné, ale za tu cenu rozhodně bez výčitek odolám, obzvláště když v eurech nám to ještě určitě přisolí...

A vypada to na USA only. Pri ostatnych krajinach to ukazuje, ze to pre danu krajinu nie je dostupne (UK, DE, Dansko ...)

MasterWindu

Takže v takomto zložení budú minifigy k 10188:

Luke Skywalker (Stormtrooper), Luke Skywalker (long hair), Luke Skywalker (Jedi with black hand), Han Solo (Stormtrooper), Han Solo (flesh with brown legs), Chewbacca, Death Star Trooper (two), Darth Vader (new torso),Princess Leia (flesh) , Stormtrooper (two), Ben Kenobi (hooded), Emperor Palpatine (new torso) C-3PO (pearl gold) , R2-D2 (new head) , R2-D5 (new head), Grand Moff Tarkin, Emperor's Royal Guard (two) IG Droid, Mouse Droid, Torture Droid, Protical Droid    2
Dark ages forever ...

Marty713

Han Solo (flesh with brown legs) - všiml jsem si u něj, že má rukávy v barvě pleti. Je to tak, nebo mě jen klame fotka? Tedy to "flesh" v názvu znamená rukávy v barvě pleti?  ???

buf91

Můj blog... http://buf91.blog.cz

Dingo

Citace od: MasterWindu kdy 20.06.2008, 14:17:05
Takže v takomto zložení budú minifigy k 10188:

Luke Skywalker (Stormtrooper), Luke Skywalker (long hair), Luke Skywalker (Jedi with black hand), Han Solo (Stormtrooper), Han Solo (flesh with brown legs), Chewbacca, Death Star Trooper (two), Darth Vader (new torso),Princess Leia (flesh) , Stormtrooper (two), Ben Kenobi (hooded), Emperor Palpatine (new torso) C-3PO (pearl gold) , R2-D2 (new head) , R2-D5 (new head), Grand Moff Tarkin, Emperor's Royal Guard (two) IG Droid, Mouse Droid, Torture Droid, Protical Droid    2

ale já tam vidím 2 figy princess Lea

hal1aeetus

Ja síce nie som fanúšikom SW, ale tento set ma dostal. Byť fandom SW, tak neváham, v poličke by  vynikol.

Ešte mám otázku: Filmy som videl som ich jedenkrát, a nemám prehľad, ale nie je tých farebných prevedení  C-3PO  nejako veľa?  ;D

enginehead

Citace od: Marty713 kdy 20.06.2008, 14:48:45
Han Solo (flesh with brown legs) - všiml jsem si u něj, že má rukávy v barvě pleti. Je to tak, nebo mě jen klame fotka? Tedy to "flesh" v názvu znamená rukávy v barvě pleti?  ???

Rukávy má béžové, pouze ruce má v barvě pleti  ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na http://dallart.wz.cz

MwK

Citace od: hal1aeetus kdy 20.06.2008, 15:57:14
Ešte mám otázku: Filmy som videl som ich jedenkrát, a nemám prehľad, ale nie je tých farebných prevedení  C-3PO  nejako veľa?  ;D
Síce neviem či to myslíš z hľadiska filmu a viac druhov robotov rovnakého tvaru alebo z hľadiska toho že lego robilo najprv C-3PO z kremovej a až teraz zo zlatej farby...
Ale pokúsim sa to vysvetliť... ;D
C-3PO je len jeden a žiadny iný robot by sa tak volať nemal(teoreticky :P),všetci ostatní,čo sú mu na chlp rovnaký,už majú iné označenie a napríklad aj funkciu,čiže rovnakých robotov aj rovnakých farieb môže byť kvantum...
A ak si to myslel z pohľadu toho že lego robí konkrétne C-3PO z viacerými farebnými kombináciami tak je to len tým že najprv ho robili krémového,asi sa im nechcela miešať iná farba alebo možno narážali na jeho špinavý plášť,neviem presne...;D
No a od setu sandcrawler im došlo,žeby mohli robiť niečo vernejšie originálu a tak robia C-3PO v tejto špeciálnej farbe,ktorá je najbližšie k filmovej predlohe ak nepočítam toho 14karátového... :P ;D ;)
Vlastne neviem či som ti vôbec pomohol ale možno trochu hej... ::) :)

Citace od: buf91 kdy 20.06.2008, 15:42:56
Mrkněte sem: http://gizmodo.com/5018137/3800+piece-death-star-diorama-is-coolest-star-wars-lego-ever
No tak tomu sa asi DSI veľmi nepáči,súdiac podľa toho "OMG"... ::) ;D ;)

Marty713

Vsechny serie 3PO maji stejny design, a tak je spravne, ze je lego dela jako jednu figurku v ruznych barevnych provedenich. Samotny C-3PO je opravdu jen jeden a prodelal tyto barevne zmeny pouze v ramci zrealisticneni rady SW. Opustili od metalicke bezove a zacali s vyrobou v zlatave. Podle me je takhle o hodne lepsi. Chtel bych se jednou dockat legoveho C-3PO bez platu, v podobe jak ho zname z epizody I a II.

Protokolarni droidi rady 3PO vetsinou slouzi jako prekladaci a to at ve sluzbach aliance nebo imperia.

K tomu Hanovi: Mas pravdu, ale stejne je to blbost. Bila kosile, bezovy rukavy a cerna vesta  ::) Ja mam Hana jen ty dve uplne prvni figurky - obe jeste zluty, jeden jen v kosili bez vesty a druhej s modrejma kalhotama, cernou vestou, ALE oba s bilymi rukavy. Je to podle me lepsi. Ve filmu ta kosile nemela rukavy v jiny barve.  ::)

Dingo

ted mě jen zajímá co si myslíte, jestli byste to koupili hned  ( až to bude v prodeji.) ( mimochodem někdo to už na ebay nabízíza 600 dolarů) za těch 400 dolarů, nebo čekali a doufali, že cena půjde dolů ???  ???

MwK

Citace od: dingo kdy 21.06.2008, 08:51:44
ted mě jen zajímá co si myslíte, jestli byste to koupili hned  ( až to bude v prodeji.) ( mimochodem někdo to už na ebay nabízíza 600 dolarů) za těch 400 dolarů, nebo čekali a doufali, že cena půjde dolů ???  ???
Tak tomuto cena určite nepôjde dolu... :P
Ale keby som mal možnosť to kúpiť,neváhal by som... ::) ;)