Ježíšek 2006

Založil Vasyk, 30.12.2006, 23:52:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vasyk

Chybí mi tu takové téma, jaké bylo minulý rok, takové podstromko-chlubidní. Konečně se mám s čím pochlubit, tak jestli se nebudete zlobit, tak začnu a rád bych, pokud se také připojíte.

Dostal jsem dohromady 73 setů.  ;D

Začalo to tak, že jsem přes rok nashromáždil nějaké sety z výprodejů a řekl jsem si, že si je schovám k ježíšku. Někdy jsem měl tedy silné nutkání je ihned rozbalit.
Takto jsem se dostal k tomu číslu. Jsem jinak opravdu normální  ;D ;D.

Nebudu zde vypisovat čísla, jelikož čísla nikomu nic neříkají, dal jsem si tu práci a celý týden je stavěl a stavěl a stavěl.... a stavěl.

Takže jdeme na to..

Vasyk

BATMAN

Vasyk

CITY

Vasyk

CREATORS

Vasyk

DINO 2010

Vasyk

DINOSAURS

SPORTS

Vasyk

EXO-FORCE

Vasyk

HARRY POTTER

Vasyk

KNIGHTS KINGDOM

Vasyk

ORIENT EXPEDITION

STUDIOS

Vasyk

RACERS

Vasyk

RED BARON

Vasyk

STAR WARS

Vasyk

TECHNIC

Vasyk

TRAINS

Vasyk

VIKINGS

Vasyk

No a to je pomalu vše přátelé.
Ještě pohled na "zabalené"..  ;D

***Banana.com

Heh, tak už to tu je  ;D. Výborně, to zase bude vytočených Kostkařů  ;D >:D. Něco přidávat nemá cenu, počet 73 setů je natolik drtivý, že bychom všichni vypadali jako přištípkáři.  Myslím, že máš, pominu-li Duplo, asi více setů doma, než Legáček v nabídce na krámě ;D. Je vidět, že nejsi ženatý, protože něco podobného spáchat já doma, tak mám do smrti celibát a studenou stravu ;D, a to je má lepší polovička velice tolerantní a zvyklá na leccos. Nedejbože, kdyby si v podobném případě přepočetla cenu setů na hadry/boty/šminky/cetky/ jiné nesmysly >:D
Obdivuji Tvou trpělivost, tolik setů během týdne bych nikdy nepostavil, a pokud ano, už bych se na Lego hodně dlouho ani nepodíval... :P
Děkuji za inspirativní fotky, lepší než v oficiálních katalozích. Mnohé z vyobrazených setů v MISB mi prošly rukama při prodeji a tyto fotky mně utvrdily v tom, že jsem dobře prodal, co jsem prodal, a nechal si, co nechal. Oceňuji i fotku BNSF a TTX, uvažoval jsem o jejich nákupu, ovšem na reálných fotkách se mi líbí o něco méně, než na LUGNETU, počkám tedy asi, až je někde uvidím postavené.

Michal Moučka

Ufff..., nemám slov... :o

TomG

Only the best can survive.

myth

No, ty si sa teda posledný týždeň nenudil :). A pozerám, že už máš aj celkom dosť budúcoročných setov.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

matny

To je tá správna daň za slobodu, že si môžem nadeliť pod stromček podobné kvantum lega ako Vasyk.  >:D

Vasyk

Nové sety jsou výhoda častých služebních cest do německa.
Jinak stavěla i přítelkyně, tímto ji MOC DÍKY za pomoc  :-*, pak ještě kamarád, jinak bych to asi stavěl ještě na velikonoce. Supr týden, nějaký ten drink, kupa lega, co víc si přát.

Ten plyšák je náááááááááááááádhernej!!! Kde jsi ho sehnal? Lego mě nepřestává překvapovat, tolik věcí o kterých ani nevím že existují.

matny

No ani ja som do Vianoc nevedel, že podobný plyšák existuje, je to jediná lego vecička, ktorú som si sám pod stromček nenadelil - dostal som ho do daru od kamaráta z USA.  :D

Thrawn

Máš můj obdiv, žes to do Vánoc vydržel, já bych to nevydržel ani náhodou  :(
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Jindroush

A já dostal triko Velký Vezír, heč  ;D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Hansel

Upřímně závidím, Vasyku. K Vánocům sis nadělil snad více LEGA než já mám dohromady ;D Zvlášť ten Batmobil je je naprostá lahůdka "slintající ksichtík"
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Ondra

VASYKU tys musel vyhrát ve sportce ;D

Šejmus

Citace od: Hansel kdy 31.12.2006, 03:47:13
Upřímně závidím, Vasyku. K Vánocům sis nadělil snad více LEGA než já mám dohromady ;D Zvlášť ten Batmobil je je naprostá lahůdka "slintající ksichtík"
já mu spíš závidím ty clonetrooper packy... nedávno ještě nebyly ani na SaH a on je má hned několikrát!
Fool of a Took!

otaznik

Já k rozbalování LEGA přistupuji jiným způsobem, rozbaluji a stavím, když mám náladu, nečekám na Ježíška. Sečetl jsem počet setů (nových i bazarových), které jsem si tento rok pořídil (případně dostal) a došel jsem k číslu 118.  ;D