Vánoční výlohy 2026

Založil peki, 05.03.2026, 08:24:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

peki

1) Letňany zimní městečko (výloha 2025) s drobným rozšířením
nedodané moduly
-linhi
-Waf
nepřevzatý modul (modul v neodpovídající kvalitě)
-stimpi

Pokud by měl někdo z výše uvedených zájem o účast v projektu 2026 napřed na kostkách prezentuje to co mělo být hotové v září 2025

2) nová zimní výloha viz info niže

peki

Cílem je rozvinout myšlenku elfího městečka zejména sluje MilanV.

Podzemní patro
pod celám modelem bude 1 osvětlené patro, Velikost modulu bude stejná jako u perníků.

Nadzemní patro 3 velké celky (vhodně pro více stavitelů s 1 podnáčelníkem) doplněné přechodovými moduly:

1) Letiště (sobistě)
2) Překladové nádraží (vlaky 6 studu malé parní mašinky s vagonky na dárky, koleje plastové klasické vlaky) mezi letištěm a průmyslovou zónou
3) Průmyslová zóna výroba, balení dárků. Továrničky sklady doprava auty jeřáby, nakládky vlaků atd.
4) určitě nějaká příroda zasněžené stromky jako bylo v letošním diorámatu. TA příroda tomu dá jiný rozměr

Minimámí velikost nadzemního modulu 2x baseplate 48x48
Podzemní modul pohledově 48, hlouba32 (pozor na osvětlení)
- podzemní modul by pod letištěm měl zióhlednit nadzemní modul. Ostatní moduly jsou celkem volně defonovan´například (ale i něco úplně jiného schvaluje peki)
- dilny výroba hraček
- jídelna
- noclehárna
- kuchyn
- veterinální klinika pro soby
- masážní sálo (pro skřítky i soby)

Hardegon

Letiště bych se klidně chopil.

Sám bych rád nějakou budovu řízení letového provozu, radar atd. Celé pojaté jakoby obyčejná fádní kancelářská budova, ale říznutá elfím stylem. Jakože si k ní postupně přistavují vikýře, komíny atd.

Runway je vcelku maličkost.

Zbývá nějaká letištní hala, hangáry, letištní technika, nakládka a vykládka, kdyby se chtěl někdo přidat.

Rades

Citace od: Hardegon kdy 05.03.2026, 11:13:26Letiště bych se klidně chopil.

Sám bych rád nějakou budovu řízení letového provozu, radar atd. Celé pojaté jakoby obyčejná fádní kancelářská budova, ale říznutá elfím stylem. Jakože si k ní postupně přistavují vikýře, komíny atd.

Zbývá nějaká letištní hala, hangáry, letištní technika, nakládka a vykládka, kdyby se chtěl někdo přidat.
Citace od: Hardegon kdy 05.03.2026, 11:13:26Letiště bych se klidně chopil.

Rád pomůžu s letištěm, třeba halou a hangárem :)

Chikos

Se ženou bychom si rádi vzali nějakou část města. Výrobny hraček doplněné o normální domky, nahuštěná zástavba, něco jako ve filmu Grinch. ;D

Pool

Jeden podzemní modul pod letištěm mě napadá udělat jako jeskyni, ve které jsou sobí stáje. Klidně bych se toho modulu chopil. Vedle by klidně zase mohl někdo udělat navazující jeskyni, kde může mít Santa zaparkované náhradní sáně a třeba tam může být velký nákladní výtah.

Jaroslav Procházka

Ahoj Všem,
také se s Járou hlásíme, ideálně nějaké město nebo budovy.

Děkujeme a těšíme se
J&J

wynnova

Já se ráda přihlásím o nějaké podzemní moduly - rada si střihnu nějaké vybavené prostory - kuchyň i jídelnu pro elfy nebo odpočinkovou zónu... takové zázemí :)

šipka

Jsem připraven. Stačí zadání co bude event. potřeba, případně vezmu i jídelnu  ;) 

sharkabrick

Ahoj, ráda se přidám. Jsem ráda, že letos došlo na téma co jsem rozvíjela loni 🙂 klidně bych vzala podzemí, třeba 2 moduly - ložnice, koupelna/spa, šatna /skříňky pro dělníky, schodiště na povrch.. .
Dalšími nápady ode mne pro někoho, pod letiště mě napadla potrubní pošta. Nebo na střechu výrobní haly by mohl přistávat vánoční doručovací balón.
Myslím, že sousedství se Zuzkou a průchody či jednotici prvky bychom vykomunikovali.

Izabella08

Izabella+Werny

...rádi bychom nabídli dílny dárků KLASICKÝCH: mašinky, panenky, autíčka až po SOUČASNÉ dárkové TRENDY: herní konzole, chytré hodinky a jinou elektroniku.

wynnova

Citace od: wynnova kdy 06.03.2026, 11:34:11Já se ráda přihlásím o nějaké podzemní moduly - rada si střihnu nějaké vybavené prostory - kuchyň i jídelnu pro elfy nebo odpočinkovou zónu... takové zázemí :)

Edit:)
zájem o jídlenu pouštím...když tak šipkovi nebo někomu jinému:)

Hlásím se o kuchyni a přilehlou pozemní farmu zeleniny a ovoce (takové hydroponie, směs laboratoře-kouzel)