Nové SW sety (2007)

Založil lordvader, 05.01.2007, 22:39:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

nukum

Citace od: Ridiq kdy 14.04.2007, 15:00:03
O  jakém snowspeederu mluvíte? ???

O něco výše je odkaz, který byl navíc ještě třikrát citován.
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=2410175 a ten stroj v levé horní čtvrtině obrázku je, pokud se nemýlím, Snowspeeder!  ::)

J_BOB

twn hoth vyzerá celkom zaujímavo, snowspeeder je uchádzajúci a snowtroopri sú konečne aj v inom sete ako v dosť (na moje pomery UBER  >:D ) drahom a ťažko zohnateľnom AT-AT
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Kubos.cz

To musím mít ! I když ten snowspeeder je divnej a nelíbí se mi. A ten republic cruiser je uplně skvělěj. Bude to i u nás ? Je tam figurka zelenyho r2

MwK

Citace od: Kubos.cz kdy 07.05.2007, 10:30:27
To musím mít ! I když ten snowspeeder je divnej a nelíbí se mi. A ten republic cruiser je uplně skvělěj. Bude to i u nás ? Je tam figurka zelenyho r2
Aj ty zbrzdi! >:D
Ved ešte nieje isté či sa to bude vyrábat... ::)
A čo máš proti snowspeedru ??? Inak toho R2 (teda skor seria R4) som si nevšimol. :P
EDIT: Už hej!Ale pred tým som ho pokladal za obyčajného modrého...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Kubos.cz

Mno není oranžovej a je takovej celkem nic moc , vypadá jak něakej z budoucnosti. Celkově hoth rebel base podlě mě není moc hezký set protože to vypadá že snowpeeder dveřmi ani neproletí. Chtěl bych to jen pro ty figurky. A imperial probe droid vypadá jak z někaké parodie kde má všechno velké hlavy a malá těla.

Republic cruiser je zajímavej a dobře by doplnil N1-Naboo fighter.

Čistě moje názory  ;)

Kubos.cz

Hoth rebel base a Republic cruiser jsou již v prodeji (na předobjednávku v USA)!! Hoth rebel base 60dolarů a republic cruiser 100dolarů.

MwK

Citace od: Kubos.cz kdy 07.05.2007, 11:56:06
Hoth rebel base a Republic cruiser jsou již v prodeji !! Hoth rebel base 60dolarů a republic cruiser 100dolarů.
Ved ja sa nehádam...ale link by si mohol poslat. ;)

Kubos.cz

http://www.toysrus.com/search/index.jsp?f=Taxonomy%2FTRUS%2F2254197&origkw=lego+star+wars&kw=lego+star+wars&kwCatId=&pg=2

Americká sít hračkářství toysRus.com . Podíval jsem se tam protože pod obrázkem těch stavebnic je napsaná tato firma. Kdyby to někdo kupoval dejte mi vědět

Popis.

Lego Star Wars Hoth Rebel Base (7666) 60 dolarů
Features
548 pieces.
Ages 8-12.
Product Description
Play out the battle for Hoth as seen in The Empire Strikes Back. Hop into the cockpit of your snowspeeder and race out the doors of the Rebel base. Use the shooting function on the gun turret to hold back the Imperial advance. Set includes six minifigures: Luke Skywalker, Dack Ralter, two Rebel troopers and two Imperial stormtroopers
---------------------------------------------------------------------------
Zahrajte si na bitvu o Hoth kterou jste viděli v Impérium vrací ůder. Skočte do kokpitu vašeho snow speederu a vylítněte z hangaru rebelské základny. Použijte střílecí funkci na zbrani abyste zdrželi imperiální ůtok. Set obsahuje 6 figurek : Luka , Dacka , 2x rebelský voják z hothu , 2x snowtrooper.

Jsem z toho na větvi

Lego Star Wars Republic Cruiser (7665)
100 dolarů

Features
919 pieces.
ages 9-14.
Product Description

Instantly recognizable for its distinctive red hue, the Republic Cruiser is ready to shuttle Jedi Knights, ambassadors and diplomats to trouble spots around the galaxy. Defend the ship by extending the hidden blaster cannons or evacuate at the last second by releasing the escape pod. Set includes five minifigures: Obi Wan Kenobi, Qui-Gon Jinn, Republic Captain, Republic Co-pilot and an R2-R7 unit.

Tento jednoduše rozpoznatelný  pro svou zřetelně červenou barvu , je republikový křižník připraven dopravit Rytíře Jedi , Politiky a diplomaty na problémová místa galaxie. Braňte loď pomocí skrytých výsuvných blasterů ,nebo jako poslední možnost evakuujte posádku vypuštěním záchraného modulu. Obsahuje pět figurek : Obi Wan Kenobiho, Qui-Gon Jinna, Republic Captaina, Republic Co-pilota a!! R2-R7!!

Nevím jestli je to doslova , ale líp to asi nedám. :P

Jindroush

Release Date: Buy now for shipping by 09/01/2007.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Robbed

Krabice Republic Cruisera a Hothu...

Taky jsou tam k vidění docela zajímavé přívěšky.

mato

len tak ma zaujima, prečo je na tej krabici napísané K-3PO? ide o C-3PO, nie? tak prečo iný názov?

Jindroush

Wikipedia, Star Wars databáze a 10 vteřin snažení...

K-3PO, or Kay-Threepio, was a protocol droid present at the Hoth base, branded by command insignia. He was used by the Rebel Alliance. His life ended when he was smashed apart in the invasion of Hoth.

He was briefly shown in the background at the Hoth base in The Empire Strikes Back.

TomG

Predpokladam, ze se jedna o tu bilou 3PO jednotku.
Only the best can survive.

mato

pravda je, že mne ani nenapadlo, že sú dvaja. alebo viacerí ...

Kubos.cz

Star Wars for 2007. 10178 UCS AT-AT still to be revealed

Znamenato že bude UCS AT-AT ?  ???  :o

buf91

Tak právě jsem se vratil z Norska a Švédska a tam v síti hračkářství RB již měli MMT(999NOK).
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Robbed

Citace od: Kubos.cz kdy 20.06.2007, 18:39:56
Star Wars for 2007. 10178 UCS AT-AT still to be revealed
Znamena to že bude UCS AT-AT ?

Omar

whoa novy infiltratot je nice. s trochou uprva budu mit v cem vozit svoje jedie >:D

Omar

Citace od: Robbed kdy 09.03.2007, 20:43:13
Na Brickshelfu se objevily další fotky Sith Infiltratora a TIE Crawlera

netusi nekdo kdy by to teoreticky melo vyjit???? Myslim ten infiltrator

Jindroush

Podle českýho ceníku nikdy  ::)

Omar

Citace od: Jindroush kdy 10.07.2007, 15:53:11
Podle českýho ceníku nikdy  ::)

a jinde??? Nemecko nebo tak neco???

Kubos.cz

Ten novej at-at je divnej.

Colonel32

Citace od: Kubos.cz kdy 10.07.2007, 17:24:39

to je cena za to, ze chodi...

Vasyk

Citace od: Colonel32 kdy 10.07.2007, 19:25:12

Mě se líbí, určitě si ho koupim. To že chodí je jen a jen výhoda a podle toho by taky mohl být pevnější než jeho předchůdce. Nevíte kdy asi bude v prodeji, nějak jsem to zřejmě nezaregistroval.

Marcel

Jindroush

~140 euro, v ČR samozřejmě nebude.

Marcel

Jo jo, to je mi jasné,dík

MwK

Citace od: Colonel32 kdy 10.07.2007, 19:25:12

Podla mňa divný nieje! :)
Skôr rozmýšľam nad tým že pri takej cene,tam mohli dať dvoch pilotov a dvoch snowtrooprov...Zdá sa mi to byt príliš chudobné na figy! ::) :P
Ps:Keď nebude v Česku tak asi ani v SR... ::)

ulrike

Mě příjde AT AT na to že chodí docela obstojnej, škaredější než jeho předchůdce, ale rozhodně lepší než ten AT AT Mindstorm chodící, takže takovej kompromis. A už asi nevyjde obyčejnej nechodící AT AT... ???

ulrike

Tk čím dýl se na toho AT ATa dívam, tak se mi libí čím dál víc a chtěl bych ho. Su hlavně zvědavej na tu jeho chůzi. Nevíte někdo teda kdy vyjde???