Nove prirustky do sbirky...

Založil Colonel32, 25.10.2005, 21:56:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

modri vedi, a nadavaji...

Cavelon

Citace od: Colonel32 kdy 25.10.2005, 21:56:57

Nejako nchápem. ??? O čo tu vlastne ide?

Colonel32

rdk

corelxt

aaa, tuhle hromadku sem nedavno videl na vlastni oci... tak to ty si to koupil ;D

Colonel32

nerikej, zes mel moznost, a nekoupil to...

Cavelon

corelxt

Citace od: Colonel32 kdy 25.10.2005, 22:13:03
nerikej, zes mel moznost, a nekoupil to...

bral sem 9 setu technika... za velmi slusnou cenu... tohle neni muj salek kofoly ;D

Colonel32

tak to gratuluju.. o technikach mi rikal, ze prej to bylo hned pryc, a ze to taky chtelo hodne lidi...

corelxt

Citace od: Colonel32 kdy 25.10.2005, 22:18:55
tak to gratuluju.. o technikach mi rikal, ze prej to bylo hned pryc, a ze to taky chtelo hodne lidi...

jj, sem tady zahlid jeho inzerat, hned pisu a domlouvame se... prej to trvalo sotva 10minut ;)
nakonec sem byl prvni a vyhral ;)

edit: jeste tam chybi 8064

betakaroten

Vysvětlivka ad "Modří vědí"
Definice: Modrý je ten, kdo v danou chvíli ví, že je modrý.

Jinak to prý pochází z dětské televizní soutěže Hip-Hap-Hop, kde se soupeřící dvojice identifikovaly červenou, žlutou a modrou barvou oblečení. Byly tam nějaké hádanky ... a moderátor měl hlášky ... "Budou to modří vědět? ... Modří VĚDÍ!!!"

peter

No jo, tak to bych si také nechal líbit. Vždy jsem po tom jen slintal. Aspoň že mám jednu starší policejní stanici, takže si to mohu napodobit. Je to skvělý set, ostatně jako vše tenkrát. Je škoda, že už se těmito tématy moc nezabývají.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Colonel32

tak, pratele, natankujte Shell V-Power

Colonel32

zase nejaka ta klasika...

niessnet

Hmmm, tak tohle je teda kup století. Hlavně ta stanice pobřežní hlídky, ta se mi vždycky líbila a hlavně by mi zapadla do sbírky...
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Michal Moučka

Pěkný! Tu cisternu mám doma taky (jeden z mých prvních setů).

Colonel32

ja jsem mel nejstarsi katalog 1988, a tam uz tusim nebyla, ale hodne setu jsem videl na obrazcich, co byly na obalu packu silnic, a ten tanker byla jedna z veci, kterou jsem uz tehdy chtel hodne... no, zatim mam dav, ale je to malo...

Tomášek

Ta chatka je muj zivotni sen... :'(
Procházím DARK AGE.

Colonel32

kiloware uber alles....

niessnet

Citace od: Colonel32 kdy 26.03.2006, 23:16:44
kiloware uber alles....
Nooo, to gratuluju, pěkný kousky. Toho bagra dole mám taky, je pěknej. A to žlutý autíčko, to bych bral....a požárníky....no asi všechno.  ;D
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

otaznik

Tak jsem konečně po dlouhé době sehnal krabici k 6394 - Metro Park & Service Tower. Musím se pochlubit několika fotkama postavenýho setu, i samolepky jsou všechny!

Llevelyn

Uááá.. paráádá.. 8)

Slint..slint...  :P
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

rdk

Jj, nad tímto setem sem taky dycky slintal. ;D ;D

Edit: Pozn. pro Ll: Už neslintám ;)

Numbi2

P.E.R.F.E.K.T.N.Í  a geniální klasika :) ... můžu se zeptat, kolik to koštovalo?
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...

Tomášek

Neda mi to se nepochlubit....MISB 6556 za 299,- Kč.
Sice je to málo, ale co už, když je to MISB  :D .
Procházím DARK AGE.

otaznik

Citace od: Numbi2 kdy 26.06.2006, 10:51:56
P.E.R.F.E.K.T.N.Í  a geniální klasika :) ... můžu se zeptat, kolik to koštovalo?

Těžko říct, bylo to součástí většího balíku (ne kiloware), navíc jsem tam něco doplňoval apod. (přesto je drtivá většina dílů originálních = patří k dané krabici). Ale ve stavu, v jakém to je (skoro NEW), bych to prodával hodně draze (ale prodávat to nechci ;) )

Numbi2

Citace od: otaznik kdy 26.06.2006, 15:45:11
Citace od: Numbi2 kdy 26.06.2006, 10:51:56

Těžko říct, bylo to součástí většího balíku (ne kiloware), navíc jsem tam něco doplňoval apod. (přesto je drtivá většina dílů originálních = patří k dané krabici). Ale ve stavu, v jakém to je (skoro NEW), bych to prodával hodně draze (ale prodávat to nechci ;) )

je mi to zcela jasné  ;D :P
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...

chadzi

to je teda opravdu luxusni 'zustand'. boxik ma i plastic insert?  :P

otaznik

Citace od: chadzi kdy 26.06.2006, 16:00:46
to je teda opravdu luxusni 'zustand'. boxik ma i plastic insert?  :P
To bohužel ne, ale dříve nebo pozděj ke mně určitě dorazí  ;)

Valentin Dobrotivý

taky se musím pochlubit ;D