cargo center

Založil chadzi, 04.12.2006, 19:41:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

chadzi

check this out. schvalne za kolik pujde

rdk

A je to vůbec MISB? Zaráží mě dvě věci:

- nevidím dírkované pytlíky
- lego set tohoto typu sem nikdy neviděl balenej po barvách

Ale třeba to je nějakej spešl americkej packaging...

Micho

Citace od: chadzi kdy 04.12.2006, 19:41:11
check this out. schvalne za kolik pujde

To je pekný setík.  8)  A nejaký známy Höchstbietender na ňom momentálne sedí.  ;)

Micho

Na BL sú len momentálne 3 ks v ponuke. A cena jedného z níích 700 doláčov je hodne slušná. http://www.bricklink.com/search.asp?invXrefID=4904&invType=F

***Banana.com

Přihodil jsem tam jen z recese, a upozornil mně na něj Chad. Ovšem myslím, že ani 300 Euro stačit nebude, a to já tam nemám ani zdaleka...Kromě toho mi něco říká, že Matnemu tento set také nebude lhostejný..

betakaroten

Citace od: banana.com kdy 04.12.2006, 20:28:08
Přihodil jsem tam jen z recese...
Bacha, tohle by mohli překládat jako "Spaßbieter!" >:D

***Banana.com

Citace od: betakaroten kdy 04.12.2006, 20:38:26

To jo, ale pokud bych to vyhrál za těch 100 Euro, co tam teď mám, tak bych si sakra pospíšil to bleskově zaplatit, než by si to Němec uvědomil, za co to šlo.. ;D

Micho

Citace od: banana.com kdy 04.12.2006, 20:45:23
Citace od: betakaroten kdy 04.12.2006, 20:38:26

To jo, ale pokud bych to vyhrál za těch 100 Euro, co tam teď mám, tak bych si sakra pospíšil to bleskově zaplatit, než by si to Němec uvědomil, za co to šlo.. ;D

Šanca je, ale veľmi malinkatá, skoro zanedbateľná ...  ;)

Cavelon

Citace od: banana.com kdy 04.12.2006, 20:45:23
pokud bych to vyhrál za těch 100 Euro

Už nejako napuchlo tých Tvojích €100. ;D

***Banana.com

Citace od: Cavelon kdy 05.12.2006, 07:45:03
Už nejako napuchlo tých Tvojích €100. ;D

No jo, nad Tatrou sa blýská, hromy divobijů, a kterýsi Tvůj krajan mně přehodil, což jsem si v rámci "stavovské cti" nemohl nechat líbit  ;D . A proto přihodil jsem bratia, a on nech sa stratia, z tej aukce skor ak ho zbijů  >:D

minifig

no přihazovat takový pálky 5 dní před koncem je trochu ebayovský amatérizmus, kazení aukce dalším taky neni zrovna košér když víš že tě stejně někdo přehodí ::)

***Banana.com

Citace od: minifig kdy 05.12.2006, 13:42:59
no přihazovat takový pálky 5 dní před koncem je trochu ebayovský amatérizmus, kazení aukce dalším taky neni zrovna košér když víš že tě stejně někdo přehodí ::)

rád se nechám o dražení na Ebay poučit od profesionála  ;D 8)

Colonel32

pokud bych ten predmet skutecne planoval vyhrat, tak se to prihazovani na konci hodit muze.

Kanal to ale vyhrat vlastne ani neplanuje, takze to tam ma hlavne pro pocit, ze nejakou dobu byl highest bidder

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 05.12.2006, 15:11:20
Kanal to ale vyhrat vlastne ani neplanuje, takze to tam ma hlavne pro pocit, ze nejakou dobu byl highest bidder

Hm, tak to je teda terno.

***Banana.com

Citace od: Colonel32 kdy 05.12.2006, 15:11:20
pokud bych ten predmet skutecne planoval vyhrat, tak se to prihazovani na konci hodit muze.

U takovýchto položek je úplně jedno, kdy přihodíš, pravděpodobnost koupě za nízkou cenu je téměř nulová. Jinak mi vůbec nešlo o pocit, ten set chci, jen mám prostě své maximum, a proto už od určitého momentu nebudu pokračovat v příhozech...

Colonel32

tys mel maximum jen 201 euro??

Jindroush

Áááá, Colonel riskuje, že bude měsíc vo rohlíkách  >:D

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

***Banana.com

Citace od: Colonel32 kdy 05.12.2006, 15:46:02

Už jsem to napravil  >:D

otaznik

Mimochodem, není to MISB, ptal jsem se prodejce, pečetě jsou odlepené, takže v nejlepším případě MIB (ale ty pytlíky a barevné rozdělení se mi také nezdají).

Micho

Citace od: banana.com kdy 05.12.2006, 16:27:33
Citace od: Colonel32 kdy 05.12.2006, 15:46:02

Už jsem to napravil  >:D

Hezký!   ;D

To si chlapi dokazujete, že na to máte? Alebo je opravdový záujem o to?   :o

Aby to náhodou aj u niekoho z Vás neostalo a ten fakt bude na rohlíkoch!  ;D

minifig

obzvláště bych to přál kanálovi aby vyhrál, profesionál  ;D

Jarmila

Ono je dnes Den Bláznů? Tolik za jednu krabici s plastem ve tvaru kostky?  :D :D :D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Llevelyn

Možný je všechno.. ale ty sáčky se mi nějak nezdají, a je tam několik podivností.. třeba, kde je anténa? Jako by někdo vypPeeronil set, nasypal do sáčků a.... :P
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

***Banana.com

Mně se sáčky nezdály hned, ale je to US only, a jelikož jsem ho nikdy neviděl a netuším, jak se kde co v těch letech balilo, tak jsem to neřešil..a o rohlíkách bude asi Colonel  ;D >:D

betakaroten

Citace od: Jarmila kdy 05.12.2006, 17:42:39
Ono je dnes Den Bláznů?....
Asi je den bláznů :o já tam teď vidím 77 € ???

edit: jo aha. Prej chudý čehůni. (modří vědí)

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

otaznik

Kdyby to byl opravdu MISB, taky bych zkusil zabidovat a udělat si radost k Vánocům, ale takhle je to za ty peníze moc velké riziko. Otevřená krabice - do toho nejdu.

Dansson

Nechápu, že si tak moc ceníte MISBů, stejně to otevřeš ty, ne?
Neříkej, že bys na to rok nešáhnul a jenom se chodil dívat jak je to zabalené?! Proto nechápu jaké riziko máš na mysli?

chadzi

tohle bych rozhodne neotviral, pokud to chces do mesta tak se to da vicemene z beznych dilku postavit (krome baseplate).

podle me koupit misb z roku 98 a driv a pak ho otevrit je mirne receno neuvazene - zvlast kdyz vetsinou muzes 'na hrani' koupit druhou kopii na ebay levne (napr 6543 za 25 eur). me uz se doma vali slusne neotevrenejch misbu..  :P ale je to vec nazoru, takovej J to hned rozbali a krabice zkonzumuje  ;D

TomG

Taky Jinroush a nejen on, neni fetisista na zalepene krabice :)
Only the best can survive.