Lego web

Založil Marťan, 14.02.2006, 17:49:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Co mám přidat na stránky?

Udělat zase nějaké video
1 (4.5%)
Nafotit bitvu
8 (36.4%)
Udělat nový set v L-Cadu
0 (0%)
Postavit nový set (hrady)
9 (40.9%)
Nedělat nic....
4 (18.2%)

Celkem hlasů: 21

Hlasování ukončeno: 16.05.2006, 12:35:59

Marťan

Citace od: TomG kdy 05.04.2006, 09:02:25
Citace od: Marťan kdy 04.04.2006, 08:52:48
Citace od: TomG kdy 04.04.2006, 07:12:37
Proc resit jak pripevnit fotak na nejaky stojan. Si rovnou kup stativ na fotoaparat, ten by mel mit primo sroub na pripevneni fotoaparatu.

Jo jasan, to mi došlo, ale ten můj foťák není zrovna nějak moc dobrej, tak se ani nevyplatí kupovat na něho nějaký stojan...chtělo by to lepší foťák s pořádným zoomem a pak na to koupit stativ.. :-\

Pokud si koupis nejaky normalni stativ (cca do 1000, jsou i levnejsi samozrejme), tak pocitej s tim, ze ve vetsine pripadu je uchyceni fotoaparatu stejne. Takze je pak jedno jaky si casem sezenes fotoaparat.

jj, dík za radu..popřemýšlím o tom...

Marťan

Vložil jsem na stránky nové video. má název "Přepadení". Tentokráte jsem si na něm dal záležet a myslím, že se  celkem i povedlo. No ostatně se můžete podívat sami.       Velikost je 8,3 MB   wmv. formát                           8)

videa ve formátu wmv stahujte jako..... Uložit odkaz jako....

jajir

ten web nejak nefunguje, proste se tam nedostanu  ???

peter

Citace od: jajir kdy 21.04.2006, 16:12:54

Už tady ten problém jednou byl, takže autor udělal druhý web. Adresu na něj najdeš zde.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Marťan

Citace od: peter kdy 21.04.2006, 16:19:27
Citace od: jajir kdy 21.04.2006, 16:12:54

Už tady ten problém jednou byl, takže autor udělal druhý web. Adresu na něj najdeš zde.

;) jj, přesně tak, díky Petře za objasnění. Pro ty, kdo neví jaká je adresa webu, ještě jednou to napíšu.     www.lego.ic.cz        stačí kliknout na modrou zeměkouli pod mým profilem.
Starý web, který byl pod adresou   www.lego.webz.cz jsem odstranil z netu..

Jinak díky všem, kteří se podívali na mé stránky a zaslali mi kladné hodnocení, moc si toho cením.... :)

tazzy

Mi se zdál starší design (u webz.cz) hezčí než tento, jinak obsahově to je dobré, hlavně již zmíněná videa  ;)

Marťan

Citace od: tazzy kdy 22.04.2006, 09:08:30
Mi se zdál starší design (u webz.cz) hezčí než tento, jinak obsahově to je dobré, hlavně již zmíněná videa  ;)

Dík. Ale přešel jsem na nový design, protože ten první jsem udělal jen tak narychlo v Publisheru a ten program je pro dělání webových stránek dost nudný. Teď jsem se to pokusil dělat v 1st Page 2000 od Evrsoftu a zdá se mi to lepší. Budu na tom dále pracovat a možná že se pokusím udělat i nějaký grafický design na těch nových stránkách....spíše mi jde o tématiku...

Marťan

Aktualizace webu  5.5.2006   

přidal jsem nové obrázky do L-Cadu

Zatím nefungují odkazy na stažení .Idr souborů na page   L-Cad.
večer tento problém opravím....

22:23    ....problém opraven .... ;)

Marťan

Přemýšlím nad tím, že bych hodil na stránky něco nového.....ale nevím z jaké kategorie. Nemáte nějaký návrh, co by se tam mohlo vyskytnout? Nedávno jsem tam přidal sekci L-Cad...

Anakin

napríklad fotky bitiek ktoré si vytvoril s minifigmi.alebo shoty MOCov členov z tohto fóra.reklama musí byť. ;D

Marťan

Citace od: Marťan kdy 09.05.2006, 15:49:26
Přemýšlím nad tím, že bych hodil na stránky něco nového.....ale nevím z jaké kategorie. Nemáte nějaký návrh, co by se tam mohlo vyskytnout? Nedávno jsem tam přidal sekci L-Cad...

Hodil jsem tu na to malou anketku, tak můžete hlasovat.....  (anketa trvá 5 dní)

16.05. - bude ukončení ankety

Ukončení ankety: vyhrála volba (postavit nový set), za ní pak (nafotit bitvu)....
tak se pustím do toho a pak hodím na web fotečky....jinak díky za hlasy... :D

Marťan

Postavil jsem slibovaný nový set, sice je to malinké, ale až budu mít více času, tak udělám něco většího.....

Název = Loď převážející poklad.

více obrázků najdete na webu...

Jindroush

Mlácení prázdné slámy na téma 'správná cena' bylo smazáno a jaksi se nedoporučuje v tom zde pokračovat. xadmin
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Petrjr

No, toto téma mi připadá takové všechnosemeloucí. Castle věci, reklama na vlastní stránky, obchod. A různé typy vychází nejen od dalších diskutujících, ale především od autora tématu.

Asi by bylo nejvhodnější toto rozdělit na odpovídající témata a přesunout je do odpovídajících chlívečků - a pokud není zájem o diskusi o obchodu a cenách, tak odpovídající část přesunout do "soukromé" a ne "obchody".

Pak už bude jasné, co je nevhodná off-topic diskuse a co naopak odpovídající. Do té doby by bylo vhodné téma uzavřít, neboť k "ujetím" prostě docházet bude - protože kdo posoudí co už je ujetí, když sám autor dává off-topic komentáře? Autor? Admin? (Admin? a podle čeho, castle je toho sotva polovina.)

Marťan

Jelikož jsem se včera setkal s nekladným hodnocením mého bazaru, končím prodej setů na mých stránkách a zaměřím se pouze na galerii a další sekce (L-Cad, Video...). Doprodám pouze to, co je aktuální a žádné nové sety už nebudu přidávat. Zůstane tam pouze sekce Koupím lego.....(teda spíše části lega)
Jinak díky všem kdo se včera zapojili do diskuze na téma "správné ceny" a omlouvám se Otazníkovi za mé nevrhlé poznámky na jeho přízpěvky.....

Cavelon

Citace od: Marťan kdy 30.05.2006, 07:30:57
Jelikož jsem se včera setkal s nekladným hodnocením mého bazaru, končím prodej setů na mých stránkách

Tomu nerozumiem. Veď na svojích stránkach snáď môžeš mať to, čo Ty chceš, nie? A je to iba Tvoja vec, za koľko to predávaš... Keď sa niekomu cena nepáči, tak to jednoducho nekúpi, ale rušiť to kvôli tomu, že sa to niekomu zdá byť drahé, je IMHO nezmysel.

Ravenhorn

Ok rušit si to na vlastních stránkách nemusíš, ale přeci jenom by jsi měl dávat férovější ceny. Já kdybych si dal na kostkách inzerát, že prodávám např. 6274 a chtěl za ni např. 2900 kč a to by tam ještě pár věcí chybělo a bez návodu a krabice, tak mě tu ostatní ukamenujou za to.
Castle, Pirates a Star Wars.

otaznik

Citace od: Marťan kdy 30.05.2006, 07:30:57
Jelikož jsem se včera setkal s nekladným hodnocením mého bazaru, končím prodej setů na mých stránkách a zaměřím se pouze na galerii a další sekce (L-Cad, Video...). Doprodám pouze to, co je aktuální a žádné nové sety už nebudu přidávat. Zůstane tam pouze sekce Koupím lego.....(teda spíše části lega)
Jinak díky všem kdo se včera zapojili do diskuze na téma "správné ceny" a omlouvám se Otazníkovi za mé nevrhlé poznámky na jeho přízpěvky.....
Šlo pouze o hodnocení cen, ne o tvojí nabídku.
Omlouvat se mi nemusíš, nijak jsi mě neurazil.

Jarmila

Citace od: Ravenhorn kdy 30.05.2006, 09:45:22
Ok rušit si to na vlastních stránkách nemusíš, ale přeci jenom by jsi měl dávat férovější ceny. Já kdybych si dal na kostkách inzerát, že prodávám např. 6274 a chtěl za ni např. 2900 kč a to by tam ještě pár věcí chybělo a bez návodu a krabice, tak mě tu ostatní ukamenujou za to.
Všichni hned nekamenují. Když vidím nabídku s přemrštěnou cenou - dle mého názoru přemrštěnou, jiný legachtivý jedinec na to bude mít jiný náhled - tak se pousměji, řeknu nahlas: Ne díky, nemám zájem (v duchu to je trošku peprnější odpověď) a víc mne to nezajímá. Vo co furt go? To je obchod. Jeden nabízí, druhý to chce nebo nechce. Tady není co řešit.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Colonel32

Na muj vkus jsou ceny vyssi, nez je zdravo.
Ale vzhledem k tomu, ze jsou taci, kteri zase moje ceny povazuji za vyssi, nez je zdravo, nechci zabredavat do diskuse o spravnosti cen.

Svoje hrady muzes nadale prodavat za jakekoli ceny uznas za vhodne, nakonec cenu urcuje pomer poptavky a nabidky.

Nebranime ti ani v tom, abys je na svych strankach vystavoval.

Byli bychom pouze radi, pokud bys sdeleni o nabidce psal do soukrome inzerce, a ne do sekce hradu, protoze tim znevyhodnujes ostatni prodejce.

Colonel

Jindroush

Ještě k tomu: tuhle diskusi hodlám smazat - jak řekl správně C32 a i Petrjr, posílej svoje nabídky do Soukromé inzerce.

Nejsem si jist, zda je potřeba, abys sem posílal info o každé aktualizaci webu, imo si na to udělej sekci přímo u sebe, popř. si to velmi krátce piš do podpisu.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Marťan

Citace od: Jindroush kdy 30.05.2006, 10:40:26
Nejsem si jist, zda je potřeba, abys sem posílal info o každé aktualizaci webu, imo si na to udělej sekci přímo u sebe, popř. si to velmi krátce piš do podpisu.

Dobře, budu to psát do podpisu, nebo to nechám jen na stránkách...