Ježíšek 2006

Založil Vasyk, 30.12.2006, 23:52:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

no, kdybych ja uvazoval stejnym zpusobem, tak jsem se za miluly rok rostal k cislu vysoko prez 200, ale letso uz by to bylo mnohem slabsi. Ale radsi taky rozbaluji hned.

Vasyk

Samozřejmě sety co jsem si koupil během roku a ihned rozdělal, jak použité, tak nové, do tohoto nepočítám. To bych se pak asi nedopočítal  ;D.
Jinak tento stav byl pouze jako pokusný, taky nejradši ihned stavim, ale chtěl jsem to zkusit a ježíšek mi přišel jako vhodný čas.

fuli

Po dvou minutách jsem se probral z transu. Závidím ti ty Y-wingy (má nejoblíbenější stíhačka ze SW). Ze SW 2007 máš asi vše, co si chci pořídit. Kdybys měl i Imperal Landing craft tak bys mě doopravdy naštval :)
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Silbunn

Citace od: Vasyk kdy 30.12.2006, 23:52:01
Chybí mi tu takové téma, jaké bylo minulý rok, takové podstromko-chlubidní. Konečně se mám s čím pochlubit, tak jestli se nebudete zlobit, tak začnu a rád bych, pokud se také připojíte.

Dostal jsem dohromady 73 setů.  ;D

Začalo to tak, že jsem přes rok nashromáždil nějaké sety z výprodejů a řekl jsem si, že si je schovám k ježíšku. Někdy jsem měl tedy silné nutkání je ihned rozbalit.
Takto jsem se dostal k tomu číslu. Jsem jinak opravdu normální  ;D ;D.

Nebudu zde vypisovat čísla, jelikož čísla nikomu nic neříkají, dal jsem si tu práci a celý týden je stavěl a stavěl a stavěl.... a stavěl.

Takže jdeme na to..

To je neskutocne vela setov a k tomu asi poriadna fuska to poskladat cez sviatky!

A tiez muselo stat za nejedno vykradnutie banky...  ;D

Vasyk

Citace od: fuli kdy 31.12.2006, 14:26:58
Po dvou minutách jsem se probral z transu. Závidím ti ty Y-wingy (má nejoblíbenější stíhačka ze SW). Ze SW 2007 máš asi vše, co si chci pořídit. Kdybys měl i Imperal Landing craft tak bys mě doopravdy naštval :)

Na Imperial Landing Craft už nezbyli peníze, jinak by byl taky, takže si ho koupím nejspíš v Lednu  ;D.

Tadeas

Tiše závidím.....tolik setů nemám ani když sečtu všechny dohromady :(

Bryk

Vasyku, Vasyku, ty snad na těch služebkách uděláš dycky nějakou tu Sparkasse a pak ty prachy hodně rychle proměníš na Lego, aby Tě nedostali  :) Ba, ne gratuluji, některé sety jsou opravdu pěkné a to množství mně poněkud vyrazilo dech. Jo mimochodem, kde se dá sehnat ta Tvoje přítelkyně, která Ti toleruje 73 setů najednou na Vánoce? Případně nemá ještě sestru?

Colonel32

Citace od: Bryk kdy 01.01.2007, 20:51:40
Jo mimochodem, kde se dá sehnat ta Tvoje přítelkyně, která Ti toleruje 73 setů najednou na Vánoce?

Na takovouhle holku clovek ceka pekne dlouho...

Vasyk

Citace od: Colonel32 kdy 01.01.2007, 21:01:36
Citace od: Bryk kdy 01.01.2007, 20:51:40
Jo mimochodem, kde se dá sehnat ta Tvoje přítelkyně, která Ti toleruje 73 setů najednou na Vánoce?

Na takovouhle holku clovek ceka pekne dlouho...

Ono ji nic jiného nezbývá než tolerovat, když už je to doma...  ;D ;D
Ne opravdu, je skvělá a baví ji to, akorát ji zaráží cena Lega jako takového, přijde ji to zbytečné vyhazování peněz.

Jinak na čekání bych moc nespoléhal, chce to taky něco pro to udělat, třeba nesedět doma a hrát si s Legem  ;D ;D. Jinak takovej vztah je taky docela dost práce  ;).

Colonel32

Citace od: Vasyk kdy 01.01.2007, 21:23:04
Jinak na čekání bych moc nespoléhal, chce to taky něco pro to udělat, třeba nesedět doma a hrát si s Legem  ;D ;D. Jinak takovej vztah je taky docela dost práce  ;).

Mysleno i za predpokladu, ze clovek pro to neco dela...

drSEBY

No kdybych to za cely rok 2006 spocital tak bych se k cislu 73 hodne blizil mozna jej i prekonal.. (pocitam male velke sety, MISBy i secondhand) :-) ono je rozdil koupit 6038 a 6085 - cenove neporovnatelne, a pritom to je kazdy jeden kus  ;D takze 2.
Ale musim priznat ze nektere to LEGO mesto bych take uvital  ;D letiste apod.